Cele mai iubite 50 de modele indiene Mehndi în stil indian pentru femei!

În zilele noastre, purtând modele indiene mehndi au devenit destul de populare în întreaga lume. Deși mehndi face parte din mai multe culturi asiatice, acum a câștigat recunoașterea ca o formă diversă de artă care nu are consecințe sau efecte dăunătoare. Se pot aplica modele mehndi pe orice parte a corpului la alegere și pot fi siguri că vor obține o pată atractivă. Oamenii din cultura occidentală au început să dezvolte un interes pentru mehndi ca formă de artă și au început să învețe și să pregătească conuri pe cont propriu. Acest lucru arată, de asemenea, modul în care mehndi a ajutat la unirea mai multor culturi și etnii.

Designuri Mehndi în stil indian

Un alt aspect minunat al mehndi este că nu trebuie să fii un profesionist pentru a aplica desenele. Există mai multe modele mehndi pentru începători care pot fi ușor încercate și testate de orice persoană. Toate aceste calități unice s-ar putea să vă fi atins cu siguranță interesul și să vă fi intrigat, așa că haideți să vedem câteva dintre cele mai bune modele indiene mehandi atât pentru începători, cât și pentru profesioniști.

Modele indiene Mehndi cu imagini:

Mai jos sunt primele 50 de tipuri de modele indiene Mehendi cu imagini pe care ar trebui să le încercați cu siguranță. Puteți încerca, de asemenea, unele dintre aceste modele ca design pentru începători și să le purtați pentru adunările de familie.

1. Modele Mehndi indiene pentru mâini:

modele mehndi indiene pentru mâini

Acesta este un model foarte popular dezbinat folosit într-un design indian mehndi care a fost realizat pe toată lungimea. Puteți încerca aceste modele care pot fi purtate cu ușurință în ocaziile familiei. Dacă aveți o petrecere la care să participați, atunci le puteți purta și cu costumele dvs. grele și alte salame kameez. Acestea sunt, de asemenea, populare pentru alte ocazii și adunări. Aceste tipuri de modele pot avea, de asemenea, diverse alte modele realizate pe ele, cum ar fi lucrări florale sau alte modele de plasă sau brățări la încheietura mâinii.

 • Potrivit pentru: Potrivit pentru funcții de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme, braț și picioare.
 • Asociați cu: Pereche cu ținute indo-western

2. Modele Mehndi indiene pline de farmec:

modele mehandi indiene pentru mâini

Puteți încerca aceste tipuri de modele de design mehndi indiene pline de farmec cu motive de plasă și mango și le puteți purta pentru diferitele funcții. Acestea pot fi purtate cu vopsele pentru unghii la alegere, pentru a le face să arate mai elegant. Acestea sunt, de asemenea, destul de la modă și, dacă doriți, le puteți face mai grele cu brățări și alte sclipici care pot fi utilizate cu lipici pentru a face aceste rampe mai.

 • Potrivit pentru: Potrivit pentru festivaluri și nunți de familie.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palmă și picioare.
 • Asociați cu: Combinati cu tinuta indo-western sau traditionala.

3. Mesh Pattern Indian Mehendi:

modele indiene mehendi pentru mâini

Acesta este un model de plasă groasă și grea realizat într-un design indian mehndi. Nu există motive semnificative, ci mai multe modele în acest design. Puteți obține aceste stiluri cu ușurință de la saloane de renume care oferă aceste servicii. Acestea pot fi purtate pentru orice ocazie și le puteți purta și cu costume grele și lehengas.

 • Potrivit pentru: Potrivit pentru funcții de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme, pe mâini și pe picioare.
 • Asociați cu: Asociați acest design cu ținute tradiționale.

4. Design Mehndi indian din spate:

modele simple mehendi indiene

Acesta este un design indian mehndi foarte decorativ, care are un format de bijuterii și acest lucru nu este, de asemenea, neîndemânatic. Puteți încerca cu ușurință aceste tipare moderne pentru orice formă de petrecere. Dacă nu vă plac modelele grele, atunci acestea ar trebui să încercați. Acestea sunt ușor de sport și, de asemenea, acestea nu necesită mult timp pentru a se face. Le puteți obține de la oameni profesioniști rezervând sesiuni de salon înainte de o petrecere. Acestea pot fi purtate cu aproape orice formă de salwar kameez și, de asemenea, le puteți purta cu alte haine moderne.

 • Potrivit pentru: Potrivit pentru petreceri și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme, braț și picioare.
 • Asociați cu: Pereche cu ținute indo-western.

