Top 25 de modele Mehndi frumoase pentru toate ocaziile!

Mehendi este o formă de artă corporală, în care desenele decorative sunt desenate pe mâini și picioare folosind pasta de frunze de henna. Se aplică de obicei în timpul unor ocazii și festivaluri vesele pentru a sărbători. Este temporar și se practică în principal în India, Nepal, Pakistan și Bangladesh.

Culoarea standard a hennei este maro, dar în zilele noastre sunt disponibile și culori negre, roșii și galbene. Utilizarea mehndi este menită să fie o reprezentare simbolică a unei bune sănătăți și fericire. Are o mare semnificație la interpreții de dansuri clasice precum Bharatnatyam. Se aplică de obicei pe palmele și tălpile mâinilor și picioarelor, unde arată frumos datorită contrastului puternic dintre design și pielea mai deschisă pe aceste suprafețe.

Designurile mehndi cu mână completă sunt la modă în rândul femeilor din zilele noastre. Din ce în ce mai multe femei optează pentru a merge neo-tradițional cu design-uri Mehendi cu mâna completă, cu o perspectivă modernă. Designurile arată frumos și sunt incredibil de atrăgătoare. Dacă sunteți în căutarea celor mai recente modele de design mehndi cu mână completă, derulați mai jos.

Modele Mehndi Full Hand

Cele mai bune 25 de modele Mehndi pentru mâini pline:

Mehendi este privilegiul fiecărei femei și știm că fiecare dintre voi caută modele potrivite pentru diferite ocazii și ținute diferite. În sutele și mii de imagini care inundă internetul, pierdute și confuze cu privire la care dintre acestea sunt cele mai noi și cele mai potrivite pentru dvs.? Am compilat cele mai bune 25 de modele mehndi de mână completă pentru dvs. Derulați în jos pentru a descoperi câteva modele fantastice.

1. Mireasă profesională Mehendi Look:

Mehndi Designs for Full Hands

Acest design de mână complet Mehandi este cu adevărat o piesă de artă pitorească. Prezintă portretele mirilor în centrul palmei cu modele florale unice pe braț. Dar ceea ce ne place cel mai mult este traseul cu totul superb de flori de lotus de la degetul mare la brățară. Modelul în carouri de pe degete și completarea cu linii și cercuri umbrite conferă frumuseții și eleganței designului. Puteți purta acest design tradițional de mână full mehndi la ceremoniile de familie și îl puteți asocia cu un saree și bijuterii tradiționale. Fiți pregătiți să primiți complimente de zeci !!

2. Peacock Mehandi Designs for Full Hands:

Peacock Mehandi Designs pentru mâini pline

Acesta este un design superb Mehendi cu mână completă, cu păuni. Întregul design se bazează pe păuni și este plin de linii și cercuri umbrite. Modelele capricioase în carouri ale păunilor și ale mâinilor emană o eleganță pură. Spațiul liber din jurul păunilor evidențiază designul și îl declanșează. Este simbolul dansului păunilor și al fericirii. Păunii sunt, de asemenea, simbolici ai fertilității, prin urmare acest design este potrivit pentru nunți. Asociați-l cu un saree care prezintă păuni și pregătiți-vă să furați spectacolul !!

3. Designuri mehandi negre pentru mâini pline:

Designuri mehandi negre pentru mâini pline

Acest design mehndi cu mână completă a fost realizat cu o nuanță negru închis de mehndi și arată destul de izbitoare datorită contrastului culorilor. Luați doar un minut pentru a admira simetria perfectă a designului. Ar putea părea dificil, dar este destul de ușor de aplicat. Traseele cu frunze prin excelență, modelele florale și desenele în carouri au inima noastră !! Acest design este destul de modern și îl poți purta chiar și la facultate cu o pereche de blugi și balansoare. Pregătește-te, totuși, să auzi o mulțime de oameni !!

