15 modele remarcabile Mehndi cu fotografii

Mehndi este o parte esențială a culturii indiene, este folosit ca produs de decorare și este un mod foarte sofisticat de înfrumusețare și îngrijire a mâinilor, picioarelor și a altor părți ale corpului. În timpul festivalurilor sau căsătoriilor, femeile aplică mehendi pe palmă, ceea ce le conferă o strălucire unică și un aspect superb.

arme mehndi desene

Mehandi Designs include lotus, elefanți și păuni și multe alte motive de design. Nu au dureri, sunt sănătoși și sunt o modalitate excelentă de a arăta arta corporală. Există o galerie imensă de modele Mehandi disponibile, deși poate deveni cu adevărat dificil să o alegi pe cea mai bună. Astfel, am înrolat câteva modele mehendi minunate pentru confortul și beneficiile tuturor. Iată cele mai recente 15 modele Arms mehandi 2020 împreună cu imagini.

Cele mai bune modele Arms Mehandi:

1. Modele atractive Mehndi cu braț complet:

Modele atractive Mehndi cu braț complet

V-ați gândit vreodată la un design care să arate atât de creativ și elegant încât toți oamenii comentează o vreme privind tatuajul mehndi? Acest design atractiv de henna pentru brațe are atât de multe culori și modele care ar trebui să arate feminin, frumos și atrăgător. Include pietre și sclipici pentru a face designul mai elegant.

2. Braț sclipitor Mehendi Design:

Strălucitor braț Mehendi Design

Acest design sclipitor Mehendi de pe braț arată îndrăzneț, colorat, ascuțit și foarte atractiv, ceea ce conferă un aspect de tatuaj. Partea cea mare este că nu va fi nici o durere în timpul aplicării acestui design mehandi. Combinația de culori sclipici poate fi schimbată pe baza ținutelor potrivite care vor fi mai atractive.

3. Mehndi de mireasă proiectează brațe complete:

Mireasa Mehndi proiectează brațe complete

O mireasă se așteaptă să arate mai frumoasă în ziua nunții. Prezența ei este izbitoare și prietenii, familia, inclusiv mirele mireasă doresc ca ea să arate cel mai bine. Acest design Mehendi o va face să arate unică și minunată; Mulți ar prefera modelul floral și de frunze, deoarece este preferat pentru multe doamne.

4. Arab Arm Mehandi Design:

Arab Arm Mehandi Design

Arta aplicării mehendi a fost originară din arabă acum aproximativ 5000 de ani sau mai mult. Modelele arabe Mehndi arată frumos, minunat și atrăgător. Prezența unei flori bine formate împreună cu modele complexe de păun și modele punctate adaugă farmecul și atractivitatea acestei arte de henna.

5. Peacock Mehndi Arm Designs:

Peacock Mehndi Arm Designs

Păunul este pasărea națională a Indiei. Este frumos, elegant și are cele mai bune picioare din lume. Un păun dansant, cu pene lungi, este decorat cu modele complicate și cu model în spirală, este un gând foarte unic și oferă un aspect greu și spectaculos pentru mâini cu acest design mehendi.

6. Design simplu Mehndi Arm:

Design simplu Mehndi Arm

Nu este necesar să mergeți întotdeauna la un design bogat sau greu pentru a face ca tatuajul Mehendi să arate bine. Modelele mehandi simple vor da un aspect elegant mâinilor, are un model floral, în formă de inimă și peisaj, care începe de la degetul arătător și se întinde până la antebraț, va da un aspect artistic.

7. Braț floral Mehndi Design:

Braț floral Mehndi Design

Designul floral al brațului mehendi arată frumos, elegant și feminin. A dat o notă foarte simplă de design mehandi cu un model de flori de trandafir și frunze. Acesta este unul dintre cele mai populare modele mehandi, care este aplicat de multe femei și câștigă mai multă popularitate zi de zi.