5. Design negru indian Henna:

modele de henna indiană

Aceasta este o lucrare groasă de henna neagră cu motive de mango, design arab mehndi în stil arab. Puteți încerca acestea pentru petrecerea de noapte a fetelor dvs. și acestea pot fi practicate și acasă. Dacă puteți cumpăra conuri de pastă, atunci le puteți încerca pentru o petrecere de noapte pentru fete. Puteți, de asemenea, să le faceți cu un cost mai mic de la salon, deoarece acestea nu sunt foarte grele, dar, de asemenea, arată destul de modern, înainte de o petrecere, cum ar fi o funcție tradițională sau chiar o adunare sau o petrecere pentru pisici. Acestea pot fi purtate cu costume Anarkali și alte sari grele de lucru zari.

 • Potrivit pentru: Design potrivit pentru funcții de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme, pe mâini, pe braț și pe picioare.
 • Asociați cu: Combinati cu tinuta indo-western sau traditionala.

6. Modelul indian Mehndi geometric:

Model indian Mehndi

Acesta este un model geometric tradițional pe care îl puteți încerca în designul indian mehndi. Acestea se pot face cu paste de culoare închisă și le puteți încerca și pentru petrecerea de noapte a fetelor. Acestea nu sunt stângace și le poți purta cu aproape orice tip de salwar. Le puteți purta și cu saree din sifon. Puteți purta brățări grele cu acestea și, de asemenea, faceți modelul până la coate pentru a face acest lucru să arate mai plin de farmec.

 • Potrivit pentru: Potrivit pentru funcții de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palmă cel mai bine.
 • Asociați cu: Pereche cu ținute tradiționale grele.

7. Arta Mehndi pentru fete:

Mehndi Art for Girls

Acesta este un tip modern de artă indiană de design mehndi pe care îl puteți încerca pentru petrecerea de noapte a fetelor sau pentru îmbrăcăminte ocazională pentru colegiu. Dacă aveți o funcție pentru a participa sau o petrecere la care să participați, atunci le puteți purta cu salwarul dvs. modern de șifon sau cu alte churidare. De asemenea, acestea au sclipici, ceea ce este o tendință în zilele noastre și puteți face aceste decorațiuni mai creative și pline de farmec folosind aceste tipuri de sclipici care pot fi pe acestea cu lipici pentru corp, care este disponibil de la oameni de saloane..

 • Potrivit pentru: Design potrivit pentru petreceri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe spatele palmei sau ca un tatuaj pe braț.
 • Asociați cu: Combinați cu ținute indo-western sau western.

8. Peacock Indian Mehndi:

Peacock Indian Mehndi

Acesta este un format elegant al unui design indian mehndi pe bază de păun. Puteți încerca formate similare ale diferitelor alte modele și le puteți face cu rețele grele sau alte modele de frunze. Acestea pot fi extinse până la brațele superioare sau până la coate, dacă vă place să purtați astfel de modele.

 • Potrivit pentru: Potrivit pentru logodna și ceremonia de nuntă.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palmă și pe partea din spate a mâinii.
 • Asociați cu: Pereche cu ținute tradiționale grele.

9. Modele florale indiene Mehendi:

Formatează modele indian Mehendi

Acesta este un design floral în format mehndi indian. Puteți încerca aceste tipuri de imprimeuri florale cu conuri care sunt vândute pe piețe. De asemenea, puteți purta bijuterii grele sau brățări cu acestea. Acestea sunt, de asemenea, destul de geometrice și nu stângace. Dacă doriți ceva care să fie pe toată lungimea până la coate sau umeri, atunci le puteți încerca. Acestea nu sunt, de asemenea, stângace. Acestea sunt destul de artistice și le poți purta și cu hainele tale moderne.

 • Potrivit pentru: Potrivit pentru funcții de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme, pe mâini și pe picioare.
 • Asociați cu: Combinați cu haine tradiționale casual și bijuterii ușoare.

10. Design Mehandi indian de culoare închisă:

Design Mehandi indian de culoare închisă

Acesta este un design mehndi de culoare închisă foarte greu. Designul este un design mehndi indian de mireasă perfect, cu o mână completă în stiluri și modele multiple de mehndi. Puteți încerca cu ușurință aceste formate pentru orice tip de ocazie. Acestea pot fi purtate și cu costumele tale grele sau cu salwar kameez.

 • Potrivit pentru: Potrivit pentru logodna și ceremonia de nuntă.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palmă și pe partea din spate a mâinii.
 • Asociați cu: Pereche cu ținute tradiționale grele.

11. Design artistic Mehndi indian pentru fete:

Indian Mehndi Design pentru fete

Acesta este un design indian mehndi foarte elegant. Puteți încerca aceste modele mehndi pentru petrecerea de noapte a fetelor și alte ocazii tradiționale de familie. Acestea nu sunt, de asemenea, stângace și, prin urmare, le puteți combina cu hainele dvs. moderne. Puteți purta, de asemenea, cu brățări grele pentru a face acest aspect mai plin de farmec.

 • Potrivit pentru: Cel mai potrivit pentru funcții de familie.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palmă și pe partea din spate a mâinii.
 • Asociați cu: Asociați acest design cu ținute tradiționale sau indo-occidentale.

