15 cele mai recente modele Mehndi mici în 2021

Mehandi este un colorant natural realizat din frunzele tufei de plante de henna. Este un agent de vopsire natural pentru mâini și picioare și această artă a mehandi este acum răspândită în întreaga lume. Este cunoscut sub numele de tatuaj temporar în vest și este extrem de popular.

Industria tatuajelor are un boom brusc cu aceste tatuaje temporare numite mehandi. Unul este obișnuit să vadă modele mehandi complete, mari și fastuoase în nunți, festivaluri și alte ocazii. Dar există o ligă diferită în a fi mici modele mehandi, care acum este foarte populară. Acesta este un design mehndi simplu și cochet care face ca mâinile să pară frumoase. Nu consumă mult timp, acest lucru nu arată aglomerat, dar are acel indiciu de culoare în mâini sau picioare.

Modele Mehndi mici în 2020

Modele mici și frumoase Mehendi 2021 cu imagini:

Să ne uităm la primele 15 modele mici de mehendi pentru ocazii.

1. Flori îngrădite Design Mehndi mic pentru mâini:

modele mici mehandi

Dacă unul este destul de nou pentru aplicația de design mehandi, de obicei preferă să încerce inițial modele mici, acesta este designul perfect, cu flori și garduri pe vârful degetului. Acest design se va potrivi oricui; indiferent de vârsta lor. Aceste modele nu sunt aglomerate și pot fi încercate acasă și vor arăta frumos pe partea din spate a mâinii.

2. Modele Mehndi pentru mâini mici:

Geometria la maxim

Acesta este unul dintre designurile mehandi ușoare pentru începători; cei mai mulți dintre ei sunt întotdeauna confortabili cu utilizarea formelor geometrice și a punctelor în timp ce aplică desenele. Acest design are un model neobișnuit pe degete, oferind punctul central ca forme geometrice, iar palma a rămas goală pentru a face mâna să arate mai simplă și unică.

3. Mic, dar plin:

Mic, dar plin

Se poate îndrăgosti de acest mic clasic simplu. Acest design arabesc de henna se bazează pur pe stilul tradițional. Modelele florale și paisleys și motivele utilizate pentru mehndi sunt practic foarte simple și oferă, de asemenea, un aspect elegant, iar degetele sunt acoperite cu un mic design floral mehndi.

4. Modele mici la modă pentru mâini:

La modă, dar tradițională

Acest design este destul de diferit de celelalte modele mehandi; a dat cu modele florale și de frunze începute de la degetul arătător și întinse până la încheietura mâinii și restul degetelor au dat o floare și puncte. Acest mic design mehndi va fi perfect pentru persoanele care preferă să fie la modă și pot încerca cu adevărat acest design mehndi.

5. Modele mici Mehendi pentru mâini:

Crafty and Ethnic

Aceste modele rotunde mici de mehndi arată complicat cu simboluri de roți circulare, dar oferă un aspect măreț pentru mâini. Acest design mic, cu un motiv complicat circular, poate fi aplicat pe palmă sau pe spatele mâinii, cu capacele degetelor umplute, oferind artă mehandi etnică. Acest lucru este absolut ușor de făcut și potrivit pentru orice ocazie.

6. Modele mici Mehendi pentru mâna din spate:

Proiectarea incluziunii lanțului

Poți fi sigur că furi inimile cu acest lanț, care include un design mehandi pe partea din spate, cu un model floral circular în centru. Acest design va fi frumos pentru ceremonia de logodnă, designul central, deși foarte complicat nu pare prea aglomerat. Lanțul trece prin degetul inelar cu o floare frumoasă pe vârf.

7. Modele spiralate mici Mehndi pentru picioare:

Design spiralat pentru picioare

Acesta este un design inspirat în spirală arabă mehndi, care este îmbinat cu puncte mici și este un model la modă pentru picioare, bazat pe alegere; aceasta poate fi întinsă deasupra gleznei. Modelul în spirală arată minimalist, dar conferă o atingere frumoasă picioarelor, care va fi perfectă pentru orice ocazie.

8. Design Mehndi pentru mâini mici:

Pentru acele Mâini Mici

Chiar și copiilor și fetelor le place să se laude cu mehandi. Acest design simplu mehandi este o combinație de două flori completate cu câteva frunze și tulpina curbată. Florile sunt creații ale lui Dumnezeu care au frumusețea lor și menite, de asemenea, să reprezinte bucuria și fericirea. Acest lucru va arăta frumos pe mâini mici.

9. Flori pentru picioare:

Flori pentru picioare

Acesta este un design simplu, dar elegant, pentru picioare; florile sunt echilibrate cu frunze și lanțuri cu margele. Primului deget i se dă o floare atașată cu linii, iar restul degetelor au dat un design simplu de frunze. Acest design mehandi va fi bun pentru persoanele cărora le place să fie simple și atrăgătoare.

10. Simetrie perfectă:

Simetrie perfectă

Acest design simplu mehandi poate fi folosit și ca tatuaj temporar, a dat un design foarte complicat, cu artă florală circulară, iar floarea a fost evidențiată cu curbe și model oval. Au fost amplasate puncte pentru a da un aspect complet designului. Această artă poate fi încercată chiar și pe umăr.

11. Doar degetul mare:

Doar degetul mare

Acest design este special pentru persoanele care doresc să evidențieze doar degetul mare, acest mehandi este complet conceput cu combinația de paisley și puncte cu amestecarea a puține modele florale. Acest lucru va fi perfect pentru începătorii care ar dori să învețe mehandi pot începe cu modele mici în loc să aleagă o dată cel mai mare.

12. Design de pietre și sclipici:

Design de pietre și sclipici

În zilele noastre, utilizarea de pietre și sclipici în desenele mehandi a devenit o tendință; acest model floral și de frunze cu pietre oferă un aspect nou hennei obișnuite și evidențiază și mai bine desenele mici. Miresele contemporane pot arăta perfect cu ținuta de mireasă potrivită și piatră potrivită, împreună cu câteva sclipiri.

13. Frumoase modele mici Mehndi pentru picioare:

Înfrumusețând picioarele

Acesta este un design unic mehandi, pentru că picioarele vor fura inimile tuturor. Picioarele sunt decorate folosind modele generoase. Este rar să aplici două modele mehndi diferite pe picioarele lor. Acest design poate fi păstrat cât mai simplu posibil doar cu flori, frunze, modele liniare, puncte etc., oferind un motiv mic.

14. Modele Mehndi mici pentru degete:

Ring Finger Mehandi

Acesta este un exemplu în care se pot etala modele mici mehandi; doar acest design mehandi cu un singur deget arată cel mai bine pe degetul inelar. O mireasă poate folosi acest design unic pentru ceremonia de logodnă. Acest design a fost realizat utilizând simbolul inimii și i sa dat o notă de formă ovală și evidențiată cu câteva puncte.

15. Indicele și degetul mare:

Numai index și degetul mare

Se poate trece peste acest design unic de mehandi mici și simpli. Acesta are un model complicat de fereastră care leagă degetul mare și degetul arătător în partea din spate a mâinii. Acest design este minunat pentru sangeet sau ceremonia de logodnă la care trebuie să participe prietenii.

Toate aceste modele au fost alese din opțiuni variate în modele mehandi. Aceste mici modele mehndi sunt perfecte pentru orice ocazie și care pot fi încercate de începători. Aceste modele mici trebuie să facă toate femeile să arate mai frumoase, indiferent de ocazii. Mergeți mai departe și încercați aceste minunate modele mehandi mici și arătați-le.