Top 8 modele Belly Mehndi cu imagini

Aplicarea Mehandi pe piele se desfășoară din timpuri imemoriale. Este o formă de artă care nu pare să îmbătrânească niciodată. În cele mai vechi timpuri, femeile de origine asiatică și africană ar fi aplicat Mehndi, dar în ultima vreme aplicarea lui Mehendi a luat o nouă întorsătură. A devenit o tendință printre cele mai multe dintre femeile care trăiesc pe tot globul. Deoarece aplicarea Mehandi este ușoară, nedureroasă și nu este un marcaj permanent pe corp, a devenit populară în întreaga lume sub formă de tatuaj temporar.

Belly Mehendi Designs

Deși aplicarea Mehndi este obișnuită pe mâini și picioare, femeile aplică Mehandi și pe burtă. Este un fapt diferit că, în unele culturi din India, aplicarea Mehndi pe burta femeilor însărcinate este ceva obișnuit, dar burta Mehendi a devenit o nouă tendință și în rândul femeilor. Iată o listă cu câteva modele frumoase de burtă Mehndi cu imagini pe care cu siguranță le-ați aprecia.

Cele mai bune modele de burtă Mehndi cu fotografii:

1. Designuri Mehendi de burtă de flori:

Flori Burta Mehendi Designs

Dacă doriți să vă arătați burtica plată cu un tatuaj temporar frumos, atunci acest design ar face trucul pentru dvs., deoarece nu este doar frumos, ci este, de asemenea, foarte frumos de privit. Aplicați acest design Mehndi și arătați-vă stomacul plat.

2. Design simplu de burta Mehandi:

Design simplu de burta Mehandi

Acesta este un design simplu și mic de Mehendi aplicat în jurul zonei buricului și este perfect pentru a-ți arăta stomacul plat fără să arăți lipicios. Iar cea mai bună parte a acestui design mehandi este că va merge chiar și cu ținute western.

3. Creeper Belly Mehendi Designs:

Creeper Belly Mehendi Designs

Acesta este un design mehndi foarte frumos desenat pe burtă și este perfect nu numai pentru a-ți etala stomacul plat, ci și pentru a etala la ceremonii și alte ocazii.

4. Spider Burtă Mehndi Design:

Spider Belly Mehndi Design

Acesta este un design drăguț complex mehendi care nu are nevoie de cuvinte pentru a-l descrie. Un design foarte simplu și totuși destul de mehandi, care este conceput pentru a vă etala pentru orice tip de ocazie.

5. Modele frumoase Caterpillar Belly Mehandi:

Caterpillar Belly Mehandi Designs

Acesta este încă un alt design frumos de tatuaj mehndi care poate fi desenat pe burtă. Îmi place să numesc acest design drept designul „omidă” datorită proiecțiilor din jurul proiectelor. Acesta este într-adevăr un design superb pentru a-ți etala stilul și burta plată.

6. Design complicat pentru burta Mehendi:

Design complicat pentru burta Mehendi

Sarcina este cea mai frumoasă perioadă din viața unei femei. Și, deși unele culturi au obiceiul de a aplica Mehendi pe burta doamnei însărcinate, ați putea să-l aplicați chiar dacă nu sunteți un credincios al vechilor obiceiuri și ritualuri. Adică nu ai nevoie de obiceiuri pentru a-ți spune când trebuie să arăți frumos corect?

7. Proiecte Mehndi Cool Belly:

Cool Belly Mehndi Designs

Acesta este un design mehndi foarte frumos, care va arăta excelent dacă aveți o burtă plată și este disperat să-l etaleze, deoarece acesta este unul dintre acele modele frumoase care nu vă vor dezamăgi..

8. Design colorat de burta Mehandi:

Design colorat de burta Mehandi

Acesta este un design Mehendi foarte colorat, care arată uimitor și este o alegere excelentă pentru aplicarea pe burtă.

Dacă doriți ca Mehendi-ul dvs. să arate cel mai bine, atunci este recomandabil să aplicați un amestec de zahăr și lămâie. Acest lucru va face culoarea mai permanentă.