15 modele adorabile de flori Mehndi pentru mâini și picioare cu imagini

Mehndi deține un loc important în majoritatea țărilor din Orientul Mijlociu și din Asia de Sud-Est, fie pentru căsătorie, logodnă sau festivaluri. Este obligatoriu să sărbătorim cu aplicarea mehndi pe mâini și picioare. Modelele Mehndi cu modele florale sunt mult solicitate atât pentru mâini, cât și pentru picioare, deoarece florile care fac parte din natură reflectă frumusețea naturii sub formă de diferite forme și dimensiuni de petale. Aceste modele de flori mehndi sunt populare și plăcute de toți și sunt utilizate în majoritatea desenelor mehndi tradiționale. Mehndi este acum folosit ca o alegere alternativă la tatuajele temporare de către femei și fete. Designul florilor este veșnic verde și mereu solicitat. Detaliile moi din design le fac mai izbitoare în mijlocul desenelor mehndi obișnuite!

modele de flori mehndi

Următoarele sunt cele mai importante 15 modele de flori mehndi pentru mâini, palme și picioare.

Design frumos și la modă Mehndi pentru fete

Modelele de flori Mehndi sunt preferate din toate timpurile pentru femei. Aici avem o colecție de ultimele modele de artă florală Henna cu imagini.

1. Design floral Mehndi pentru picioare:

Design floral Mehndi pentru picioare

Designurile ușoare de flori mehndi pe picioare arată încântătoare și întotdeauna nu trebuie să fie complicat pentru a arăta frumos. Acest design încântător este cel mai potrivit pentru picioare cu liniile curbe, punctele și formele petalelor florilor. Designul floral cu puncte și petale pe degetele de la picioare face ca picioarele să arate delicate, deși este realizat doar pe două degete. Inclinația designului face ca detaliile să arate simplu, fără a fi aglomerate. Acest design ușor mehndi pe picioare poate fi realizat pentru festivaluri și funcții atunci când există o lipsă de timp.

 • Potrivit pentru: Festivaluri și funcții.
 • Asociați cu: Îmbrăcăminte etnică.

2. Design ușor Mehndi cu flori:

Design ușor Mehndi cu flori

Modelele florale mehndi constau în cea mai mare parte dintr-un design mai ușor în comparație cu palmele mâinii, unde este mai complicat și mai detaliat. Întregul design este plin de curbe care sunt căptușite cu jumătăți de petale ale unei flori și puncte pentru a-i oferi un aspect delicat. Degetele de la picioare au un design cu frunze care se potrivește cu modelul floral. Acest design este destul de simplu de realizat și nu necesită mult efort. Acest design poate fi realizat pentru funcții simple și festivaluri.

 • Potrivit pentru: Festivaluri și funcții informale.
 • Asociați cu: Rochii etnice.

3. Modele florale Mehndi pentru nunți:

Modele florale Mehndi pentru nunți

Elefantul care mărginește mâna în acest design floral mehndi conferă designului un aer regal. Designul floral este realizat în mod complicat pe antebrațe și reprezintă o rafinament perfect. Acesta este un design cu mâna completă, în care florile de pe vârfurile degetelor au fost umbrite pentru a face să pară mai izbitoare. Acest design necesită multă răbdare datorită operei sale de artă complicate. Acest design poate fi realizat pe palmele mâinilor și este ideal pentru nunți și funcții de logodnă.

 • Potrivit pentru: Nunți.
 • Asociați cu: Ținută de mireasă.

4. Designuri Mehndi pentru flori arabe pentru mâini:

Flori arabe Mehndi Designuri pentru mâini

Acest tip de modele de flori arabe mehndi este puternic influențat de culturile antice din Persia și Orientul Mijlociu. Desenele mehndi sunt o combinație de motive florale delicate desenate ca viță de vie pe palma mâinilor. Mehndi-ul arab este dominat în cea mai mare parte de lucrări de artă florală și trasee diagonale înclinate pe palmele mâinilor. Aceste modele pot fi foarte elegante și câștigă rapid popularitate. Acest design este ideal pentru festivaluri și nunți.

 • Potrivit pentru: Festivaluri și nunți.
 • Asociați cu: Lehengas.

5. Design simplu Mehndi cu flori pentru mâini:

Design simplu Mehndi cu flori pentru mâini

Acesta este unul dintre acele modele simple de flori mehndi care pot fi realizate cu ușurință de către începători. Designul este o combinație de linii, curbe, puncte și motive florale simple. Arta este simplă și plăcută la vedere. În ciuda faptului că este un design simplu, acoperă toată mâna. Acest design este preferat de tineri, iar simplitatea crește coeficientul de frumusețe al designului. Florile din mijlocul palmei care se înclină până la încheieturi îl fac foarte atractiv. Acest tip de design ar fi ideal pentru funcții simple și festivaluri.

