9 modele speciale Mehndi pentru Festivalul Karwa Chauth 2021

Karva Chauth este un festival foarte popular în nordul Indiei. Acesta este cel mai așteptat ritual dintre toate celelalte. Femeile indiene După căsătorie, aceasta vine cu rugăciunea către Dumnezeu pentru o lungă durată a vieții soțului. În special pentru soțiile non-bengaleze, acest ritual este la fel de special ca ziua căsătoriei. Sesiunea Mehendi este cea mai sfântă și necesară dintre ele pentru Karva Chauth (1) festival.

Există multe modele de stil și tipuri care sunt utilizate în decorarea mâinilor picioarelor brațelor etc. Acum modelele sunt aranjate în funcție de importanța festivalurilor. Fiecare ocazie are un model unic realizat exclusiv pentru sezon. Aici oferim lista de design Karva Chauth Mehndi împreună cu imagini care sunt potrivite pentru toate tipurile de ocazii și cu siguranță vă inspiră.

Mehndi Designs pentru Festivalul Karwa Chauth

Modele simple și ușoare Karva Chauth Mehndi:

1. Modele tradiționale Mehandi pentru Karwa Chauth:

Modele tradiționale Mehandi pentru Karwa Chauth

Se compune din câteva modele inspirate din poveștile de dragoste ale strămoșilor sau poveștile istorice de dragoste care sunt renumite pentru dragostea lor. Decorațiunile inspirate de modele istorice. Acestea sunt principalele lucruri ale acestui tipar care conține două personaje istorice ale regelui sau reginei care erau renumite pentru dragostea lor.

2. Two In One Karwa Chauth Mehndi Design:

Two In One Karwa Chauth Mehndi Design

Acest model urmează două motive diferite într-o formă sau obiect împreună cu modelele de iederă. Folosește unele forme și le acoperă cu unele forme aleatorii. Conectați-le cu degetul înconjurat de niște frunze cu linia curbată cu niște puncte care fac o formă a florii.

3. Modele Mehandi aleatorii în Karwa Chauth:

Modele Mehandi aleatorii în Karwa Chauth

Acest model urmează unele stiluri abstracte și le desenează într-un mod continuu și separat, începând cu unul sau jumătate de cercuri sau orice fel de forme. Apoi, după realizarea schițelor, se acoperă cu câteva modele mici; uneori există unele modele cu blocuri și cuburi acoperite. Acesta este unul dintre cele mai bune și mai noi modele Karva Chauth mehndi care dau mai frumos mâinilor tale.

4. Modele speciale Mehendi pentru mâini și picioare:

Mehendi și modele speciale Mehendi

Acestea sunt combinația dintre cele mai bune modele și linii trasate aleatoriu, care pot fi utilizate atât pe suprafețele mâinii, cât și pe picioare. Modelele pot fi realizate din unele variații simple ale liniilor distribuite în mod normal. Arată uimitor. Acestea pot fi schimbate și flexibile pentru suprafețele mâinilor, picioarelor, palmelor.

5. Modele arabe Mehndi pentru Karwa Chauth:

Modele arabe Mehndi pentru Karwa Chauth

Acesta este cel mai popular și sofisticat motiv folosit între toate celelalte modele. Majoritatea tiparelor sunt realizate urmând acest stil. Se compune din câteva flori și frunze. Conectați-le pe acestea două cu linia curbată cu câteva bucle acoperite. Acest lucru este utilizat și în zonele gâtului.

6. Modele de păsări și pești Mehndi pentru Karva Chauth:

Păsări și pești Mehndi creează pentru Karva Chauth

Acest ultim design constă în decorațiunile aripilor păsărilor. În principal, formele de dans ale păunului sunt utilizate împreună cu câteva linii continue. În afară de aceasta, există multe păsări dintr-o lume fantastică care pot fi decorate atât de bine, iar modelele de pești decorate sunt folosite și aici.

7. Frumoasă artă ornamentală Mehandi pentru Karva Chauth:

Frumoasă artă ornamentală Mehandi pentru Karva Chauth

Aceste tipuri de modele se bazează pe stilul și modelele oricăror ornamente realizate pentru gât și mâini. Seamănă cu brățările, lanțurile și brelocurile. Aceste modele sunt utilizate pentru a umple orice fel de forme care arată ca oricare dintre ornamente.

8. Modele complexe Mehendi pentru Karva Chauth:

Modele complexe Mehendi pentru Karva Chauth

Acele tipuri de modele care constau în modele repetitive cu unele forme ornamentale cu diferite dimensiuni decorate cu linii pentru stiluri simple. Acoperă toată mâna până la cot. Există câteva linii curbate ieșite. Acestea arată, de asemenea, ca o formațiune spațioasă de flori sau frunze etc..

9. Modele simple cu motive Rajasthani:

Modele simple de motive Rajasthani

Aceste modele sunt utilizate în stiluri de acoperire foarte aglomerate. După cum sugerează și numele locului, desenele sunt formate cu o varietate de modele preluate din decorarea unor locuri istorice. Locurile atât de faimoase pentru decor sunt principalele inspirații ale ceea ce urmează la întâmplare.

Deoarece acest lucru a fost considerat o parte a ritualurilor, sesiunea trebuie să fie mai frumoasă, alături de unicitate și eleganță. Există multe alte modele care sunt folosite în unele modele simple și le fac mai frumoase și decorative. Toate modelele Mehendi trebuie să fie modele clasice.