Modalități simple de a arăta ca machiajul ochilor Audrey Hepburn

Audrey Hepburn a fost mult cunoscută în zilele ei pentru filmul ei Mic dejun la Tiffany, care a apărut în anii 1960. În acest film, pregătirea și machiajul lui Audrey au fost o mare inspirație pentru mai mulți artiști de machiaj și fete iubitoare de machiaj de toate vârstele. Artistul de machiaj din film a fost Wally West mai mult, care era un renumit artist de machiaj de la Hollywood la acea vreme.

West a păstrat mai mult machiajul lui Audrey foarte moale. Chiar și pentru scenele nocturne, machiajul ei arăta foarte proaspăt. Aspectul greu și întunecat al vremurilor anterioare nu mai exista în acest film din anii 1960. Mai degrabă sprâncenele ei, chiar dacă erau groase, erau păstrate în culori deschise pentru a se potrivi cu părul ei deschis și pentru a merge cu aspectul moale al machiajului. Da, genele false pentru pene erau o necesitate pentru ochii ei. De vreme ce buzele și obrajii ei erau păstrați în nuanțe de roz moale foarte naturale, ochii ei erau trăsătura cea mai concentrată pe fața ei.

machiajul ochilor audrey hepburn

Să vedem cum îi putem crea aspectul:

 • Utilizați un grund pentru ochi pe capacul pentru ochi. Asigurați-vă că fața dvs. este curățată și hidratată înainte de aceasta.
 • Urmați cu un anticearcan pentru a acoperi orice defecte sau cearcăne. Se amestecă bine cu pielea.
 • Apoi folosiți un fond de ten. Aceasta pregătește baza pentru machiajul tău să stea.
 • Începeți cu o umbră de ochi cu tonuri de carne. Utilizați cu o perie pentru umbre de ochi pe tot capacul și extindeți-vă până la oasele frunții.
 • Acum trebuie să ne amintim că nu va exista un machiaj de ochi fumuriu ca actrițele de astăzi. Deci, puteți lăsa capacul pentru ochi după ce ați aplicat o umbră de ochi neutră sau cu tonuri de carne. Cu toate acestea, dacă creați o scenă nocturnă, puteți folosi un pic de gri pe doar capacul ochilor.
 • Luați o perie înclinată și amestecați maro deschis și gri într-o paletă. Utilizați acest lucru de-a lungul liniei inferioare a genelor, dar chiar sub gene. Nu-l pata. Acum folosește o căptușeală de creion negru și liniază ușor chiar sub acest ton de carne și nu peste el. Linia trebuie să fie sub genele inferioare.
 • Audrey avea ochi conturați și proeminenți și, dacă aveți ochi mici, s-ar putea să doriți o privire mai deschisă. Așadar, luați un creion cu tonuri de carne și folosiți pe marginea inferioară. Acest lucru vă va face ochii să pară mai deschiși.
 • Acum, luați o perie unghiulară și o linie de ochi cu gel (utilizați o linie de ochi lichidă dacă o utilizați) și începeți din colțul interior al pleoapei superioare și trageți linia uniform, păstrând absolut aproape de genele superioare. Păstrați lățimea aceeași de-a lungul liniei capacului. Când ajungeți la capătul exterior al capacului superior, răsuciți peria înclinată pentru a crea o aripă de leagăn ascendentă. Faceți aripa puțin mai proeminentă.

 • Pentru pasul următor veți avea nevoie de o pereche de gene false cu pene moi. Puteți utiliza aglomerări cu gene simple sau gene pline. Alegerea este a ta. Curlează-ți genele naturale cu un ondulator pentru gene. Folosiți rimel pe ele. Lipiți imediat genele false și așezați-le corespunzător cu o pensetă. Țineți puțin timp pentru a le rezolva. Nu utilizați mai mult rimel.
 •  Folosiți un pic de rimel pentru a coborî genele naturale.
 • Venind acum la sprâncene, Audrey avea sprâncene groase în mod natural, bine arcuite. Deci, trebuie să aveți o formă similară și, dacă este necesar, folosiți un creion de culoare brună deschisă pentru ochi pentru a le oferi mai multă importanță.
 • Utilizați doar o atingere ușoară de roșu roz pentru bebeluși pe oasele obrazului. Amintiți-vă că nu a fost aplicat niciun bronz pentru machiajul lui Audrey în Micul dejun la Tiffany.
 • Finalizați cu o culoare roz satinată moale pentru buze.

Machiajul pentru ochi inspirat de Audrey Hepburn este complet. Nu uitați să faceți acel coc de stup și să purtați acest minunat machiaj proaspăt cu niște bijuterii frumoase.