4. Design uimitor Peacock Mehendi:

Peacock Mehendi Design

Acesta este un design modern mehndi cu flori și modele în carouri în mod vizibil. Păunul din centru este frumos și atrăgător. Florile umbrite care se extind până la vârful degetelor adaugă o notă de unicitate acestui design. Restul modelului este dominat de flori frumoase și modele de dantelă. Umbrirea este extrem de îngrijită și totul în locurile potrivite pentru a-i oferi un finisaj îngrijit. Este perfect pentru festivaluri precum Sankranthi, Dussehra și, de asemenea, pentru ocazii de bun augur. Poate fi asociat cu orice, de la o fustă lungă la o lehenga.

5. Design încântător Mehendi Full Hands:

Full Hands Mehendi Design

Acest model artistic mehndi este un exemplu clasic al frumuseții simetriei. Modelul central în formă de cupolă, completat cu cecuri, iese în evidență în acest design. Modelele geometrice de pe încheietura mâinii cu trasee florale adiacente adaugă eleganță modelului. Vârfurile degetelor sunt împodobite cu modele circulare identice și figuri din dantelă și arată uimitor. Acest design este destul de complicat și poate fi purtat la întrunirile de familie, cum ar fi festivalurile sau nunțile. Cel mai bine este asociat cu uzură etnică grea și bijuterii etnice groase.

6. Floral Ganesha Full Hands Mehendi Design:

Floral Ganesha Full Hands Mehendi Design

Experimentați cu acest design casual, dar la modă, Mehendi pentru un aspect sofisticat. Detalierea îngrijită a modelelor geometrice din acest design este punctul culminant al acestui model. Acest design are, de asemenea, un simbol religios, propriul nostru lord Ganesha pe de o parte și modele în formă de cupolă pe de altă parte. Vârtejele complicate și răsucirile cu modelele în carouri adaugă un finisaj elegant acestui model. Acest design este potrivit pentru festivaluri și adunări de familie și poate fi asociat cu ținute etnice și bijuterii.

7. Mireasă și mire Mains Full Design Mehendi:

Mireasă și mire Mehendi Design Mehendi

Acest design simplu, dar estetic, cu braț complet Mehendi vă va câștiga cu siguranță complimente într-o tonă! Acest design se mândrește cu un design floral frumos, cu nuanțe și detalii complexe. Florile completate, traseele delicate cu frunze și mirii înconjurați cu un finisaj îngrijit diferențiază acest design. Modelul în carouri de pe brațe și vârful degetelor adaugă un finisaj dramatic designului. Acest design mehndi este potrivit pentru ca mireasa să fie. Îndepărtați-vă de designul mehndi șic cu un lehenga floral sau saree cu cercei atârnați și cu siguranță vă veți distinge de restul.

8. Design personalizat Mehendi cu mâini pline florale:

Design personalizat Mehendi cu mâini pline florale

Acest design este neo-tradițional și este un simbol absolut al creativității cu diferitele tipare implicate. Cu motive și frunze florale tradiționale, designul a fost conturat cu mehndi negri și completat cu nuanțe mai deschise. Acest design special a fost personalizat pentru gusturile clientului, prezentând un cățeluș pe de o parte și un ceas pe de altă parte, conferindu-i semnificația simbolică. Orice element cu semnificație poate fi adăugat la design, făcându-l personal. Acest design este personalizabil și poate fi împodobit oriunde de la facultate până la funcții de nuntă și va lăsa cu siguranță pe toată lumea fascinat.

9. Design elegant Mehendi cu mâini întregi:

Design elegant Mehendi Full Hands

Acest design special constă din modele florale distincte și o mulțime de motive cu frunze mici. Se aplică cu mișcări mici și îndrăznețe și, prin urmare, arată izbitor în comparație cu alte modele mehndi Curbele, modelele îngrijite în carouri și detaliile punctate au un finisaj extrem de îngrijit. Motivele florale frumoase împreună cu modelele geometrice în detaliu sunt punctele culminante ale acestui design. Aceste modele pot fi etalate cu orice ocazie, cum ar fi logodnici și nunți, și pot fi împerecheate cu ținute tradiționale și bijuterii etnice.