8. Design elegant Mehndi cu braț frumos:

Design elegant Mehndi cu braț frumos

Acesta este unul dintre designul elegant al brațului mehandi, care include un model floral și de linii, niciunul dintre designuri nu atinge celălalt acest tip de artă cu henna va fi mai atractiv pe umăr. Acest lucru se poate face singur sau cu un design asortat pe palma.

9. Design Mehndi cu braț complet:

Design cu braț complet Mehndi

Un design mehendi cu braț complet este cu adevărat superb și unic, acest design va arăta uimitor pentru toată lumea. Un singur model a fost utilizat de la începutul proiectării până la degetul arătător. Vor orbi pielea și vor face prezența izbitoare și distincte, pot fi utilizate modele diferite, în funcție de alegerea proprie.

10. Feather Mehndi Arms Design:

pene-mehndi-arme-pentru-proiectare

Plumele sunt noua traversă între amprentele obișnuite și tatuajele minunate. Tipic pentru stiloul unui autor, acesta funcționează admirabil, indiferent dacă este desenat pe brațe sau pe picioare. Puteți, de asemenea, să-l încorporați cu măiestrie într-un plan mai mare, schimbându-i forma și componentele pentru a completa o regiune de crăpătură.

11. Design cu frunze Mehndi pentru arme:

Crestă cu frunze Mehndi Design pentru brațe

În cazul în care trebuie să mergeți la ceva de bază sau ceva în localizarea tatuajului de vârf al familiei, acest design mehendi pe brațe arată minunat și avansat, această artă cu henna este, de asemenea, ușor de făcut și poate fi utilizată la început de pe orice crăpături cu un contur mai mare.

12. Model de flori pentru brațe:

Model de flori pentru brațe

Un model floral bogat, care este foarte ușor de interpretat în momentul în care mehendi patează pielea cu nuanța sa profundă de castan sau espresso, floarea pare să se trezească practic în toată măreția sa. A început cu cercul de bază umplut mehndi și au fost realizate cu modele diferite.

13. Rose Arm Mehndi Designs arabă:

Rose Arm Mehndi proiectează arabă

Designul armelor mehandi ca arabă a trecut prin schimbări nelimitate. Manopera Mehendi a început cu mâinile, apoi a ajuns la picioare. Include flori de trandafir și petale care au umbrire în interior, iar lanțul cu margele este extins până la designul complet. Oamenii cărora le place să aplice florale pot prefera această artă.

14. Braț de mireasă extins Design Mehndi:

design-brat-mireasa-extins-mehndi

Mâinile doamnelor arată extrem când sunt încărcate cu contururi uimitoare, acest design floral și greu mehendi de pe mâini arată elegant, cu un design complicat care folosește rețea, paisleys, model floral și frunze. Aceste modele mehndi de mireasă cu braț complet arată frumos și o face pe mireasă mai frumoasă.

15. Lotus Mehndi Design pentru braț:

Lotus Mehndi Design pentru braț

Acesta este unul dintre desenele mehandi simple, dar elegante de pe braț, care include lotus care iese din apă cu frunzele și tulpinile sale. Artistul a poftit foarte mult să dea un aspect extrem de design; acesta este unul dintre cele mai recente și unice design mehandi care nu necesită nici o bijuterie.

Modelele Mehandi sunt tipare tipice în rândul tinerelor și femeilor adolescente din mucegai în circumstanțele actuale. Indiferent dacă este o nuntă sau oricare ar fi evenimentul promițător, completarea acestor mehndi cu braț complet pe brațul unuia este privită ca un semn ceresc pe tot parcursul Indiei. Aceste teme minunate, uluitoare, arată, fără îndoială, impresionante, când sunt minunate desenate pe palma cuiva de un artist profesionist Mehendi. Femeilor le place, de fapt, să adune diverse tipuri de contururi Mehendi și să facă în jurul unui aranjament al designului pentru a depune eforturi pentru fiecare eveniment vesel și sacru, care vine în viața lor.