12. Mehndi indian păun tradițional:

Design tradițional indian Mehndi

Aceasta este o altă lucrare cu motive tradiționale de păun și format tradițional. Aceste tipuri de modele pot fi văzute în cea mai mare parte în designul mehndi indian care poate fi extins până la brațele superioare sau până la coate conform cerințelor. Puteți purta, de asemenea, cu saree grele și puteți adăuga alte imprimeuri florale asociate la aceste sau alte modele de mango.

 • Potrivit pentru: Potrivit pentru funcții de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme și picioare.
 • Asociați cu: Pereche cu ținute indo-western.

13. Designuri ușoare de henna indiană pentru mâini:

Modele indiene de henna pentru mâini

Puteți încerca aceste tipuri de modele mehndi tradiționale indiene pentru mâna dvs. Puteți încerca acestea pentru orice ceremonie de familie. Acestea se fac de la saloane profesionale care oferă aceste tipuri de servicii. Dacă aveți o petrecere la care doriți să participați și doriți să purtați aceste tipuri de modele grele în mână pentru a le combina cu saree grele de zaree și alte costume grele de salwar, atunci puteți rezerva sesiuni de salon. Puteți folosi, de asemenea, strasuri și alte lipici pentru corp pentru a le face mai colorate.

 • Potrivit pentru: Potrivit pentru ceremonia de logodnă și nunți de familie.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme sau pe partea din spate a mâinii.
 • Asociați cu: Asociați cu un lehenga-choli.

14. Model tradițional cu motive de mango:

Model de motiv Mango

Acesta este un model de mango tradițional inspirat de designul mehndi indian de mireasă. Puteți să le extindeți până la brațele superioare. Mehndi a fost realizat urmând un singur model pe ambele mâini. Le puteți încerca și pentru picioare. În unele ocazii tradiționale, femeile poartă aceste modele pe picioare.

 • Potrivit pentru: Design potrivit pentru logodna și ceremonia de nuntă.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme și picioare.
 • Asociați cu: Pereche cu ținute tradiționale.

15. Design Mehandi indian de culoare închisă:

Design Mehandi indian de culoare închisă

Acesta este un design indian mehndi de culoare închisă. Puteți încerca diverse modele artistice de genul acesta. Acestea nu sunt, de asemenea, stângace și, prin urmare, le puteți purta cu costumele dvs. moderne de salwar. Acestea pot fi, de asemenea, făcute mai pline de farmec cu brățări grele și alte modele. Puteți extinde aceste tipuri de formate și le puteți purta și pe picioare. Puteți folosi, de asemenea, sclipici cu acestea și să le faceți mai pline de farmec. Aceste tipuri de modele sunt foarte elegante și pot fi purtate chiar și de studenți ocazional.

 • Potrivit pentru: Potrivit pentru funcții de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme, pe mâini și pe picioare.
 • Asociați cu: Pereche cu ținute indo-western.

16. Design decorativ indian Mehndi:

Design decorativ indian Mehndi

Acesta este un design indian mehndi foarte decorativ pe care îl puteți încerca pentru mâinile voastre. Puteți face și aceste tipuri de modele ușoare acasă dacă cumpărați conuri care sunt de obicei disponibile pe piețe. Acestea sunt tipare de puncte și pot fi încercate și de începători. Puteți încerca acestea pentru o petrecere de noapte de fete cu prietenii dvs. Puteți purta un autocolant cu stras central pentru a face aceste modele de rampa mai elegante și mai asemănătoare. Puteți face alte modele decorative ușoare care pot fi ușor purtate chiar dacă le purtați ocazional la facultate.

 • Potrivit pentru: Potrivit pentru funcții de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe dosul mâinii.
 • Asociați cu: Pereche cu ținute indo-western.

17. Modelul Rajasthani Mehendi:

Modelul Rajasthani Mehendi

Acesta este un model gros din Rajasthani, un design frumos indian mehndi pe care îl puteți încerca pentru ceremoniile dvs. de familie. Acest design mehndi este, de asemenea, destul de artistic și are modele foarte grele, cu motive florale și alte motive. Părțile laterale ale acestui design au fost umplute în mod complex, în timp ce centrul are doar flori.

 • Potrivit pentru: Potrivit pentru nunți de familie sau ceremonie de logodnă.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme și pe dosul mâinilor.
 • Asociați cu: Pereche cu ținute tradiționale indiene.

18. Design tradițional indo-arab Mehndi:

Design tradițional indo-arab Mehndi

Acesta este un design tradițional mehndi de mireasă arab și tradițional foarte greu. Puteți încerca cu ușurință aceste tipuri de modele de la saloane de renume. Dacă aveți o petrecere la care să participați, atunci ar trebui să încercați aceste lucruri. Acestea sunt adesea destul de artistice și sunt de obicei realizate în pastă de culoare închisă. Puteți purta costume churidar, ghagra choli sau costume Anarkali cu acestea. Acestea se pot face și până la coate sau până la brațele superioare.