 • Potrivit pentru: Festivaluri și funcții casual.
 • Asociați cu: Uzură etnică și uzură modernă simplă.

6. Design frumos Mehndi cu flori:

Frumos design Mehndi cu flori

Acest design simplu mehndi cu flori arabe este ideal pentru a fi purtat pe dosul mâinilor. Simplitatea designului este ceea ce îl face să arate atât de atractiv. Acesta este un design floral printre modele cu frunze. Acest design completează frumusețea mâinilor, asortate cu un inel simplu. Mehndiul arab pune accentul pe designul bel, cu modele cu frunze și motive florale. Acesta este un design care poate fi purtat pentru evenimente casual și este popular printre fetele care merg la facultate.

 • Potrivit pentru: Funcții de îmbrăcăminte și uz casnic.
 • Asociați cu: Ținută informală.

7. Designuri de flori Mehndi pentru mâini:

Designuri de flori Mehndi pentru mâini

Acesta este încă o dată un alt exemplu de design de flori reversibile, care seamănă cu designul arab de flori mehndi. Proiectarea începe de la degetul arătător și curge în jos până la puțin sub încheietura mâinii. Degetele mijlocii au fiecare un mic design floral bine conceput. Celelalte degete rămân goale accentuând în continuare frumusețea mehndi. Acest design se potrivește fetelor tinere și poate fi purtat pentru festivaluri și funcții casual.

 • Potrivit pentru: Funcții casual și festivaluri.
 • Asociați cu: Ținută informală.

8. Design floral Mehndi pentru picioare:

Design floral Mehndi pentru picioare

Aceasta este o formă foarte creativă de mehndi făcută pe jos. Frumosul design mehndi floral este realizat pe gleznă și pe partea laterală a piciorului. Este realizat atât de artistic subliniind frumusețea florilor. Florile au nuanțe de întuneric și lumină făcute pe petale, ceea ce face mai izbitoare privirea. Lucrările impecabile pot fi văzute în acest design pe motivele florale și pe modelele de frunze. Acest tip de design se potrivește fetelor tinere.

 • Potrivit pentru: Funcții de nunți și logodnă.
 • Asociați cu: Uzura etnică și lehengas.

9. Modele simple de flori Mehndi:

Modele simple de flori Mehndi

Fetele cărora nu le place să aibă mehndi complicat pe palmele lor pot opta pentru astfel de modele simple. Acest design seamănă cu designul arab de flori mehndi, care câștigă popularitate în rândul fetelor tinere datorită simplității sale. Variațiile se pot face făcând liniile groase sau subțiri în funcție de design, ceea ce face să arate foarte frumos. Motivele florale de pe degete adaugă frumuseții mâinii. Acest lucru se potrivește fetelor care merg la facultate și poate fi purtat pentru funcții informale.

 • Potrivit pentru: Festivaluri și funcții.
 • Asociați cu: Îmbrăcăminte etnică, salwar kameez.

10. Design fermecător de mireasă Mehndi pentru mâini:

Design mireasă Mehndi pentru mâini

Acest design este încă o dată un design floral mehndi înapoi în stilul designului mehndi arab. Spre deosebire de designul obișnuit, acesta are o lucrare detaliată un pic mai complicată. Designul cuprinde motive florale mari și mici. Acest design mehndi arată rafinament în lucrările realizate și este potrivit pentru mirese. Manopera realizată pe ambele mâini este diferită, deoarece desenele nu sunt identice. În ciuda disparității de design pe ambele mâini, designul cu două mâini se potrivește perfect. Acest design poate fi folosit în timpul nunților și poate fi folosit și pentru mireasă.

 • Potrivit pentru: Logodna si nunta.
 • Asociați cu: Lehengas și ținute de nuntă.

11. Designuri de flori Mehndi pe spate:

Designuri de flori Mehndi pe spate

Acesta este un desen floral foarte frumos și simplu mehendi pe spate. Designul tradițional floral cu frunze și viță de vie nu necesită mult efort și poate fi realizat cu ușurință. Motivele florale sunt foarte simple. Modelul cu frunze care înconjoară florile sporește frumusețea designului. Ținuta ideală de purtat ar fi o bluză cu tăieturi adânci în spate pentru a afișa mai bine designul. Acest tip de design poate fi purtat de femeile tinere atât pentru ocazii formale, cât și informale.

