10 cele mai ademenitoare modele Raksha Bandhan Mehndi 2021!

Rakhi Mehndi Designs

Un festival care sărbătorește legătura împărțită între un frate și o soră care înseamnă grija și protecția dintre ei este festivalul Raksha Bandhan. Sărbătorit pe luna plină a lunii a cincea în Anul Hindu (Shravan), o lună foarte propice în care femeia aplică și modele mehndi pentru Raksha Bandhan, festivalul este sărbătorit pe scară largă în toată India. Sora leagă un fir roșu și auriu, cunoscut sub numele de Rakhi în jurul încheieturii mâinii fratelui, legându-l într-o legătură în care promite să o protejeze în orice situație. Relația poate fi împărtășită între orice duo, dar în principal este duo-fratele-soră.

De-a lungul anului, oamenii au început să adauge propria lor parte la acest festival, incluzând bunuri speciale Rakhi. Deși acest lucru nu se limitează doar la bunuri, desenele mehndi pentru Raksha Bandhan au devenit, de asemenea, o adăugare mult iubită la festival. Unii profesioniști au început să proiecteze modele și modele mehndi speciale pentru festival. Să vedem câteva dintre cele mai speciale modele mehndi pentru festivalul Rakhi.

1. Cel mai bun design Mehndi pentru Raksha Bandhan:

modele mehndi pentru Raksha Bandhan

Acest design mehndi special este una dintre cele mai potrivite reprezentări ale sărbătorii Raksha Bandhan. În timp ce cele patru laturi ale palmei au un design regulat de henna, în centru putem vedea o descriere a festivalului. Pe de o parte, o putem vedea pe sora stând cu o farfurie plină de lucruri similare cu un „PoojakiThali” și legând un fir pe încheietura fratelui ei, pe cealaltă palmă îl putem vedea pe fratele întinzându-și mâna și o cutie de cadouri lângă latură.

 • Partea potrivită a corpului: Potrivit pentru palme.
 • Ținută perfectă și ornamente: Orice ținută tradițională indiană asociată cu ornamente tradiționale indiene va arăta grozav împreună cu acest design.

2. Design complex Raksha Bandhan Mehndi:

Raksha Bandhan Mehndi Designs

Dacă sunteți cineva căruia îi place să adauge o notă mai creativă desenelor lor cu henna, atunci acest design este perfect pentru dvs. De asemenea, designul arată ca două Rakhi păstrate unul lângă altul. Acest design este frumos, dar nu necesită mult timp pentru aplicare, deoarece necesită doar câteva detalii complicate.

 • Partea potrivită a corpului: Mai potrivit atât pentru față, cât și pentru partea din spate a palmelor, poate fi aplicat și pe umeri ca design de tatuaj.
 • Ținută perfectă și ornamente: Acest design va arăta bine atât cu ținutele occidentale, cât și cu cele tradiționale.

3. Design simplu Mehndi cu flori pentru Raksha Bandhan:

Floare Mehndi Design pentru Raksha Bandhan

Dacă intenționați să faceți o lucrare DIY, atunci acest design mehndi poate fi primul dvs. proiect. Realizat din flori, paisley și linii curbe simple, acest design este ușor și simplu de aplicat și pentru prima dată. Designul arată, de asemenea, ca un gigant Rakhi care este întins peste palmă.

 • Partea potrivită a corpului: Acest design este potrivit atât pentru fața, cât și pentru spatele palmei și poate fi aplicat și pe spate sau pe braț ca un tatuaj.
 • Ținută perfectă și ornamente: Acest design va arăta bine cu orice tip de ținută și bijuterii tradiționale sau indo-occidentale.

4. Ultimul design Mehndi Curve pentru Rakhi:

Ultimul design Curve Mehndi pentru Rakhi

Un design care arată diferit de al tuturor celorlalți, dacă asta ați căutat, atunci acest design poate fi o alegere bună pentru dvs. O combinație de diferite stiluri de modele de henna, este un design rapid și unic, care poate să nu dureze mult timp pentru a aplica, deoarece nu are o mulțime de detalii complicate.

 • Partea potrivită a corpului: Potrivit pentru partea din față și din spate a palmelor.
 • Ținută perfectă și ornamente: Acest design va arăta bine cu tot felul de ținute, deoarece nu este un design mehndi foarte tradițional.

5. Design Mandala Mehndi pentru Raksha Bandhan:

raksha bandhan mehndi

Cel mai simplu și ușor de aplicat design mehndi este chiar în fața ta. Un design simplu, asemănător unei mandale, poate fi personalizat după bunul plac, cu doar câteva puncte și peisaje la îndemână. Deși este un design foarte mic și simplu, îți umple ușor mâna cu cercul din centru.