 • Potrivit pentru: Potrivit pentru nunți de familie, logodnă și ceremonii de nuntă.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme și pe dos.
 • Asociați cu: Pereche cu ținute tradiționale grele.

19. Modele de henna indiană pentru începători:

Modele de henna indiană pentru începători

Acesta este modelul mehndi foarte simplu pentru începători perfect, cu o floare ca motiv de bază pe care îl puteți practica cu ușurință cu conuri pe care le puteți cumpăra de pe piețe. Perfecțiunea în acestea poate fi realizată și realizată printr-o practică regulată și le puteți face și pentru o petrecere de noapte de fete.

 • Potrivit pentru: Potrivit pentru festivaluri și petreceri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme, braț și picioare.
 • Asociați cu: Pereche cu ținute indo-western.

20. Design indian Mehndi pentru picior:

Foot Indian Mehndi Design

Acesta este un design simplu mehndi pentru picioarele tale pe care îl poți încerca pentru orice ocazie de familie sau gospodărie. Aceste stiluri sunt foarte populare în aproape toate gospodăriile tradiționale. Puteți găsi femei care poartă aceste formate de mango lucrează în mâini și picioare în aproape toate tipurile de case atunci când există o funcție.

 • Potrivit pentru: Potrivit pentru ceremonii de logodnă și nunți.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe picioare și pe partea din spate a mâinii.
 • Asociați cu: Pereche cu ținute tradiționale grele.

21. Model floral cu henna pentru partea din spate:

Model floral cu henna pentru partea din spate

Acesta este un model floral cu henna. Puteți încerca să purtați cu ușurință aceste tipuri de modele de henna. Puteți încerca, de asemenea, să practicați aceste formate simple de design mehndi acasă cu conuri care sunt ușor disponibile pe piețe. Puteți să le purtați pentru mâini și, de asemenea, puteți încerca să utilizați alte șabloane pentru a crea aceste modele. Dacă nu aveți timp să faceți acest lucru singur, atunci puteți lua ajutorul membrilor familiei care știu cum să le facă.

 • Potrivit pentru: Potrivit pentru funcții de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palmă și pe partea din spate a mâinii.
 • Asociați cu: Pereche cu ținute indo-western.

22. Mehndi pentru părțile și funcțiile indiene:

Mehndi pentru petreceri și funcții indiene

Acesta este un alt design cu rețea foarte grea. Puteți încerca aceste tipuri de motive pentru petreceri și funcții. Acestea sunt foarte tradiționale și pot fi purtate cu ghagra cholis grele și alte machiaje grele. Le puteți purta pentru orice tip de ocazie. Acestea pot fi purtate cu sareuri zaree grele. Puteți purta, de asemenea, cu brățări grele și alte sclipici sau decorațiuni până la coate. Acestea pot fi extinse dacă doriți un aspect mai greu pentru orice adunare de familie.

 • Potrivit pentru: Potrivit pentru ceremonii de logodnă și de nuntă.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme sau pe partea din spate a mâinii.
 • Asociați cu: Pereche cu salwar kameez tradițional greu.

23. Design roșiatic indian Mehndi:

Design roșiatic indian Mehndi

Aceasta este o nuanță roșiatică de culoare henna. Puteți încerca aceste forme de culori atunci când doriți un aspect mai greu și acestea sunt de obicei foarte populare pentru ocaziile tradiționale. Puteți, de asemenea, să le încercați, deoarece aceasta este o imagine simplă de design mehndi, ușor de referit și experimentat datorită cecurilor simple și a lucrărilor de flori.

 • Potrivit pentru: Potrivit pentru funcții de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme, braț și picioare.
 • Asociați cu: Pereche cu ținute indo-western.

24. Model de mango și păun:

Model cu motive de mango și păun

Acesta este un model de mango și păun. Puteți încerca aceste tipuri de modele simple mehndi simple pentru mirese pe mâini și le puteți extinde până la coate. Acestea sunt destul de consumatoare de timp, deoarece modelul este foarte greu. Le puteți purta pentru funcții tradiționale. Puteți să le combinați cu ghagra cholis și alte costume Anarkali.

 • Potrivit pentru: Potrivit pentru funcțiile de familie și ceremonia de logodnă.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme și pe partea din spate a mâinii.
 • Asociați cu: Asociați acest design cu ținute tradiționale grele.

25. Modele Mehndi pentru gospodării:

Modele Mehndi pentru gospodării

Acesta este un tip modern de rețea de model simplu de design mehndi pe care îl puteți încerca. Flori circulare pe marginile ochiurilor completează aspectul acestui design. Acestea se pot face cu paste de culoare închisă sau le puteți face cu sclipici pentru a le face mai pline de farmec. Acestea pot fi încercate pentru întrunirile din gospodărie.