 • Potrivit pentru: Funcții formale și informale.
 • Asociați cu: Ținută unde spatele are un gât tăiat adânc pentru a afișa designul.

12. Design Mehndi cu flori de trandafir:

Design Mehndi cu flori de trandafir

Ceea ce face acest design unic este faptul că este un design foarte prietenos cu începătorii. Un frumos buchet de trandafiri pe fiecare mână, împreună cu o tulpină de spini adaugă frumusețe întregului design de flori de trandafir mehndi. Acest design are elementele de fuziune modernă amestecate în el și are o îndemânare. Acesta este un design minimalist floral atrăgător de mehndi, care este superb să se uite și care va primi cu siguranță al doilea aspect într-o mulțime.

 • Potrivit pentru: Funcții informale și de facultate.
 • Asociați cu: Îmbrăcăminte etnică și îmbrăcăminte vestică.

13. Modele florale arabe Mehndi pentru mâini:

Modele arabe Mehndi pentru mâini

Acesta este probabil unul dintre cele mai populare modele florale pentru mehndi, care este desenat gros înconjurat de un model de frunze. Acest design este apreciat de adolescenți. Pentru a menține aspectul designului, păstrați-l lipsit de culoarea unghiilor pentru a accentua mai mult atenția asupra designului mehndi. Ceea ce face acest design popular este că este foarte ușor de realizat și poate fi executat cu ușurință de către începători. Aceasta poate fi purtată de fete tinere pentru ocazii și festivaluri informale.

 • Potrivit pentru: Funcțiile colegiului și funcțiile familiei.
 • Asociați cu: Uzură informală și vestică.

14. Modele simple de flori Mehndi pentru mâini pentru copii:

Modele de flori Mehndi pentru mâini pentru copii

Toți copiii adoră florile. Prin urmare, un design mehndi cu flori de trandafir ar fi un favorit instantaneu pentru fetele mici. Este un fapt binecunoscut că este foarte dificil să îi faci pe copii să stea cu răbdare pentru modele mehndi detaliate și complicate, astfel încât un design simplu mehndi floral este o alegere bună pentru copii. Acest design mehndi frumos, dar simplu, cu motive florale drăguțe, ușor de desenat, este ideal pentru fetițe.

 • Potrivit pentru: Copii, orice ocazie.
 • Asociați cu: Ținută etnică și îmbrăcăminte informală pentru copii.

15. Modele Mehndi florale contemporane pentru mâini:

Designuri florale Mehndi pentru mâini

Acesta este un design cu margini groase, cu o floare frumoasă la final. Este un design mehndi minunat pentru o mireasă care dorește ceva minimalist și care să aibă o notă modernă. Acesta este un design frumos pentru a fi etalat pentru a atrage atenția tuturor și pentru a sta deoparte într-o mulțime. Acesta poate fi numit unul dintre cele mai frumoase modele mehndi de mână completă pe palmele dintre cele mai recente modele de acolo.

 • Potrivit pentru: Nunți și ceremonii de logodnă.
 • Asociați cu: Uzură informală și vestică.

Sfaturi suplimentare:

 • Înainte de aplicarea mehndi, finalizați tratamentele de epilare și curățare.
 • Păstrați mâinile curate înainte de aplicarea mehndi.
 • Ar trebui cumpărat mehndi de bună calitate.
 • Când mehndi usucă spray-ul cu apă de lămâie și zahăr, acest lucru va face ca mehndi să se lipească mai mult timp și aplicarea de Vicks sau ulei de muștar peste noapte o va face mai întunecată.
 • După îndepărtarea mehndi-ului uscat, nu atingeți apa timp de 5-6 ore.
 • În mod ideal, mehndi ar trebui aplicat cu 24-48 de ore înainte de ziua D..

Modelele florale mehndi pentru mâini sunt încă o altă tradiție și o ceremonie obligatorie înainte de nuntă. Nuntile indiene pun accentul pe ritualuri precum ceremonia Mehndi dinaintea nunții. Această ceremonie a devenit o parte vitală a ceremoniei de nuntă. Se spune că o mireasă și frumusețea ei sunt incomplete fără ea. Au trecut vremurile în care depindeam de surorile, vecinii și rudele noastre pentru expertiza lor în realizarea mehndi, acum se concentrează mai mult pe artiști mehndi profesioniști care se specializează în ultimele tendințe în arta desenelor mehndi!!!