10. Frumos design floral Mehendi:

Frumos design floral Mehendi

Acest design uimitor de mână completă Mehndi constă din coroane florale îngrămădite. Spațierea inteligentă utilizată între coroanele florale evidențiază fiecare grămadă. Utilizarea loviturilor îndrăznețe în conturarea fiecărei coroane și a modelelor îngrijite în carouri, împreună cu un singur motiv de inimă pe vârful degetelor, se evidențiază în acest design. Detaliile punctate și frunzele au un detaliu extrem de îngrijit. Acest design mehndi poate fi împodobit pentru ceremonii de familie și nunți, deoarece are un aspect destul de elaborat. Poate fi asociat cu o uzură etnică grea și bijuterii metalice groase pentru a face capetele să se întoarcă!

11. Mireasă mâini pline Design Mehendi:

Mireasă mâini pline Mehendi Design

Acesta este un design mehndi plin de ochi plin de ochi, cu motive delicate de trandafir și modele florale complicate. Gravate cu accidente îndrăznețe, desenele în carouri bine desenate și detaliile siluetei sunt creativitatea la maxim. Mandala și detaliile marginilor în formă de cupolă sunt trăsătura distinctivă a acestui design. Toate degetele se laudă cu modele frumoase din dantelă, iar multitudinea de modele în carouri din acest design îi conferă o margine unică. Acest design elaborat mehndi poate fi purtat la ocazii de bun augur, cum ar fi nunți și, de asemenea, festivaluri precum Ramzan, Holi, Dussehra și Deepavali.

12. Elaborați mâinile pline Mehendi Design:

Elaborează Mehendi Full Hands Design

Acest rafinat design mehndi cu mână completă constă din mandale pe braț și cecuri mereu elegante. Spațierea inteligentă utilizată între verificări evidențiază fiecare grămadă. Utilizarea loviturilor îndrăznețe și a modelelor îngrijite în carouri, împreună cu motivele florale pe palme, se remarcă în acest design. Detaliile punctate și frunzele au un detaliu extrem de îngrijit. Traseele cu frunze conturate inteligent de pe vârfurile degetelor adaugă o notă dramatică. Acest design mehndi poate fi împodobit pentru ceremonii de familie și nunți, deoarece are un aspect destul de elaborat.

13. Design Mehendi sclipitor de mâini pline:

Design sclipitor Mehendi Full Hands

Acest design mehndi are un aspect hipnotic, deoarece este plin de numeroase modele florale circulare unite cap la cap. Marginile festonate cu modelul în carouri adiacent conferă designului o notă simplă și unică. Traseele cu frunze arată îndrăznețe și sclipitoare. Motivele florale și trandafirii umbrați dintre modelele în carouri arată superb și complicat. Dacă te-ai săturat de modelele tradiționale și arabe Mehendi, încearcă-l pe acesta pentru un aspect distinctiv. Poate fi asociat cu ținute etnice și bijuterii și poate fi purtat pentru orice ocazie, cum ar fi festivaluri sau căsătorii.

14. Bold Floral Full Hands Mehendi Design:

Bold Floral Mains Full Design Mehendi

Acest design mehndi cu mână completă este în tendințe de ceva timp. Modelul din dantelă în relief îl deosebește de restul desenelor. Simetria perfectă a designului și motivele florale delicate într-un model asemănător benzii sunt cu siguranță demne de ochi !! Motivele de frunze umbrite alăturate pe vârfurile degetelor conferă eleganță designului. Acest design este perfect pentru orice ocazie, inclusiv pentru o noapte cu prietenii tăi și este sigur că îi va lega pe toți.