 • Potrivit pentru: Potrivit pentru funcții de familie, festivaluri și petreceri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme, pe mâini și pe picioare.
 • Asociați cu: Pereche cu ținute indo-western.

26. Modele tradiționale florale Mehndi:

Modele tradiționale florale Mehndi

Puteți încerca aceste tipuri de modele mehndi florale neunite pentru ocaziile dvs. tradiționale. Acestea pot fi încercate cu strasuri sau puteți folosi, de asemenea, sclipici și extindeți-le până la coate. Strălucirile le fac mai pline de farmec. Acestea se pot face de la saloane care oferă aceste tipuri de servicii. Acestea pot fi încercate pentru aproape orice tip de petrecere.

 • Potrivit pentru: Potrivit pentru ceremonii de logodnă și de nuntă.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru numai pe palme.
 • Asociați cu: Asociați-vă cu o ținută tradițională a culturii dvs..

27. Design indian Mehndi pentru mâini pline:

Design indian Mehndi pentru mâini pline

Aceste tipuri de modele mehndi cu mână completă sunt destul de populare în mai multe gospodării. Designul este un amestec de mai multe stiluri de modele mehndi, dar puternic influențat de modele mehndi arabe. Puteți încerca diverse forme de acest tip pentru petreceri și alte ocazii de familie.

 • Potrivit pentru: Potrivit pentru funcții de familie și nunți de familie.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe spatele mâinilor.
 • Asociați cu: Asociați acest design cu un saree sau salwar kameez.

28. Diferite modele indiene Mehndi:

Diferite modele indiene Mehndi

Diferite tipuri de modele pot fi încercate pe mâini diferite. Puteți încerca lucrări florale și, de asemenea, puteți încerca alte modele de motive, precum păunul sau un alt model de frunze similar pentru celălalt. Acestea sunt adesea foarte artistice. Puteți încerca, de asemenea, să le obțineți de la artiști profesioniști care vă pot face acest lucru înainte de o petrecere.

 • Potrivit pentru: Potrivit pentru ceremonii de logodnă și de nuntă.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru numai pe palme.
 • Asociați cu: Cuplați cu un lehenga sau un saree.

29. Red Indian Henna Design:

Red Indian Henna Design

Acesta este un design cu henna roșie pe care îl puteți încerca pentru petreceri sau alte ocazii. Acestea nu sunt, de asemenea, stângace și, prin urmare, pot fi purtate cu costumele dvs. zari și alte saree din șifon. Le poți purta și cu hainele tale moderne. Aceste tipare pot fi încercate pentru alte petreceri de noapte la facultate sau fete.

 • Potrivit pentru: Potrivit pentru funcții de familie și nunți de familie.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme și pe dosul mâinilor.
 • Asociați cu: Asociați acest design cu ținute tradiționale.

30. Design Mehndi rotund pentru mână completă:

Design Mehndi rotund pentru mână completă

Acesta este un design mehndi foarte tradițional pe care îl puteți încerca pentru ocazii de familie. Acestea pot fi, de asemenea, purtate cu orice tip de costume salwar și alte lehenga cholis. Puteți face ca aceste tipuri de motive să funcționeze până la coate sau până la braț. Puteți rezerva sesiuni de salon de la designeri profesioniști și puteți crea aceste modele pentru petrecerea dvs. Acestea sunt, de asemenea, în modelul de design brățară. Amprentele florale sunt un imprimeu obișnuit care se poartă mai ales la ocazii de familie sau gospodărie și alte tipuri de funcții.

 • Potrivit pentru: Potrivit pentru funcții de familie și nunți de familie.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme, picioare și partea din spate a mâinii.
 • Asociați cu: Combinați cu ținute indo-western sau tradiționale.

31. Design indian Mehndi cu sclipici:

Design indian Mehndi cu sclipici

În această clipă, Indian Mehndi Design este realizat cu ajutorul sclipiciului. Pentru a lega marginile, se folosește sclipici. Este o artă unică a mehndi-ului indian. Creativitatea este adăugată pentru a adăuga glamour în acest design. Sclipiciul nu va dura mult timp; poți petrece o seară cu ea. Se face mai ales pentru o petrecere și funcții. Acest design indian mehndi este mult mai atractiv și elegant.

 • Potrivit pentru: Potrivit pentru ceremonia de logodnă sau o nuntă de familie
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme sau pe partea din spate a palmei
 • Asociați cu: Asociați-l cu un lehenga frumos

32. Design circular Mehndi indian pentru partea din spate:

Design indian Mehndi pentru partea din spate

Designul indian mehndi pentru revers cu model de cercuri și frunze arată foarte bine pe mâna ei. O co-mireasă poate avea acest design. Se lasă mult decalaj între mehndi. Vârful degetelor este umplut cu modele mici. Chiar și culoarea ojei se potrivește cu acest design. Puteți împerechea chiar acest design cu un inel de diamant pe degetul inelar.

