Top 9 modele Mehndi Rocking Party cu imagini!

Ocazia petrecerii necesită îmbrăcarea și decorarea în cel mai elegant mod. Pentru femeile indiene, îmbrăcarea și rochia de petrecere pentru o ocazie sunt incomplete fără mehndi. Acesta reprezintă una dintre cele mai atractive bijuterii din mâna cuiva. Este o tradiție veche, care se desfășoară de mult timp. Cu siguranță poate fi considerată cea mai preferată tradiție la orice ocazie de petrecere.

Acestea vă ajută să vă scoate în evidență frumusețea. Nu poți purta doar mehndi pe mâini, ci și pe picioare și picioare. Ele sunt, de asemenea, semnificative din punct de vedere cultural în tradițiile din India. Joacă un rol major în diferite ocazii indiene, fie că este vorba de nuntă sau Karva Chauth sau orice alte asemenea ocazii. Vă oferim cele mai bune 9 modele de petreceri Mehndi cu imagini pentru a fi purtate la petreceri. Navigați pentru a fi actualizat cu cele mai recente tendințe.

Designuri Mehndi de petrecere balansoare cu imagini

Modele uimitoare de petreceri Mehndi cu imagini:

1. Modele de mireasă Mehendi pentru petrecere:

Designuri de petreceri Mehndi

Aceasta este cea mai populară formă de mehndi atunci când vine vorba de ocazii suficiente. Acestea sunt umplute cu o gamă variată de modele precum flori, păuni, motive și sunt create mai elaborat. Au o natură foarte creativă și încorporează cele mai fine detalii pentru a face mireasa să arate remarcabil în ziua nunții. Există o serie de modele disponibile în acest punct forte al designului mehndi. Găsirea designului perfect ar putea fi o sarcină dificilă pentru dvs., deoarece abundența acestui design este în număr mare. Acestea sunt realizate într-un fel, ținând cont de interesul miresei.

2. Modele simple de petreceri arabe Mehendi pentru mâini:

Modele simple de petreceri arabe Mehendi pentru mâini

La fel ca desenele mehndi indiene constau în modele variate, și cele arabe nu. Au contururile realizate într-un mod decorativ. Aceste modele sunt mult mai simple de realizat, care sunt proiectate cu contururi groase de flori, frunze și viță de vie. Potrivit sondajelor recente, modelele arabe câștigă din ce în ce mai multă popularitate în aceste zile. Deși sunt similare cu modelele indiene, dar modelele lor sunt diferite, iar unele sunt stiluri foarte dure. Acest design este, de asemenea, foarte popular în nunți, deoarece fiecare a treia femeie preferă acest design pe mâini și picioare. Arată frumos în anumite ocazii cu desenele lor complexe de flori și petale.

3. Modele de petrecere pakistaneză Mehandi:

Partidul pakistanez Mehandi Designs

Un combo fascinant și uimitor de design arab și indian. Acestea cuprind modele mici și complicate, care sunt realizate cu mare atenție folosind lovituri subțiri de mehndi. Acestea includ o combinație de modele diferite, cum ar fi geometrice, paisley și flori. Acestea sunt perfecte pentru petreceri precum nunțile și fac minuni ca modele de mireasă. Nu este ușor să realizați astfel de modele, deoarece acestea au nevoie de cea mai mare atenție și răbdare pentru a completa întregul design perfect. Folosirea florilor și a modelelor unice complicate scoate în evidență frumusețea mâinilor și a picioarelor tale.

4. Modele marocane Mehndi pentru petreceri:

Modele marocane Mehndi pentru petrecere

Aceste modele de henna își au originea din Orientul Mijlociu. Ele cuprind un model mai geometric, care este diferit de toate cele anterioare. Deoarece au un model geometric, au mici goluri între modele. Nu sunt formate din modele precum flori sau păuni și sunt complet diferite de omologii lor. Cu modelele sale geometrice, acestea prezintă un efect foarte unic asupra mâinilor și picioarelor tale. Acestea sunt realizate folosind un strat gros de mehndi care ajută la aducerea unui efect mai luminos și mai profund. Ele sunt, de asemenea, foarte preferate în rândul femeilor de toate vârstele.

5. Mughlai Mehendi Designs for Party On Hands:

Mughlai Mehendi Designs pentru petrecerea pe mâini

Acest design este creat într-o manieră mult mai îngrijită și detaliată. Fiecare curbă și buclă primesc o atenție egală și sunt făcute cu îndrăzneală. Aceasta este una dintre cele mai vechi forme și, de asemenea, cea mai tradițională. A fost răspândită încă de pe vremuri și și-a pus amprenta distinct. Modelele Mughlai păstrează unele părți ale mâinilor și palmelor expuse. Acest lucru ajută la oferirea unui aspect unic, diferit de omologii săi. Acționează ca un design foarte popular, deoarece constă din detalii fine complexe.

6. Modele indo-arabe Mehandi pentru petreceri:

Modele indo-arabe Mehandi pentru petrecere

O combinație minunată de stil indian și arab de artă cu henna. Acest lucru este creat cu ajutorul unor modele delicate, care sunt de natură tradițională, oferind în același timp un sens arab. Acestea au o cerere uriașă recent, deoarece se obține cele mai bune din ambele lumi prin încorporarea acestor modele. De asemenea, sunt foarte preferați în nunțile indiene.

7. Sugestie indian pentru splendidul design Mehndi pentru petrecere:

PARTY MEHNDI-Indian Hint pentru Splendid Henna

Acest design implică diferite modele distincte ale diferitelor modele. Acestea cuprind păuni, flori și o altă gamă variată de curbe și bucle unice. Se evită prea mult spațiu între linii și curbele fascinante, deși spațiul variază în funcție de design și modele. Acestea sunt preferate în toate tradițiile personalizate indiene, deoarece desenele descriu tradițiile indiene într-un mod frumos, cum ar fi păunii.

8. Modele de petreceri multicolore Mehendi:

Designuri Mehendi pentru petreceri multicolore

O gamă de culori frumoase care scoate în evidență frumusețea ocaziei respective, nu va arăta uimitor pe mâinile tale? Acestea sunt o formă modernă de modele care au fost încorporate recent. Au fost acceptate pe scară largă în rândul femeilor, deoarece ajută la scoaterea la iveală a unei esențe colorate. Nu numai că arată frumos, dar sunt și la modă. Puteți selecta acest design mehndi pentru următoarea petrecere, deoarece este unul dintre cele mai moderne modele. Puteți fi la curent cu cele mai recente tendințe de design prin punerea acestui design.

9. Glitter Mehandi pentru petrecere:

PARTY MEHNDI-Glitter Mehendi

Încorporat târziu, este o altă inovație în arta henna. Este creat folosind cele mai noi tendințe de sclipiri. Este foarte favorizat în rândul lucrătorilor de modă care preferă să își pună cea mai bună modă de moda. Deși nou, unicitatea i-a adus popularitate instantanee. Are o natură extrem de atractivă, deoarece sclipiciul tinde să capteze atenția tuturor mai repede. Incorporează acest design la următoarea ta ocazie pentru a ieși în evidență în mulțime.

Acum că aveți aceste modele uimitoare de 9 petreceri mehndi, va fi mai ușor să alegeți modele pentru următoarea petrecere. Cu o gamă variată de modele, este acum doar dvs. să decideți și să purtați cel mai bun. Aplicați cel mai bun design care se potrivește nevoilor dvs. și distingeți-vă de restul.