Top 9 modele Mehndi pentru umeri pentru un plus de glamour

Mehendi, cu un design și un stil nou, adaugă glamour ceremoniei. Deși este cunoscută în mod popular ca celebrare înainte de nuntă, este purtată și în festivaluri. Odată cu schimbarea modei, femeile se arată interesate de proiectarea henna pe umeri. Materialul henna este utilizat în principal pentru modele în umăr. Poate că acest lucru este foarte nou și modern, dar este mult acceptat de generația de astăzi.

Designuri de umeri Mehndi pentru un plus de glamour

Modele excepționale de umăr Mehndi cu imagini:

Aici puteți merge cu diferite modele mehndi pentru umeri, împreună cu imagini care vor zgudui petrecerea sau ocazia.

1. Modele uimitoare de umăr cu ghirlandă:

Modele de henna pentru umeri - Design uimitor pentru umeri cu henna

Designul cu henna pentru umăr este ceva foarte unic. În afară de mâini și picioare, oamenii manifestă interes și pentru umeri. Poate fi considerat ca parte a modei. Nu contează, are nevoie de o mână expertă pentru a desena un design pe umăr. Acest lucru este foarte exclusiv.

2. Bird Mehndi ca design pentru umeri:

Umăr Henna Designs-henna Bird ca design

Există diferite tipuri de nuanțe pe care le poți căuta pe umăr. Păunul asemănător păsărilor este cel mai comun design pe care fetele îl fac în general. Îți va face umărul mai luminos decât înainte. Designul nu este atât de greu și stângaci. Este într-adevăr un lucru bun să te arăți.

3. Arta Mehndi etică excepțională pentru umeri:

Umar Henna Designs-artă etică pentru umăr

În afară de diverse structuri, se poate proiecta ceva foarte etnic. O artă excepțională ca aceasta este foarte atractivă ca opțiune pentru un umăr. Ca design de henna pentru umăr, nu este atât de popular, dar arată foarte rafinat. Prin urmare, dacă doriți să vă faceți să arătați diferit de ceilalți, încercați.

4. Proiectați un lotus Mehandi pe umăr:

Umar Henna Designs-lotus în umăr

Lotus ca design vă va face umărul grațios și senzual. Designul acestuia este foarte simplu. Deci adaugă un efect liniștitor părții aplicate. Lotus este foarte popular ca design floral care face locul foarte delicat dintr-o privire.

5. Henna de design fluture pentru umăr:

Henna Design Butterfly pentru umăr

Un fluture este un design mult solicitat în special pentru femei. Generația de astăzi își arată interesul mai ales pentru acest design pentru umărul lor. Indiferent că este un simbol al renașterii. Aripile și formele sale opulente reflectă o imagine de eleganță. Acest design cu henna este o operă de artă foarte complicată.

6. Sun Designs Henna pentru umăr:

Sun Designs Henna pentru umăr

Soarele este un simbol al energiei și, prin urmare, dă un efect pozitiv. Ca design de henna, are o semnificație puternică precum nemurirea și cunoașterea. Indiferent că designul este foarte simplu și simplu, dar prezența este foarte puternic.

7. Modele de henna arabă pentru umăr:

Designuri de henna la umăr-design de henna arabă

Nu este de mirare că cât de multe modele de henna sunt recunoscute în aceste zile. Majoritatea modelelor arabe au o cerere uriașă chiar și pentru umeri. Se pare că este de culoare neagră și așadar rămâneți o perioadă lungă de timp. Dar este total sigur pentru piele. Însăși desenele se referă la contururi groase de flori, frunze și viță de vie.

8. Un Mehandi de reptile pentru umeri:

Designuri cu henna la umăr - Proiectați o reptilă

Acest design nu este deloc pentru mirese. Cei care sunt mult mai pasionați de tatuaje pot încerca acest lucru. Multor fete le place această opțiune pentru umăr, deoarece oferă un sens de iluminare. Structura designului este ca șarpele sau șopârla. Cu toate acestea, oferă un aspect elegant.

9. Fascinant Owl Mehendi Design de umăr:

Designuri de henna la umăr - Design fascinant de bufniță

Este complet un design remarcabil și uimitor de henna. Designul în umăr va adăuga un aspect sofisticat. Dintr-o privire, designul arată foarte mod, ceea ce vă va face să arătați mai elegant și mai inteligent. Este nevoie de o mână foarte puternică pentru a completa, așa cum este imaginea tatuajului.

Arta cu henna la umăr este Mehendi, care nu mai este limitată în mână și picioare. Pentru un aspect diferit, desenele pot fi desenate și în umăr. Face locul luminos cu diferite nuanțe de modele. Deci, în afară de design-urile în mână, vă puteți gândi să-l încercați în umăr.