 • Potrivit pentru: Potrivit pentru funcții de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme și pe spatele palmelor.
 • Asociați cu: Asociați acest design cu ținute indo-western.

33. Modele simple indiene Mehndi pentru mâini:

Modele simple indiene Mehndi pentru mâini

Imaginea designului indian mehndi este foarte simplă, dar elegantă. Văzând doar imaginea, inima mea spune să o am. Designul este destul de frumos pentru a ne smulge inima. Motivele de mango sunt frumos decorate, iar punctele groase sunt punctul culminant al unui design. Modelul realizat pe vârful degetelor este cel mai recent. Întregul design mehndi este minunat și va arăta cool cu ​​o ținută tradițională. O idee a minții artistice este doar uluitoare.

 • Potrivit pentru: Potrivit pentru funcții de familie și nunți de familie.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme sau pe dosul mâinilor.
 • Asociați cu: Pereche cu ținute tradiționale indiene.

34. Design Mehndi indian în formă de inimă:

Design Mehndi indian în formă de inimă

Acesta este un design indian de mireasă Mehndi pentru ziua ei specială. Pe ambele mâini, jumătate de inimă este desenată. Trebuie să puneți ambele mâini împreună pentru a avea un aspect complet al unui mehndi. Acesta este un design mehndi bazat pe teme pentru o nuntă. Aproape tuturor miresei le-ar plăcea să aibă acest design la o nuntă, deoarece ea și-ar fi imaginat inimile fiecărei mâini ca și ea și ar fi ea. Este foarte tradițional și răspândit de mult.

 • Potrivit pentru: Potrivit pentru nunți și ceremonii de logodnă.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru numai pe palme.
 • Asociați cu: Pereche cu ținute tradiționale grele.

35. Indian Mehndi Design for College Girls:

Indian Mehndi Design pentru fete

Acest design indian mehndi ar fi îndrăgit de fetele care fac facultate, deoarece nu este greu și potrivit pentru funcțiile ei de colegiu. Aceștia optează pentru un design simplu și clasic. În acest design, se folosește mehndi gros. Va arăta cu adevărat bine atunci când este îndepărtat și vine culoarea. Desenele de pe degete sunt, de asemenea, foarte frumoase. Modelul realizat pe zona încheieturii mâinii atrage atenția oamenilor.

 • Potrivit pentru: Potrivit pentru funcții de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme, pe mâini și pe picioare.
 • Asociați cu: Pereche cu ținute indo-western.

36. Design elegant indian Mehndi:

Design indian Mehndi

Acesta este serios un design minunat indian mehndi. O putem avea în orice funcții familiale. Modelul de flori este mărginit cu puncte groase este cu adevărat uimitor. Este mult creativ. Șablonul de linie este, de asemenea, foarte bun. Este un design invers, care poate fi aplicat și pentru o petrecere de noapte pentru fete. Îmi place doar acest design. Într-adevăr, creativitatea unui artist care a făcut acest design!

 • Potrivit pentru: Potrivit pentru funcții de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe dosul mâinii pentru un efect optim.
 • Asociați cu: Combinați cu ținute indo-western sau tradiționale.

37. Design arab Mehndi pentru picioare:

Design arab Mehndi pentru picioare

Se poate avea și mehndi la fiecare festival. Unul dintre ei este Eid. Acest design mehndi pentru picioare este special conceput pentru ca doamnele să poarte pe Eid. Doamnele se decorează cu lehenga, bijuterii și mehndi. Acest design va arăta foarte bine cu lehenga și cu glezna pe jos. Este un design elegant. Pe un picior, modul în care este desenat cercul este cel mai recent design.

 • Potrivit pentru: Potrivit pentru funcții de familie și nunți de familie.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru numai pe picioare.
 • Asociați cu: Combinați cu ținute indo-western sau tradiționale.

38. Design indian Mehndi pentru picior:

Design indian Mehndi pentru picior

Acest design indian Mehndi poate fi aplicat de o mireasă pe picior în ziua ei specială. Acest design mic este special creat de un artist pentru o zi de nuntă. Este puțin sub genunchi și are un design greu. Doamnele pun modele grele în ziua nunții, astfel încât să arate diferit de alte doamne. Când se poartă coșete grele cu acest design, ea va arăta foarte frumoasă.

 • Potrivit pentru: Potrivit doar pentru ceremonia de nuntă.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru numai pe picioare.
 • Asociați cu: Pereche cu lehenga grele tradiționale sau salwar kameez.

