15 modele Mehndi negre drăguțe și ușoare cu fotografii

Mehndi nu este altceva decât simple tatuaje cu henna. Mehndi negru este un amestec special de henna și alte substanțe chimice care îi conferă o culoare mai închisă decât maro-roșcat general. Este ceea ce este de preferat folosit în nunți și alte astfel de funcții. Modelele mehndi negre pot fi sofisticate și simple sau elaborate și ornamentale. Culoarea mai închisă oferă desenelor o imagine mai clară, făcând tatuajul mai proeminent și mai frumos. Majoritatea desenelor mehndi prezintă modele florale, modele abstracte și, în unele cazuri, și modele animale! Iată cele mai bune cincisprezece modele mehndi negre cu imagini care îți fac viața mai colorată.

Designuri Mehndi negre

Cele mai bune modele negre Mehndi:

1. Elaborează modele Mehndi negre:

Elaborează modele Mehndi negre

Aceste modele sunt desenele mehendi tipice arabe și asiatice, cu brățări și flori și spirale care acoperă întreaga lungime de la palmă până la cot. Aceste modele au o mulțime de detalii complicate, ceea ce le face să pară elaborate și uluitoare. Capetele degetelor sunt umplute cu culoarea neagră, oferind un fel de chenar întregului aspect.

2. Peacock Black Mehandi Designs for Hands:

Peacock Black Mehandi Designs for Hands

Anumiți mehndi proiectează fețe de animale sportive. Aceste forme animale au și un aspect tradițional. Corpurile lor sunt ca toate celelalte forme din design-uri și sunt pline de detalii complicate! Păunii sunt cele mai frecvente dintre aceste modele. Se pot distinge cu ajutorul capului lor care îi separă de restul tiparului.

3. Frumoase modele florale negre Mehandi:

Frumoase modele florale negre Mehandi

Modelele tipice mehendi arabe și orientale au întotdeauna modele florale, împreună cu alte detalii. Cu toate acestea, puteți oferi florilor un aspect mai puțin tradițional și mai modern. Puteți avea flori abstracte cu frunze și nimic altceva care vă traversează palma și toată lungimea brațului. Culoarea neagră a mehndi se evidențiază pe tonul mai deschis al pielii și face designul mai proeminent.

4. Modele frumoase de antebraț negru Mehndi:

Forearm Black Mehndi Designs

Cele mai multe modele mehandi merg de la palma ta până la cot. Astfel, întregul antebraț este acoperit cu mici flori negre și spirale. Liniile încrucișate și alte forme geometrice își arată, de asemenea, capul ocazional.

5. Designuri elegante negre Mehandi:

Designuri elegante Mehandi negre

Unii oameni plictisiți de utilizarea excesivă a florilor devin inovatori și își proiectează tatuajele mehndi doar cu forme geometrice precum diamantele. Puteți umple tot spațiul cu forme proporționale de diamant și apoi puteți continua să umpleți aceste forme cu alte modele. Puteți umple doar diamante alternative cu mehndi de culoare neagră.

6. Designuri simple Mehendi negre:

Modele simple Mehendi negre

Proiectările mehandi ușoare, cu nu prea multă fanfară și doar câteva curbe și linii de-a lungul degetelor, mijlocul palmei și poate și o floare pe spate arată bine. Acestea ocupă mai puțin timp și dezvăluie mai mult din pielea ta.

7. Design Mehndi negru cu model:

Design Mehndi negru cu model

Modelele abstracte cu fețe de păun și mai multe benzi de cercuri și triunghiuri și alte forme geometrice fac, de asemenea, modele excelente de mehndi. Acestea arată mai puțin elaborate, chiar dacă nu lipsesc deloc de complexități. Formele lor fiind mai mari le conferă un aspect mai puțin ornamental.

8. Design negru picior Mehendi:

Foot Black Mehendi Design

Modelele de tatuaje Mehndi sunt purtate nu doar pe palme și antebrațe, ci și pe picioare. Florile negre simple care se învârt pe marginea gleznei arată frumoase și feminine. Aceste modele mehndi negre sunt utilizate pe scară largă în multe țări asiatice, unde mehndi este o parte importantă a culturii lor.

