9 Idei și activități de artizanat pentru castori pentru preșcolari și copii

Doriți să vă mențineți copiii implicați în ceva în timpul vacanțelor! Ideile de artizanat ale castorilor sunt modalitatea excelentă de a-i lăsa să învețe și să se distreze și ei. Arta include simpla tăiere și lipire a meșteșugurilor de hârtie pentru o anumită temă. Este cea mai extinsă activitate desfășurată în preșcolare, școli elementare, grădiniță etc..

Cele mai bune meșteșuguri de castor pentru preșcolari și copii:

Iată câteva dintre desenele uimitoare de ambarcațiuni realizate de castor,

1. Scout Beaver Hanger:

Scout Beaver Hanger

Doriți să vă proiectați umerașul! Iată o idee care te-ar ajuta perfect în ambarcațiunile de castor. Umerașul poartă un castor centralizat căruia i se oferă un design de vârf în uniformă cercetă.

2. Pălărie pentru bebeluși Beaver:

Pălărie Beaver Baby

Da, acesta poate fi un cadou perfect pentru bebelușul tău din lână. Castorul viclean vine în diferite culori, făcând fața completă a unui urs cu două urechi minuscule deasupra. Acesta este realizat manual, astfel încât dă o atingere moale.

3. Mască de castor pentru hârtie:

Mască de hârtie Dish Beaver

Ideile meșteșugărești pentru castori pentru realizarea unei măști faciale sunt întotdeauna făcute folosind vase de hârtie. Opera de artă a purtat colorarea, tăierea și lipirea meșteșugurilor de hârtie pentru a face o mască facială perfectă. Veți obține materiale artizanale cu un buget redus, așa că obțineți acest model artizanal pentru peretele dormitorului.

4. Meșteșugul alfabetic al castorului:

Meșteșug alfabetic de castor

O modalitate populară de a juca și de a învăța alfabete este prin meșteșugurile cu castori pentru preșcolari. Nava necesită orice alfabet care este încadrat cu designul unui castor cu coadă, dinți și ochi pe el. Ajută să înveți într-un mod amuzant, acest stil îi ajută pe profesori să-și învețe micii elevi în modelul stilului de joc.

5. Canadian Beaver Craft:

Canadian Beaver Craft

Se spune că castorul canadian este arta de castor ocupată & meşteşuguri. Este realizat din roluri de hârtie de țesut împreună cu hârtii cu diagrame în diferite forme și modele pentru a face un castor complet. Designul maro al castorului oferă un aspect atrăgător.

6. Pungă de hârtie de castor:

Pungă de hârtie de castor

Pungile de hârtie au fost un mod interesant de a face cadouri copiilor într-un mod unic. Punga de hârtie maro este decorată cu butași de bufniță care dau un aspect drăguț pungii cu o fundă fină peste mânere. Acest cadou frumos pentru fetița ta, este frumos creat.

7. Suport periuță de dinți Beaver:

Suport periuță de dinți Beaver

Căutați un suport unic de perie! Iată un design de ambarcațiuni de baraj de castor realizat din vas de hârtie și lemn pentru a da o formă perfectă a suportului pentru perii. Opera de artă poate fi atașată cu ușurință la orice baie. Puteți face o mică modalitate unică de a crea un castor mai captivant.

8. Castor în formă de inimă:

Castor în formă de inimă

Doriți să vă jucați cu formele în timp ce predați! Castorii meșteșugari în formă de inimă ar fi cel mai bine să se distingă. Castorul desenat în formă de inimă este făcut mai adorabil cu diferite lucrări de imprimare și lucrări meșteșugate pe el. Acesta oferă zâmbet pe fața copiilor dvs., obțineți acest meșteșug pentru copiii voștri.

9. Designul ambarcațiunii Circle Beaver:

Cercetare Craft Castor Design

Ideile de ambarcațiuni circulare pentru castori oferă un design minunat atunci când sunt însoțite de capace de tablă. Forma circulară se obține cu ajutorul capacelor din plastic pe care copiii colorează și lipesc formele necesare formând o față.

Nava de castor vine în mod normal cu lipirea și tăierea obiectelor, cu toate acestea, odată cu modificările învățăturii, acestea sunt acum disponibile sub formă de colorat în cărți, coperte din plastic și multe altele. Acestea sunt tăiate, modelate și li se oferă o formă unică pentru a impresiona spectatorii împreună cu învățarea.

Sursă imagini: 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9.