15. Modele simple Mehandi pentru mâini pline:

Modele simple Mehandi pentru mâini pline

Acesta este, de asemenea, un design mehndi fără efort pentru mână completă, dar unul foarte fascinant. Are toate desenele indiene, cum ar fi frunzele, cecurile, florile care îl fac să arate cu adevărat atrăgător. Acesta implică modele delicate, cu modele florale și mozaic, de obicei. Acest model particular constă dintr-o combinație de model arab și modele decorative. Modelele de mozaic și accidente diagonale de pe palmă îi conferă un aspect atrăgător. Poate fi împodobit pentru funcții casual și nunți. De preferință, ar trebui să fie asociat cu un aspect casual și cercei cu ciucuri florale.

16. Modele pakistaneze Mehandi pentru mâini pline:

Modele pakistaneze Mehandi pentru mâini pline

Mehndi pakistanezi utilizează de obicei henna maro sau negru pentru aspectul designului. Este o formă hibridă de mehndi care folosește atât stiluri arabe, cât și indiene. Vârtejurile și cupolele completate în acest design adaugă o notă dramatică. Începeți prin conturarea proiectului mai întâi și completați următorul și adăugați răsucirile și punctele în continuare. Acest design simplu, dar elegant, Mehendi poate fi purtat pentru orice ocazie și este cel mai bine asociat cu ținute occidentale Indo, cum ar fi palazzos și shararas..

17. Modele Rajasthani Mehendi pentru mâini pline:

Proiectele Rajasthani Mehendi pentru mâini pline

Femeile din Rajasthan sunt foarte pasionate de mehndii lor. Munca lor implică modele fascinante fascinante țesute frumos de-a lungul mâinilor. De obicei are modele florale delicate combinate cu umbrire cu linii și cercuri. Modelul prezentat aici este un design simplu, care nu folosește prea multe detalii. Are motive florale umplute cu linii și cercuri umbrite, împreună cu simboluri religioase. Modelele în formă de cupolă și brățări adaugă eleganță designului.

Puteți purta acest lucru pentru toate tipurile de ocazii cu saree sau lehengas. Femeile din Rajasthani împodobesc aceste modele grele pentru nunți și festivalurile lor precum Gangaur, Diwali etc..

18. Adorabile modele Mehndi de mână completă pentru petrecere:

Modele Mehndi de mână completă pentru petrecere

Acest design mehndi cu mână completă este la modă și destul de potrivit pentru a se lăuda în petreceri. Motivele frumoase de trandafiri de păuni și modelele de umplere umbrite emană eleganță. Modelul plasat în desenele de mango adaugă frumusețe designului. Atât păunii, cât și florile sunt considerate un simbol al norocului. Prin urmare, acest design poate fi purtat de mai multe ori, atât casual, cât și formal. Faceți echipă cu un lehenga la modă sau o rochie elegantă și sunteți gata să vă arătați !!

19. Modele Mehendi înflorite pentru mâini pline:

Designuri Mehendi înflorite pentru mâini pline

Acest design simplu, dar estetic, cu braț complet mehndi vă va câștiga cu siguranță complimente într-o tonă! Acest design se mândrește cu un frumos design floral cu detalii complexe. Florile frumos conturate, traseele delicate cu frunze și desenele cu motive de mango, cu un finisaj îngrijit, diferențiază acest design. Modelele degetelor arată destul de la modă și inteligente. Acest design mehndi este potrivit pentru orice ocazie, cum ar fi nunți sau festivaluri. Răsfățați-vă designul elegant mehndi cu un kurta floral sau salwar kameez cu cercei atârnați și cu siguranță vă veți distinge de restul.

20. Modele Mehndi obișnuite cu mână completă:

Modele Mehndi obișnuite cu mână completă

Acest design mehndi de mână completă este potrivit pentru purtarea zilnică. Încercați acest design ușor mehndi, care poate fi realizat într-o clipită! Începeți de la degete și faceți contururile de bază până la braț și completați elementele cu verificări în consecință. Acest design poate fi soluția rapidă pentru invitații bruște la funcții atunci când nu aveți prea mult timp pentru un design elaborat Mehendi. Puteți chiar să combinați acest model minimalist cu haine normale pentru a le purta la colegiu.

