Top 9 machiaj de seară pentru ochi Aspecte pentru ochi

Plănuiești o petrecere de seară? Care ar fi machiajul tău pentru ochi? Există o mulțime de femei care sunt confundate între machiajul ochilor pe timp de zi, precum și machiajul ochilor pe timp de noapte. Dar, nu vă faceți griji astăzi, în acest articol, am explorat machiajul ochilor de seară care vă caută. Odată ce vine vorba de machiajul ochilor, fiecare dintre noi iubește formele sportive diferite de machiaj pentru ochi. Experimentul machiajului ochilor s-a transformat într-o nouă tendință în rândul tinerilor.

machiajul ochilor seara

Oamenii chiar trec un pic peste masă în zilele noastre cu o mulțime de machiaj artistic pentru ochi. În condiții, doriți un aspect nou și creativ, puteți încerca un pic adăugate de culori de pictură a feței, paiete, gene de pene etc..

Machiaj de seară pentru ochi:

1. Ochii afumați cu șampanie:

Amintiți-vă că ochii fumurii sunt sexy, totuși pot veni în diagonală la fel de intensi și de dramatici. Îndepărtați liniile superioare și inferioare ale genelor cu creionul negru; în plus, pete de Q-tip altfel degetul. Ungeți o umbră de ochi maro deschis în jurul colțurilor exterioare, plus amestecați-vă spre osul frunții, împreună cu sub genele inferioare, pentru a atenua marginea. Pudrează pe o șampanie strălucitoare pe miezul pleoapelor și construiește culoarea până la marginea pliului.

2. Machiaj stras argintiu pentru ochi:

Acest Rhinestone Silver Eye este un aspect de petrecere mare. Va trebui să faceți o margine cu un creion violet pentru ochi mai întâi plus apoi să completați răgazul ochiului prin argint lucios. Apoi, utilizați un ochi pentru a vă încadra ochii, urmat de niște pietre frumoase pentru a-i spori farmecul, împreună cu atracția.

3. Machiaj superb pentru ochi albastru și violet:

În numele unei petreceri la piscină, altfel o adunare de noapte; acest gen de machiaj pentru ochi vă poate crea un aspect superb. Ați putea face cu nuanțe strălucitoare îndrăznețe de violet albastru și argintiu. O acoperire largă îl va ajuta să fie suplimentar faimos.

4. Ariel Look:

Micul purpuriu purpuriu pe lângă nuanțele întunecate ale strălucirii verde acvă vor fi culorile vitale pentru acest aspect de machiaj al ochilor. Împreună cu acesta, prezentați-i o notă fumurie de o serie de umbre de ochi negre, altfel cărbune, plus niște argint.

5. Argintul de seară:

Puteți găsi manual machiajul de ochi argintiu și de seară rece, care să vă înveselească întregul look. Utilizați o umbră de ochi strălucitoare, precum și argintie, pe capacele ochilor, care vă vor oferi un aspect foarte dinamic, împreună cu un aspect atractiv. Dacă purtați o rochie șifonată, acest plan de machiaj este perfect.

6. Ochii negri sclipici:

Folosirea pietrelor împreună cu paiete a stabilit acest machiaj pentru ochi o frontieră complet nouă. Puteți încerca cu o nuanță de sclipici gri pentru pliul în locul său de pietre, împreună cu o umbră neagră destinată întregului capac.

7. Aspect leopard:

Acest lucru dorește mâini creative, plus multă acuratețe. Încercați această investigație să priviți adunarea de noapte a unei fete. Veți avea nevoie de o serie de umbre strălucitoare aurii, creioane negre extrem de ascuțite, împreună cu un număr mare de umbre aurii.

8. Aripa dublă:

Este linia dvs. clasică de top, totuși printr-o răsucire. Aceasta implică umbra inferioară a ochiului sau, în caz contrar, linia înaripată în echivalent cu linia superioară. De obicei, există o culoare deschisă flancată de cele două pentru a evidenția combinația.

9. Machiaj pentru ochi de liliac:

Se observă o nouă înclinație creativă în machiajul ochilor. În condițiile în care sunteți de primă clasă la desen plus aveți o cantitate de nuanțe precise pentru acest tip de machiaj pentru ochi prin truse suplimentare de vopsire a feței, iar apoi puteți oferi cu siguranță acestui machiaj pentru ochi o lovitură.