9. Proiecte Mehendi Smart Black:

Designuri inteligente Mehendi negre

Deși desenele generale pentru mâini mehndi includ modele florale în stil oriental care au un aspect tipic tradițional, desenele mehndi pot purta și forme geometrice și modele care au un aspect mai inteligent. Astfel de modele au un aspect abstract și funky. Sunt optate de tineri, deoarece sunt mai moderni în aspect.

10. Mehndi negru de mireasă:

Mehndi negru de mireasă

Acest design fragil îmbrățișează mirii și mirele în ambele mâini, care reflectă un scurt eveniment de nuntă cu jucătorul muzical indian și rudele mirilor dansând în fericire pentru a face evenimentul nunții și cel mai fericit. Modelele mehndi negre de mireasă pentru mână sunt desenate în mare parte de profesioniști care percep o sumă specifică, care este uriașă decât orice alt model de design.

11. Designul degetelor în Black Mehndi:

Finger Design în negru Mehndi

Acesta este un design arab mehndi negru, care este realizat cu con negru mehndi, adică poate fi inclus în desenele mehndi negre de contur, conturul este desenat folosind con negru și spații umplute cu con normal mehndi. Acest mehndi atrage rapid atenția din cauza contururilor negre în comparație cu alte mehndi.

12. Mehndi cu mâna completă:

Full Hand Mehndi

Acesta este un design mehndi cu con negru cu mâna plină, adică acoperă întreaga mână chiar de la braț până la degete. Designul arab mehndi negru conectat de la început până la sfârșit este de la braț la deget. Modelele mehndi arabi negri sunt cele mai rapide modele de finalizat, deoarece nu acoperă întreaga mână, dar arată frumos și se pot realiza în câteva minute.

13. Design mic Mehndi:

Mic Mehndi Design

Este un design delicat, care este desenat pe partea dorsală a mâinii. Este un design frumos împărțit în două fețe și conectat la deget folosind puține forme de bază, dar aranjat într-un mod foarte frumos. Acest design arată, de asemenea, ca o bijuterie de mână care conectează încheietura mâinii și degetele. Modelele mici mehndi sunt desenele minuțioase desenate care necesită o concentrare uriașă.

14. Modele Mehndi pentru bărbați:

Modele Mehndi pentru bărbați

Acest design mehndi este bun pentru bărbații cărora le place să deseneze mehndi pe mână. Acest design, în special arta populară, este un simplu mehndi desenat cu forme, inclusiv linii și puncte săgeți triunghiulare. Formele conectate între ele și formând un design pot fi desenate pe braț și pe încheietura mâinii. Designul mehndi negru pentru bărbați este, de asemenea, realizat din forme de bază și totuși creativ.

15. Designuri pentru copii Mehndi:

Copii Mehndi Designs

Un copil care are palma foarte mică și vrea să-și decoreze mâinile cu modele mehndi, acest mehndi este potrivit pentru ei, deoarece este un design simplu realizat din diferite forme și umplut în interior. Ajută chiar și persoana care dorește să atragă mehndi pe palmă pentru copii, deoarece nu vor sta stabili, prin urmare, designul nu va fi afectat, deoarece nu este dependent și îl conectează doar cu o formă simplă. Designul mehndi pentru copii este, de asemenea, simplu, care arată destul de pe mâinile lor mici.

Mai mult, mehndi este preparat din frunze mehndi disponibile în mod natural și amestec de ulei de eucalipt chiar și miroase bine. desenul mehndi este o artă frumoasă, iar în India desenul mehndi este un simbol al fericirii și se face mai ales în cele mai fericite ocazii, inclusiv nunți, festivaluri etc. Mehndi, odată uscat, ia o frumoasă culoare roșie sau portocalie. O mireasă este supărată că, dacă mehndi-ul ei devine roșu extrem, înseamnă că mirele ei o iubește până la lună și înapoi, crezând că culoarea reală a mehndi-ului este luată în funcție de căldura din corp. Designul Mehndi este o parte a creativității cu cât ești mai creativ cu atât mai unic și mai frumos este mehndi.

Tattoo mehndi se face și în aceste zile, care include desenarea unui personaj de desene animate preferat sau a oricărui tatuaj de pasăre.

Aceste modele mehndi negre sunt clasificate în diferite tipuri. Diferă de la persoană la persoană, cum ar fi mâinile pline acoperite cu mehndi, în timp ce unii sunt mulțumiți de modelul arab, în ​​timp ce unii au doar un punct uriaș pe mână, dar da, cu numele mehndi pe mâini..