21. Modele tradiționale Mehendi pentru mâini pline:

Mehendi Designs pentru mâini pline

Suntem total atrași de splendiditatea acestui design mehndi cu mână completă. Păunii îi oferă o perspectivă la modă și totuși florile și modelele luxuriante îi conferă o notă tradițională. Diferitele culori folosite în mehndi sunt incredibil de izbitoare. Un alt element special al acestui Mehendi este că ambele mâini au modele diferite, deși, de obicei, nu este așa. Acest mehndi este potrivit pentru funcții obișnuite, cum ar fi mehndi sau recepție, cu siguranță că va face să se întoarcă mai multe capete. Asociați-l cu o bijuterie simplă multicoloră cu lehenga și smalț, și sunteți sigur că veți da celebrităților o fugă pentru banii lor.

22. Modele moderne Mehndi pentru mâini pline:

Design complet Mehandi

Acesta este un design mehndi simplu, dar sofisticat, care prezintă modele florale complicate și trasee cu frunze. Designul, cu loviturile sale îndrăznețe, arată destul de creativ și atrăgător. Începeți de la braț în diagonală și desenați motive alternative de mango și flori și terminați cu punctele și traseele cu frunze. Este cel mai potrivit pentru ritualuri de pre-căsătorie și funcții casual. Poate fi asociat cu haine etnice și bijuterii și ținute casual.

23. Modele de mireasă Mehndi pentru mâini pline:

Modele de mireasă Mehndi pentru mâini pline

Acesta este cel mai popular design mehndi de mireasă indiană pentru mâini pline. Are un mireasă indiană în centrul palmei, ca o reprezentare simbolică a două inimi care se reunesc ca una într-o nuntă. Loviturile îndrăznețe și modelele circulare evidențiază designul. Fluxul designului este cu adevărat excelent și este plin de detalii complicate, care sunt perfecte pentru orice mireasă indiană!

24. Modele Mehndi cu mâna completă pentru începători:

Modele Mehndi cu mâna completă pentru începători

Acesta este unul dintre cele mai eforturi de design mehndi cu mână completă și potrivit pentru începători. Designul nu este complicat, deși foarte încântător. Păunul de pe mijlocul palmei conferă acestui aspect o notă frumoasă și este foarte ușor de desenat. Acest design implică detalii simple și nu necesită multă expertiză. Puteți opta pentru acest lucru în multe ocazii indiene, cum ar fi Teej, Diwali, Dussehra etc..

25. Modele Mehndi umbrite pentru mâini pline:

Mehndi Designs for Full Hands

Designul acestei mâini pline de umbră Mehendi este minut și atrăgător. Acest lucru nu are prea multe modele complicate pe care numai profesioniștii le pot crea, dar cea mai mare parte a designului este plină de linii și cercuri. Acest lucru face ca desenul să fie simplu pe mână și, în același timp, îi conferă un aspect umbrit. Tot ce aveți nevoie este să vă stăpâniți capacitatea de a desena mici accidente îndrăznețe și de a vă bucura de rezultat! Acest model este potrivit pentru funcțiile de pre-căsătorie, deoarece este atrăgător și la modă. Poate fi asociat cu cercei în formă de păun pentru a conferi aspectului general un factor oomph.

Fie că este o femeie tradițională sau modernă, Mehendi este o parte de neuitat de aproape fiecare femeie indiană. Denotă prosperitate și fericire și este o necesitate pentru orice ocazie în gospodăriile indiene. După ce am trecut prin sute de modele mehndi, literalmente nu există un sfârșit pentru inspirațiile de design mehndi pentru o femeie.

De la personajele Disney la caricaturile personalizate, în zilele noastre, femeile au totul în designul Mehendi. Puteți copia unul dintre cele mai noi modele mehndi cu mâna completă sau puteți crea propriul design amestecând și potrivind diverse în funcție de nevoile dvs. Sper că veți găsi designul preferat printre cele pe care le-am căutat cu atenție. Fără alte întârzieri, obțineți un con și începeți să proiectați !!