 • Partea potrivită a corpului: Potrivit pentru partea din față și cea din spate a palmei, precum și pentru picioare și brațe.
 • Ținută perfectă și ornamente: Acest design mehndi poate fi asociat cu orice tip de ținută tradițională sau occidentală.

6. Design Mehndi în stil arab-golf:

Design Mehndi în stil arab-golf

Dacă vă plac punctele mari, florile, paisleys în designul dvs. mehndi, dar doriți, de asemenea, să arate diferit de designul generic mehndi floare-paisley, atunci acest design poate fi o idee destul de bună pentru dvs. Un design mai inspirat de Mughlai, este o combinație perfectă de modele mehndi arabe, indiene și Mughlai.

 • Partea potrivită a corpului: Acest design este potrivit atât pentru partea din față și cea din spate a palmei, cât și pentru picioare.
 • Ținută perfectă și ornamente: Acest design va arăta grozav atunci când este asociat cu ținute și ornamente tradiționale sau indo-occidentale.

7. Stil brățară Mehndi Design:

modele mehndi pentru festivalul rakhi

Acest design mehndi este ceea ce arată ca un design indo-arab. Designul nu vă acoperă în totalitate mâinile, dar nici nu prea le-a scăpat. Oamenii care caută un design care nu este prea simplu, dar nici prea dificil, îl pot alege pe acesta pentru orice ocazie și nu doar pentru Raksha Bandhan.

 • Partea potrivită a corpului: Potrivit pentru partea din față și din spate a palmei.
 • Ținută perfectă și ornamente: Acest design mehndi va arăta grozav atunci când este asociat cu ținute tradiționale.

8. Flori creative Mehndi pentru Rakhi:

Flori creative Mehndi pentru Rakhi

Acest design pare că un Rakhi de henna a fost aplicat pe palme, îi poți spune pur și simplu fratelui tău că și tu promiți că îl vei proteja, ai primit și Rakhi! Acest design este, de asemenea, cunoscut sub numele de brățară, deoarece îl puteți aplica într-un mod circular pe brațe și mâini.

 • Partea potrivită a corpului: Potrivit pentru partea din față și spatele palmei împreună cu brațele și umerii ca tatuaj.
 • Ținută perfectă și ornamente: Acest design, deoarece structura sa poate fi asociată cu orice fel de ținută.

9. Design simplu Mehndi din spate:

Design simplu Mehndi din spate

Dacă doriți să actualizați ușor designul dvs. de la designul circular similar cu mandala, atunci designul este o opțiune bună pentru dvs. Mai mult decât un design cu henna, acest design arată ca un accesoriu de mână, ceea ce îl face să pară și mai atractiv chiar și prin simplitatea sa.

 • Partea potrivită a corpului: Acest design este mai ideal pentru partea din spate a palmei.
 • Ținută perfectă și ornamente: Deoarece arată ca un accesoriu de mână foarte cool, îl puteți împerechea cu orice fel de ținută și ornamente minime.

10. Full Hand Raksha Bandhan Mehndi:

Full Hand Raksha Bandhan Mehndi

Ești cineva căruia îi place să facă tot posibilul atunci când vine vorba de ceva, atunci acest design mehndi este tot ce ți-ai dorit. Un design mai complicat și mai plin de henna, acest design constă din multe modele celebre, cum ar fi cecuri, mandala, paisley, etc..

 • Partea potrivită a corpului: Potrivit atât pentru partea din față, cât și pentru partea din spate a palmei.
 • Ținută perfectă și ornamente: Această ținută este foarte potrivită pentru ținutele tradiționale indiene, cum ar fi sareele și costumele salwar.

Sfaturi pentru modelele Rakhi Mehndi:

 • Aplicați mehndi cu o zi sau două înainte de festival, astfel încât în ​​ziua festivalului mehndi-ul dvs. va fi maturizat într-o frumoasă pată întunecată.
 • Dacă nu sunteți prea sigur cu privire la aplicarea desenelor mehndi, luați ajutorul unui profesionist care vă va satisface nevoile și vă va percepe un preț în consecință.
 • Cu cât palma devine mai călduroasă, cu atât va fi mai întunecată pata, astfel încât să puteți lua fumul de cuișoare după ce ați aplicat mehndi, deoarece căldura împreună cu cuiul vă ajută să păstrați o pată mai întunecată a mehndi-ului dvs..

Prezentare generală:

Mehndi este considerat pur și evlavios, așa că aplicarea mehndi în ajunul lui Raksha Bandhan face ca momentul să fie mai pur. În afară de lansarea evenimentului, mehndi-ul îți face și mâinile să arate foarte frumoase și elegante. Mehndi pe Raksha Bandhan este un accesoriu pe care îl poți împodobi în următoarele zile fără să ai probleme..