Top 9 alimente confortabile pentru mireasă

Nuntile aduc tot felul de emoții la o mireasă. Există momente în care simte fericire absolută și emoție și apoi sunt acele zile în care experimentează niveluri extreme de stres și anxietate. Este un fapt cunoscut că te gândești la consumul excesiv atunci când ești stresat. Este mâncarea păcătoasă de care tânjești și ceva care să îți satisfacă papilele gustative.

alimente-confort-pentru-mireasa

Când o viitoare mireasă tânjește după alimente confortabile în astfel de momente de stres cu doar câteva săptămâni înainte de nuntă, trebuie să existe o cale de ieșire pentru a reduce toate acele calorii și tot ceea ce este nesănătos care vine cu aceste alimente.

Iată primele nouă alimente confortabile pentru mireasă, care nu vor duce la creșterea caloriilor și la o piele care se comportă greșit –

Cele mai bune alimente confortabile pentru mireasă:

1. Ciocolată neagră:

Mâncare confortabilă pentru mireasă 1

Ciocolata este probabil cea mai bună mâncare de confort pe care o poți găsi pentru o femeie. Mănâncă ciocolată neagră în loc de ciocolată normală sau cu lapte, pentru o experiență de vină fără vină și fără calorii. Ciocolata neagră pe care o consumați ar trebui să fie în mod ideal neîndulcită și să conțină 70-80% cacao.

2. Iaurt cu conținut scăzut de grăsimi:

Mâncare confortabilă pentru mireasă 2

Luați un iaurt cu conținut scăzut de grăsimi și combinați-l cu fructele dvs. sănătoase preferate. Acesta nu este doar un aliment de mare confort, ci este și o sursă bună de diverse vitamine și alți nutrienți pentru corpul dumneavoastră.

3. Paste în sos roșu:

Mâncare confortabilă pentru mireasă 3

Sosul alb din paste trebuie înlocuit cu sosul roșu, care este opțiunea mai sănătoasă. Sosul de roșii roșii din paste poate fi asociat cu legume sănătoase cu antioxidanți naturali. Pentru a adăuga un pic gustului, adăugați puțin brânză de vaci rasă. Pentru a face aceste paste și mai sănătoase, folosiți paste din grâu integral și brânză de vaci făcute din lapte degresat.

4. Gustări la cuptor & Nuci:

Mâncare confortabilă pentru mireasă 4

În perioadele de stres, cei mai buni dintre noi tânjesc după ceva prăjit și gras. Astfel de alimente pot afecta cu adevărat pielea și stomacul. Alternativa în acest caz sunt gustările la cuptor sau chiar nucile. Nucile precum migdalele și nucile sunt bogate în grăsimi sănătoase și sunt cu adevărat benefice atunci când sunt consumate cu moderație. Administrarea zilnică a acestor nuci în cantități ideale va oferi părului și pielii o strălucire sănătoasă.

5. Milk-shake-uri degresate:

Mâncare confortabilă pentru mireasă 5

Shake-urile groase sunt pline de zahăr și calorii. Aceste calorii elimină cu siguranță stresul, dar vin cu un preț uriaș. Alternativ în acest caz este, fructele tale proaspete preferate în lapte degresat. Adăugați aceste fructe la laptele degresat răcit, amestecați-l într-un shake gros și aveți un tratament pentru papilele gustative.

6. Sucuri de fructe:

Mâncare confortabilă pentru mireasă 6

Sucurile de fructe proaspete sunt unul dintre cele mai sănătoase alimente pentru o piele strălucitoare și un corp potrivit. Aveți aceste sucuri de fructe fără îndulcitori pentru un tratament sănătos, proaspăt și bogat în vitamine.

7. Fructe & Legume:

Mâncare confortabilă pentru mireasă 7

Mănâncă fructe și legume proaspete și ia-ți rămas bun de la mâncărurile grase, sărate și condimentate chiar înainte de Ziua D..

Fructele și legumele proaspete sunt încărcate cu fibra necesară, ceea ce vă face să vă saturați pentru o perioadă mai lungă de timp. De asemenea, conțin antioxidanți care vă detoxifică corpul.

8. Salate:

Mâncare confortabilă pentru mireasă 8

Mănâncă salate care conțin muguri sau salată verde pentru a rămâne în cea mai bună formă în ziua nunții tale. Combinați legume și fructe sănătoase în salată dacă doriți să mâncați ceva delicios, dar bogat în nutrienți.

9. Sâmburi sănătoase:

Mâncare confortabilă pentru mireasă 9

Sâmburii din iaurt cu conținut scăzut de grăsimi sunt o opțiune foarte bună pentru a merge cu gustările la cuptor. Cealaltă opțiune cu conținut scăzut de grăsimi este salsa dip.

Aceste scufundări pot fi utilizate cu gustările dvs. la cuptor sau pot fi, de asemenea, combinate cu câteva legume proaspete destinate salatelor.

Acesta este un aliment cu conținut scăzut de calorii și bogat în substanțe nutritive, fără niciun compromis cu gustul și simțul dorit de mireasă în momentele de stres.