Cele mai bune 15 mărci organice de alimente pentru bebeluși din India pentru 2021

Fiecare mamă își dorește tot ce e mai bun pentru bebeluș și mai ales atunci când poți asigura același lucru, atunci de ce să eziți? În timp ce sunt mulți oameni acolo, care au fost în permanență bătăi de cap atunci când vine vorba de alegerea dintre alimentele obișnuite disponibile în general pe piață și alimentele organice viitoare. Înțelegând multiplele îndoieli, aceasta creează în mintea tinerelor mame, iată o listă cu 10 mărci sănătoase de alimente organice pentru copii. Menționarea altor produse alimentare organice pentru sugari pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine aceste produse alimentare din jurul vostru,

alimente organice pentru copii

Mâncăruri organice pentru bebeluși Vs Mâncare obișnuită pentru bebeluși:

Mâncarea normală pentru bebeluși este realizată dintr-un proces general de purire și depozitare / ambalare a fructelor sau legumelor. Procesul similar face parte și din alimentele organice, dar alimentele organice sunt făcute din fructe sau legume cultivate organic. Dar asta nu trece printr-un proces de cultivare chimică sau pulverizare cu pesticide. Agricultura lor se face foarte natural.

De ce ar trebui să alegeți alimente organice pentru copilul dvs.?

Alegerea alimentelor naturale pentru bebelușul dumneavoastră înseamnă o expunere mai mică față de orice substanțe chimice. Suntem conștienți de faptul că toată lumea alimentelor produse chimic are un efect asupra corpului nostru în cele din urmă, dar dacă putem evita o anumită expunere a acestor substanțe chimice de la bebelușii noștri, atunci de ce nu? Alimentele naturale nu conțin îndulcitori artificiali, coloranți sau conservanți, ceea ce îl face o alternativă foarte sănătoasă la alimentele obișnuite pentru bebeluși.

Etape ale alimentelor organice pentru copii:

Alimentele naturale pentru bebeluși sunt produse în așa fel încât să existe o varietate de produse disponibile pentru toate etapele consumului de alimente chiar din etapa 1, care începe cu bebelușii care încearcă cereale și piureuri, trecând apoi la amestecuri de pulbere, apoi bețe de dinți, degete și, în cele din urmă, gustări.

Puteți găsi cu ușurință toate aceste etape 1 până la etapa 4 produse alimentare pentru copii pe piață sau online.

Beneficiile alimentelor organice pentru copii:

Deși am înțeles că produsele organice sunt mai bune decât alimentele convenționale de pe piață, este mai important să înțelegem beneficiile alimentelor organice. Dacă există pretenții că una este mai bună decât cealaltă, toată lumea caută cum și de ce, așa că iată câteva beneficii ale produselor alimentare ecologice pentru copii,

  • Sugarii care consumă alimente organice nu au pesticide în sistemul lor. În timp ce bebelușii care consumă alimente convenționale atunci când au fost testați au fost găsiți cu pesticide în sistemul lor.
  • Fructele și legumele cultivate organic conțin un număr mai mare de nutrienți și vitamine în comparație cu fructele și legumele normale.
  • Expunerea la pesticide poate avea un impact asupra dezvoltării copiilor, deoarece corpul și creierul lor sunt încă prea fragile.
  • Riscurile implică pericol în neuro-dezvoltare, care se datorează substanțelor chimice și pesticidelor prezente în produsele alimentare convenționale.

Cum să alegeți cel mai bun produs organic pentru bebeluși?

În timp ce alege cel mai bun produs organic pentru bebeluși, un părinte sau tutore trebuie să se asigure că verifică ingredientele care sunt prezente în produs. Experții consideră că hrănirea cu mâncare bună a bebelușului este mai esențială decât procesul prin care sunt produse, deci fie că este vorba despre produs natural pentru copii sau mâncare convențională, este important să vă concentrați întotdeauna pe ingrediente mai mult decât pe proces. Cu cât este mai mare valoarea nutrițională a unui ingredient, cu atât este mai bună marca naturală de alimente pentru copii.

Cele mai bune 10 mărci organice pentru alimente pentru bebeluși din India

Pentru a vă ajuta în procesul dificil de selectare a celei mai bune mărci pentru sugari naturali, vă aducem o listă cu cele mai bune 10 mărci de alimente organice pentru bebeluși din India. Această listă vă va ajuta să selectați și să vă așezați pe o singură marcă și chiar dacă nu vă puteți stabili pe nimeni, puteți încerca oricare dintre acestea, deoarece toate sunt la fel de bune și sănătoase pentru consumul bebelușului. Deci, aici merge lista,

1. Alimente organice pentru copii Gerber:

produse alimentare ecologice pentru bebeluși

Compania produce pungi pentru alimente vegetale și fructe, care sunt foarte sănătoase și nutriționale pentru un copil. Produsele acestui brand pot fi foarte scumpe pentru consumatori.

2. Cele mai bune alimente organice pentru bebeluși ale Pământului:

hrana ecologica pentru bebelusi sanatoasa

Cel mai bun Pământ produce piureuri pentru bebeluși care miros și gustă, mâncarea este foarte apetisantă și este vândută online în India. Piureurile lor de mango și piersici sunt deosebit de faimoase.

3. Formula pentru sugari organici din prune:

prune organice alimente pentru bebeluși

Plum Organics face bare de sandwich organice pentru bebeluși care sunt ușor de mâncat și digerat, acest lucru este minunat pentru bebelușii care dinte, deoarece este bine să ronțăi, deși aceste bare sunt scumpe pe piața indiană.

