15 modele simple de Mangalsutra cu imagini

Mangalsutra este o promisiune valoroasă între miri. Este o tradiție ușoară, dar semnificativă, a căsătoriei hinduse. Spune că mireasa este din mire pentru totdeauna. Mangalsutra afișează bunăstarea mirelui. O mangalsutra este o amintire frumoasă a căsătoriei care conține emoții de dragoste ale mirelui pentru mireasă. Designul mangalsutrei ar trebui să fie simplu și elegant, pe care o doamnă îl poate purta zilnic. Îi amintește dragostea și onestitatea față de mire. Are o mare importanță în viața miresei.

modele simple mangalsutra

Mangalsutra este un amestec de lanț și margele negre cu pandantiv uneori decorativ. Dacă există cercei asortați, acesta devine un colier complet. Îmbunătățește aspectul general al femeilor căsătorite.

Modele simple și frumoase și elegante de Mangalsutra pentru femei în tendință:

Să ne uităm la primele 9 modele simple de mangalsutra.

1. Modele simple de Mangalsutra cu pandantiv suspendat:

Modele simple Mangalsutra cu pandantiv suspendat

Este un lanț elegant de mangalsutra din aur și cu margele negre. Pandantivul suspendat pare că Jhumar este spânzurat pe acoperiș. Această mangalsutra simplă de aur posedă o textură fină. Unele corzi sunt agățate sub pandantiv cu mici mărgele negre și aurii.

2. Mangalsutra cu o singură linie delicată:

Delicat Mangalsutra cu o singură linie

Este un model simplu mangalsutra cu o singură linie de mărgele negre mici. Are două bile roz sclipitoare atașate între ele. Între aceste bile roz, un cârlig este conectat pentru a atârna un pandantiv de diamant frumos. Acest lucru este simplu pentru uzura de zi cu zi.

3. Mangalsutra simplă cu pandantiv cu diamant:

Mangalsutra simplă cu pandantiv cu diamant

Acesta este un design simplu mangalsutra cu pandantiv cu două diamante. Lanțul are o verigă de mărgele negre de dimensiuni medii. Pandantivul are un diamant mare și unul de dimensiuni mici, cu trei cercuri deschise. Peste diamantul mare, există două cercuri și un cerc este între două diamante.

4. Double Vati Simple Mangalsutra:

Double Vati Simple Mangalsutra

Este un design simplu de mangalsutra din aur maharashtrian. Are lanț dublu și pandantiv dublu vati. Două vati de aur sunt spânzurate sub patru mici monede de aur. Acest model este popular în statul Maharashtra. Acest vati este uimitor de ornamentat cu design de căptușeală.

5. Mangalsutra cu o singură linie cu piatră prețioasă:

Single Line Mangalsutra cu piatră prețioasă

Acest design simplu mangalsutra de aur are o piatră prețioasă pe motivul păunului. Un lanț cu margele negre este atașat cu un pandantiv uluitor cu design de păun. Acest păun este decorat cu diamant alb și există o piatră prețioasă în formă de pară roz agățată sub pandantiv.

6. Mango Motive Designuri simple de Mangalsutra:

Mango Motif Designuri simple Mangalsutra

Acest design simplu mangalsutra este suculent cu motiv de mango. Există un lanț de aur frumos, cu o linie de mărgele negre la un anumit gol. Există un motiv invers de mango în aur, cu un rând de bile mici de aur atașate deasupra motivului. Trei mărgele negre sunt agățate pe motiv.

7. Mangalsutra la modă cu pene de păun:

Mangalsutra la modă cu pene de păun

Aceasta este mangalsutra simplă de aur cu un lanț gros de aur. Există bile negre la fiecare interval. Există un pandantiv frumos cu design de pene de păun. Culoarea penei este albă cu margele negre deasupra. O curbă foarte fină este dată pe aur și arată ca un adevărat păun.

8. Bile de perle și aur Mangalsutra:

Perle și Bile de Aur Mangalsutra

Acesta este un design mangalsutra uimitor, cu un singur lanț negru de margele. Există trei perle de culoare verde și două bile de aur pe o cale alternativă. Această combinație de perle aurii și verzi este unică și oferă un aspect standard ridicat. Aceste perle au caracteristici intermitente.

9. Pur și simplu clasic Gold Mangalsutra:

Pur și simplu Classic Gold Mangalsutra

Această mangalsutra are un model clasic de aur, așa cum două bățuri de aur se întâlnesc. Acest design simplu de mangalsutra în aur are un design de lacrimă în aur și este acoperit cu cerc de argint. Este mobilat cu aur strălucitor.

10. Mangalsutra simplă cu margele negre:

Mangalsutra simplă cu margele negre

Este un design simplu mangalsutra cu margele negre. Întregul lanț are o linie de margele negre. Există bile negre mari într-un anumit interval. Este un design mangalsutra necomplicat cu bilă neagră. Mingii negre primesc suport de aur. Mingea neagră are efect radiant.

11. Pandantiv trandafir simplu Mangalsutra:

Pandantiv trandafir simplu Mangalsutra

Acest design simplu mangalsutra este într-un strat cu lanț de margele negre. Pandantivul este cu două bețe groase de aur. Acest băț este conectat cu un pandantiv cu diamante de trandafir. Trandafirul este împodobit cu un diamant alb. Aceste diamante de trandafir sclipesc ca o stea. Pandantivul de trandafir își răspândește mirosul.

12. Laxmi Pandantiv Mangalsutra:

Laxmi Pandantiv Mangalsutra

Acesta este un lanț de mărgele negre din două straturi, cu pandantivul Zeitei Laxmi. Există un pandantiv de monede de aur cu o imagine a zeiței Laxmi. Se bazează pe temă religioasă și există două tije roșii pe ambele părți ale pandantivului. Acest pandantiv trebuie să caute binecuvântarea Zeiței Laxmi.

13. Mangalsutra perlată cu un singur strat:

Single Layer Pearl Mangalsutra

Acesta este un model de mangalsutra foarte moale. Acest design simplu de mangalsutra de aur are trei perle la rând. Între fiecare perlă există un cerc de aur în relief cu diamant. Lanțul este într-o singură linie cu margele negre. Designul capătă multă faimă cu aceste perle ultra-moi.

14. Pandantiv cu flori negre Mangalsutra:

Pandantiv cu flori negre Mangalsutra

Este un design simplu cu două straturi de mangalsutra, cu trei flori negre. Există un băț mic curbat înfrumusețat cu diamant negru. Sub acest băț, există două cercuri în relief cu diamante albe și negre și peste el încă unul circular cu diamante alb-negru.

15. Mangalsutra simplă din aur alb și galben:

Aur alb și galben Mangalsutra simplă

Acesta este un design de capodoperă în mangalsutra de aur. Pe o parte, există un băț de aur alb atașat cu un băț de aur galben pe cealaltă parte. Cu fiecare stick, există un design strălucitor de stea de diamant. Aceste bețe au primit o formă frumoasă. Aceasta este pur și simplu o piesă de designer.

Modelele simple de mangalsutra sunt foarte faimoase în prezent, deoarece sunt reglabile pentru a fi purtate în mod regulat. Chiar și femeile care lucrează pot purta astfel de modele fără nicio problemă. În prezent, există o tendință în care mireasa își alege propriul design mangalsutra. Anterior, socrul ei obișnuia să aleagă un design foarte tradițional. Dar acum o mireasă este liberă să-și aleagă designul mangalsutra. În loc de design etnic mare, desenele delicate sunt mai răspândite în mangalsutra. Nici măcar nu se va teme de furt și se poate deplasa oriunde fără tensiune.