39. Design Mehndi indian Dulha-Dulhan:

Dulha-Dulhan Indian Mehndi Design

Miresele indiene iubesc designul mehndi tematic Dulha – Dulhan în ziua nunții sale. Este un design mehndi indian de mireasă foarte renumit. Doamnele pot avea și acest design mehndi, păstrând în mintea ei dragostea soțului. În acest design mehndi de mireasă, toată mâna este umplută cu mehndi. Acest design este ușor, iar motivele de păun și mango arată, de asemenea, bine în design.

 • Potrivit pentru: Potrivit doar pentru ceremonia de nuntă
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme
 • Asociați cu: Asociați-vă cu ținuta dvs. de nuntă

40. Design atractiv indian Mehndi:

Design atractiv indian Mehndi

Este un design mehndi indian unic și diferit, întrucât o mână este acoperită cu mehndi, iar cealaltă este acoperită pe jumătate cu mehndi. Arată și o piesă atractivă și rară. Nimeni mai devreme nu și-ar fi imaginat vreodată despre acest tip de design. Cu siguranță va atrage atenția tuturor celor din funcție. Fetelor tinere le va plăcea acest design și îl pot avea la petrecere, funcții de familie și la festivaluri.

 • Potrivit pentru: Potrivit pentru funcții de familie și nunți de familie.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru numai pe palme.
 • Asociați cu: Combinați cu ținute indo-western sau tradiționale.

41. Designer indian Mehndi Design:

Designer indian Mehndi Design

Acesta este într-adevăr un design elegant conceput de un artist. Este doar o capodoperă. Modul în care florile sunt croite și modelul de linii și frunze frumoase realizate este pur și simplu uimitor. Va fi iubit în special de fetele tinere, deoarece este mult mai fantezist. Culoarea Mehndi și culoarea ojei sunt aceleași. Linia trasată cu puncte mehndi groase este minunată. Acesta este ceva nou în designul tipic indian mehndi.

 • Potrivit pentru: Potrivit pentru funcții de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru numai pe palme sau pe dos.
 • Asociați cu: Asociați-vă cu ținute tradiționale indo-western sau elegante.

42. Design muzical indian Mehndi:

Muzical indian Mehndi Design

Este un design simplu mehndi indian și nu consumă mult timp. Unicitatea acestui design constă în două mese desenate pe zona palmei. Iubitorului de muzică îi va plăcea acest design mehndi. Puteți aplica acest lucru pe orice funcție muzicală. Deoarece este nou, oamenii vor avea o nebunie pentru acest design. Modelul realizat pe împrejurimi este mult mai simplu. În loc de tabla, pot exista, de asemenea, Flaut, Armoniu etc..

 • Potrivit pentru: Potrivit pentru funcții de familie, nunți de familie cu precizie.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru numai pe palme.
 • Asociați cu: Pereche cu ținute tradiționale indiene.

43. Modelul Matka Indian Mehndi Design:

Model Matka Indian Mehndi Design

Matca sunt desenate în acest design mehndi. Este posibil ca generația de astăzi să nu fi văzut nici măcar Matkas, deoarece nu este prevalentă acum. Mai devreme, doamnele ieșeau să aducă apă în Matkas. Matkas erau foarte valoroși la acea vreme. Acum este folosit doar ca design. Fetele tinere pot aplica acest design mehndi în funcțiile lor de facultate.

 • Potrivit pentru: Potrivit pentru funcții de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Acest design este potrivit doar pentru palme.
 • Asociați cu: Pereche cu ținute indo-western.

44. Design elegant Mehndi indian:

Design elegant indian Mehndi

Acesta este un design indian mehndi elegant, realizat de un artist. Doar degetele și zona încheieturii sunt acoperite cu mehndi. Între mână este goală. Există atât de mult design dezordonat pe degete încât nici măcar nu putem distinge care este designul. Arată atât de bine încât nici nu este nevoie să porți bijuterii cu acest design. Oamenii nu se pot opri din a te lăuda atunci când ai acest design mehndi pe mână. Opera de artă este uimitoare.

 • Potrivit pentru: Potrivit pentru funcții de familie sau petreceri în familie.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme sau pe partea din spate a mâinii.
 • Asociați cu: Pereche cu ținute indo-western.

45. Designul Mehndi Indian Stone Work:

Stone Work Indian Mehndi Design

Acesta este cel mai recent design mehndi indian de mireasă pentru o mireasă. O parte din piatră este atașată acestui mehndi, care este nou pe piață. O mireasă poate avea acest design mehndi dacă îi place să aibă ceva nou în ziua nunții. Chiar și mehndi făcut este unul colorat. Acest design indian de mireasă mehndi este noul și cel mai recent. În prezent, mirese au acest design mehndi pentru a arăta atractiv.

 • Potrivit pentru: Potrivit pentru logodna sau ceremonia de nuntă.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme sau pe partea din spate a mâinii.
 • Asociați cu: Asociați-vă cu ținuta dvs. de nuntă.