4. Mâncare ecologică Happy Baby:

beneficiile alimentelor ecologice pentru bebeluși

Compania happy baby produce gustări, precum și piureuri care sunt produse alimentare organice pentru copii, foarte sănătoase și hrănitoare pentru bebeluș.

5. Alimente organice pentru copii:

Sprout Organics produce, de asemenea, alimente pentru copii, cum ar fi piureurile care sunt alimente organice pentru copii. Această companie nu este relativ faimoasă pe piața indiană, dar produsele lor sunt, fără îndoială, bune.

6. Părinții aleg mâncarea organică pentru bebeluși:

După cum sugerează și numele, alegerea părinților este de fapt una dintre alegerile celebre ale părinților atunci când vine vorba de alegerea piureului organic pentru bebelușii lor.

7. Mâncare ecologică pentru copii Heinz:

Cunoscuți pentru sosurile de ketchup și sosuri, Heinz este, de asemenea, o companie bună de producere de alimente pentru copii. Vind gustări, piureuri și alimente pentru bebeluși.

8. Mâncare organică delicioasă pentru copii:

Yummy Organics produce și alimente organice pentru copii. Acel gust proaspăt făcut și direct din bucătărie, piureurile și amestecurile lor sunt iubite de copii.

9. Alimente ecologice pentru bebeluși Ella:

Pungile de mâncare pentru bebeluși și mâncărurile pentru degete ale lui Ella sunt convenabile de realizat atunci când călătoriți. Bebelușul primește toată nutriția în mișcare, cu multă aromă și sănătate.

10. Alimente organice pentru copii Happa:

Compania este populară pe piața indiană a alimentelor ecologice pentru bebeluși. Acestea produc și vând piureuri și alimente din pungă, o lingură din care îl face pe bebeluș să iubească ceea ce mănâncă.

Cele mai bune 5 mărci organice de cereale și piure pentru bebeluși din India

Cerealele și piureurile sunt considerate alimentele pentru copii din etapa 1, deoarece sunt mai ușor de consumat și de digerat. Să aflăm care sunt cele mai bune cinci mărci organice de cereale pentru copii și piure din India. Acest lucru satisface nevoile și cerințele acestor mici,

(A) Capse pentru bebeluși:

Capsele pentru copii creează diferite tipuri de cereale pentru bebelușii cu vârsta de peste 10 luni și fac, de asemenea, terciuri.

(B) Alimentele timpurii:

Alimentele timpurii sunt bine cunoscute pentru utilizarea mai multor cereale, precum și a diferitelor cereale nutriționale și nuci în produsele lor, potrivite pentru consumul bebelușilor.

(C) Primele mușcături:

Primele mușcături fac amestecuri de pulbere aromate, care pot fi amestecate cu lapte sau apă și hrănite bebelușului. Amestecul de pulbere este complet organic și foarte nutritiv.

(D) Ferma Slurpp:

Ferma Slurpp nu lasă pietre neîntoarse, fructe, cereale, legume sau nuci, pe care le numiți și le-au primit toate în cerealele lor care oferă toți nutrienții esențiali pentru creșterea și dezvoltarea unui copil.

(E) Ormeal Organic:

Ormeal este o companie de încredere atunci când vine vorba de cumpărarea de alimente organice cu piure pentru bebeluși. Compania produce piureuri potrivite pentru consumul copiilor care au cel puțin șase luni sau mai mult.

Cum să faci alimente organice acasă?

Prepararea alimentelor ecologice pentru bebeluși acasă este o sarcină destul de ușoară. Deși obținerea de produse organice poate fi un pic scumpă, deoarece legumele și fructele cultivate organic sunt mai scumpe decât plantele și legumele cultivate în mod convențional.

Odată ce ai fructele și legumele de care ai nevoie, tot ce trebuie să faci este să combini câteva fructe și legume care vor avea un gust plăcut atunci când sunt combinate împreună, adaugă aceste legume și fructe în orez pentru a face un terci sau pur și simplu folosește piureul cu niște zahăr și scorțișoară într-o sticlă care îi permite copilului să ciugulească.

Alimentele organice pentru bebeluși nu pot fi declarate ca fiind cele mai bune din cursa convențională și organică. Deoarece cumpărarea și accesarea alimentelor organice nu sunt ușoare pentru toți. Hrana pentru copii Natual este în cele din urmă făcută din aceleași fructe, legume și cereale care conțin doar o prelucrare minimă; acest lucru înseamnă că hrănirea copiilor cu alimente convenționale pentru copii este la fel de bună. Tot ce trebuie să te concentrezi este pe ingrediente, deoarece asta stimulează sănătatea și creșterea copilului.

Întrebări și răspunsuri frecvente:

1. Unde pot cumpăra alimente ecologice pentru bebeluși?

Alimentele organice pentru copii pot fi achiziționate de la farmacii, supermarketuri sau online de pe diverse site-uri web care vând produse alimentare și alte articole pentru îngrijirea sugarului.

2. Pot hrăni bebelușul organic Bebelușului meu de 1 an?

Da, alimentele organice pentru copii din etapa 2 sunt ușor disponibile pe piață, puteți consulta ambalajul sau consultați un nutriționist pentru copii pentru a afla și a înțelege mai multe despre aceleași.

3. Este alimentul organic pentru bebeluși potrivit pentru alimentele pentru faza 1 pentru sugari?

Da, alimentele pentru copii din etapa 1 constau în piureuri și cereale, mai multe mărci de produse alimentare pentru copii organice produc alimente pentru sugari care sunt potrivite pentru etapa 1.