9 rochii elegante de îmbrăcăminte de maternitate în India

Sarcina este cea mai specială fază din viața unei femei. Treci printr-o mulțime de emoții mixte împreună cu schimbări fizice. Nu putem face prea multe despre emoții din cauza hormonilor, dar îmbrăcămintea de maternitate de designer vă poate ajuta cu siguranță să faceți față schimbărilor fizice. Vă ajută să vă grațiți frumos prin toate trimestrele.

9 rochii elegante de îmbrăcăminte de maternitate în India

Rochii de designer pentru femei gravide:

Iată primele 9 articole de îmbrăcăminte populare pentru femei în timpul sarcinii.

1. Împachetează rochia de maternitate de designer:

Împachetează rochia de maternitate de designer

O rochie de maternitate înfășurată în jurul rochiei de designer este la fel ca rochia noastră de maternitate obișnuită. Este inteligent și elegant. Poate fi purtat cu blazerul pentru întâlniri formale. În mod normal au curele; prin urmare, îl puteți purta până la sfârșitul sarcinii. Este cea mai simplă ținută pe care o poate purta orice mamă și arată în același timp fierbinte și elegantă.

2. Rochie scurtă de designer de maternitate:

Rochie scurtă de maternitate

Rochia de maternitate scurtă este de obicei până la jumătatea coapsei până la genunchi. În mod normal, sunt confortabile pentru confortul mamei. Uneori și ei se îmbrățișează. Puteți purta pentru petrecerea de seară sau o simplă ieșire pe plajă. Aceasta este o ținută distractivă pentru viitoarele mame.

3. Rochie de maternitate Maxi Designer:

Rochie de maternitate Maxi Designer

Rochiile de maternitate maxi de designer sunt sub rochii până la genunchi până la podea. Ele sunt în mare parte strânse pe bust. Sunt curgătoare și uneori drepte sub talie. Majoritatea au tăiat pentru a urca ușor scările și pentru a sta la cină.

4. Cardigane de maternitate:

Cardigane de maternitate

Cardiganele de maternitate sunt similare cu cardiganele noastre normale. Au deschideri frontale. De obicei au o centură de închis. În mod normal, în el se poartă un tricou cu gât în ​​V. În cea mai mare parte sunt colorate pentru a înveseli mama să fie.

5. Tunicile pentru maternitate:

Materiale de design tunici

Tunicile de maternitate sunt tunici lungi. Sunt montate în mod normal drept sau au tăieturi în linie A. Acestea sunt de multe tipuri, în mare parte urzitoare și plisate, pentru spațiu suplimentar pentru burtica în creștere. De asemenea, sunt realizate cu deschidere frontală pentru alăptare, de aceea o puteți folosi după sosirea bebelușului.

6. Fuste de maternitate:

Fuste de maternitate

Fiecare femeie însărcinată este salvată de fustă, mai ales când blugii nu ți se potrivesc. O fustă de maternitate este concepută special pentru a-ți susține burta. Puteți purta la serviciu, la petrecere sau chiar la o cină simplă. Majoritatea sunt lungi. Oferă un aspect foarte casual și elegant.

7. Pantaloni de maternitate

Pantaloni de maternitate

Fiecare femeie însărcinată care lucrează se luptă cu întrebarea „cu ce să mă îmbrac? Pantalonii obișnuiți nu ți se potrivesc, deoarece talia ta se extinde în fiecare zi pentru a se potrivi cu bebelușul tău. Soluția la aceasta este pantalonii de maternitate. Acestea vin cu o centură elastică, extensibilă, respirabilă pentru a vă susține burta. Acestea sunt confecționate dintr-o țesătură confortabilă, făcându-i îmbrăcămintea formală preferată de toată lumea.

8. Blugi de maternitate de designer:

Blugi de maternitate

Similar pantalonilor de maternitate, un blugi de maternitate vine cu bandă de susținere a buricului în jurul taliei. Trebuie doar să-l strecori sub vârf. Sunt de toate tăieturile și potrivirile. În general, acestea sunt tăiate în stand sau evazate, astfel încât să nu trebuie să vă chinuiți aplecându-vă mult pentru a le purta.

9. Maternitate îmbrăcăminte activă de designer:

Maternitate Active Designer Wear

În timpul sarcinii, majoritatea femeilor sunt sfătuiți să facă niște exerciții ușoare și plimbări. Îmbrăcămintea activă de maternitate este realizată în acest scop. Acestea sunt menite să vă susțină burta și sunt flexibile, moi și vă permit să faceți orice în ea. Majoritatea femeilor însărcinate trăiesc în ele la propriu.

De cele mai multe ori îmbrăcămintea de maternitate ne oferă o groaznică noapte-mare, pe „ce să îmbrăcăm”. Dar cu noile modele inovatoare, nevoile noastre sunt satisfăcute prin creațiile lor. Sunt confortabile, elegante și elegante.