46. ​​Ultimul design indian Mehndi:

Ultimul design indian Mehndi

Acest design elegant mehndi indian arată ca penele păunului sunt desenate la îndemână. Este prea elegant și fabulos. Chiar și culoarea ojei este mărginită de puncte mehndi. Se pare că este special conceput de un artist pentru o persoană specială. Modelele de linie groasă atrag atenția. Este doar un design minunat mehndi.

 • Potrivit pentru: Potrivit pentru funcții de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme, partea din spate a mâinilor și brațelor.
 • Asociați cu: Asociați-vă cu indo-western sau ținuta dvs. de zi.

47. Model de linie Indian Mehndi Design:

Lines Pattern Indian Mehndi Design

Acest design greu mehndi indian cu o mulțime de linii și modele arată bine pe o mireasă. Este mai ales un mehndi de mireasă. Linia este desenată pe designul mehndi prin simplă, dar renumită printre mirese. Toată mâna este acoperită cu flori mici și design curbat. Cel mai bine este pentru o mireasă în ziua ei specială. Miresei le-ar plăcea să aibă modele mici și o mână întreagă acoperită de modele mehndi. Artistul poate dura mult timp pentru a finaliza acest design.

 • Potrivit pentru: Potrivit pentru ceremonia de logodnă sau ceremonia de nuntă.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme și pe dosul mâinilor.
 • Asociați cu: Asociați acest design cu o ținută tradițională, cum ar fi saree.

48. Design Mehndi indian umbrit:

Shaded Indian Mehndi Design

În acest design mehndi, se lucrează în umbră. Fiecare floare este umbrită în interior și modelul degetelor este dezordonat și simplu. Pe palmă, sunt desenate flori și există mult decalaj între modele. Mai devreme, mirese obișnuiau să aibă acest tip de design. Designul se potrivește în mod adecvat palmei și este un design indian mehndi mult mai simplu.

 • Potrivit pentru: Potrivit pentru funcții de familie și festivaluri.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme și pe spatele palmelor.
 • Asociați cu: Combinați cu ținute indo-western sau casual.

49. Modelul Gujarati Indian Mehndi Design:

Modelul Gujarati Indian Mehndi Design

Acest design este realizat special cu design mehndi în stil gujarati și poate fi realizat pentru o nuntă. Acest mehndi este o combinație de elefanți, păun și motive de flori și mango. Este un design tipic gujarati. Mediul înconjurător este acoperit cu modele mici. Este un design mehndi foarte frumos și arată minunat pentru mireasă.

 • Potrivit pentru: Design potrivit pentru logodna sau ceremonia de nuntă.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru pe palme și pe partea din spate a mâinii.
 • Asociați cu: Pereche cu ținută tradițională grea.

50. Good Luck Indian Mehndi Design:

modele mehndi de mireasă indiană

În acest mehndi, pe de o parte, există o imagine dulha-Dulhan și, pe de altă parte, există o imagine Ganesha. Lordul Ganesha este cunoscut sub numele de „VighnaHarta”, care depășește toate obstacolele. Domnul Ganesha este lăudat înainte de căsătorie. Deci, noroc mehndi pentru o mireasă care îi urează o viață de căsătorie bună. Acesta este un design mehndi foarte unic.

 • Potrivit pentru: Design potrivit pentru ceremonia de nuntă.
 • Amplasarea proiectării: Puteți aplica acest lucru numai pe palme.
 • Asociați cu: Asociați acest design cu ținuta dvs. din ziua nunții.

Sfaturi suplimentare bazate pe modele indiene Mehndi:

 • Fiecare design indian mehndi este acum specific specific, deci asigurați-vă că alegeți un design care se potrivește ocaziei în care vă îndreptați, de ex. o nuntă de familie.
 • Puteți oricând să combinați o formă de design mehndi cu mai multe stiluri de modele mehndi din culturi diferite.
 • Cumpărați un con de mehndi de la o persoană sau artist de încredere pentru ziua dvs. mare, deoarece nu doriți să obțineți o pată ușoară cu ocazia.
 • Adăugați întotdeauna motive legate de nunți la designul mehndi al nunții dvs. pentru a face să pară special pregătit pentru ocazie.

Versatile și perfecte pentru începători sunt desenele mehndi indiene. Dacă intenționați să învățați să aplicați mehndi ca profesionist, începând de la henna în stil indian este cea mai bună idee deoarece motivele sunt ușor de învățat. Pe de altă parte, dacă ești mireasa sau o rudă în dilemă și confuză în legătură cu mehndii tăi, atunci aceasta este lista de care trebuie să fii atent. Simplu modele paisley către modele mehndi de mireasă grele, veți găsi totul în cele mai noi modele indiene mehandi. Deci, mergeți mai departe, găsiți un con mehndi și vedeți ce magie sunteți capabil să creați cu aceste modele.