Cum se face machiajul ochilor Kim Kardashian

Kim Kardashian este cunoscută pentru aspectele sale diferite de machiaj. Când vine vorba de machiajul ochilor, este cunoscută că poartă genele grele și, de asemenea, aspectul Smokey. Acest lucru este destul de obișnuit pentru majoritatea aspectelor sale pe care le face sport la funcțiile de premiere sau la celelalte spectacole. Puteți crea cu ușurință un stil ca acesta. Acest lucru se poate face cu câteva culori îndrăznețe de umbre și veți avea nevoie de un gen fals. Acestea sunt destul de frecvente în aceste zile, deși acestea sunt costisitoare dacă doriți să cumpărați ceva care să ofere un aspect profesional.

Kim Kardashian Machiaj pentru ochi

Mai jos sunt pașii menționați pentru ca machiajul ochilor Kim Kardashian să arate ca imaginea de mai sus:

 • Este foarte important ca pentru a crea un machiaj de bază al feței, fața ta să nu aibă uleiuri sau murdărie pe ea. Prin urmare, acesta este pasul de bază. Pentru a obține aspectul profesional, ar trebui să cumpărați o spălare profundă a feței și cu aceasta ar trebui să curățați fața. O suprafață curată menține compactul și fundația pentru mai mult timp.
 • După ce ați curățat suprafața, ar trebui să aplicați niște grund. În aceste zile puteți cumpăra grundele capacului care vor păstra umbrele pe capac mai mult timp. De asemenea, puteți utiliza grundul pe care îl utilizați pentru față. Acest lucru trebuie amestecat corespunzător, astfel încât să se așeze în pori și să mențină baza machiajului mai mult timp, fără fisuri sau uzare.
 • Ar trebui să cumpărați un anticearcan care este foarte important și un lucru de bază pentru orice formă de look. Ar trebui să cumpărați un anticearcan care este foarte la modă și ușor de aplicat și potrivit pentru începători. Puteți să le luați pe vârfurile degetelor și să le aplicați corespunzător și pe orice formă de pete, cum ar fi semnele cosului sau orice alt lucru pe care doriți să îl acoperiți. Puteți folosi, de asemenea, un anticearcan pe bază de cremă, potrivit femeilor care lucrează și care trebuie să iasă din casă în mod regulat. Acest lucru se aplică mai ales cu perii de corecție sau cu bureți de machiaj. Puteți utiliza, de asemenea, corector mineral care este bun pentru îmbătrânirea pielii.
 • După ce corectorul a fost aplicat corect, trebuie să puneți fond de ten pe capace. De asemenea, va trebui să folosiți fondul de ten în mod corespunzător pe restul feței.
 • Apoi, puteți aplica un compact și fard de obraz în funcție de tipul de look pe care doriți să îl creați.
 • Pentru machiajul ochilor Kim Kardashian, veți avea nevoie de cel puțin 3 tipuri de umbre îndrăznețe. Poți lua argintul o umbră de aramă și neagră. Acestea pot fi amestecate pentru a da un aspect sufocant Smokey.
 • Începeți de la margine și acoperiți zona cutelor cu nuanța de cupru. De asemenea, puteți folosi orice culoare de praf pentru pli. Aceasta ar trebui să fie puțin mai deschisă decât culoarea umbrei negre.
 • Luați un alt aplicator și utilizați umbra neagră la exterior. Amestecați acest lucru și creați o formație cu coadă.
 • Utilizați argintul pe osul frunții și pe partea interioară.
 • Folosiți o căptușeală pentru carne sau argint pentru linia de apă inferioară. Folosiți căptușeala de gel negru pentru janta superioară.
 • Dacă folosiți gene false, aplicați rimel după ce le-ați purtat.
 • Utilizați fardul de culoare cupru sau praf de-a lungul marginii inferioare sub linia apei cu un aplicator de vârf fin. Acest lucru va face un efect Smokey dramatic.
 • Finalizați aspectul cu buze goale și bronzer pentru conturare.

Fie că este vorba de argintiu, de întunericele întunecate sau de aurul strălucitor, Kim Kardashian arată doar uimitor în timp ce poartă fiecare dintre stilurile de machiaj pentru ochi care sunt cu adevărat sincronizate cu un machiaj sobru pe față și buze. Singurul sfat pe care îl urmează divele este acela de a menține machiajul buzelor minim atunci când ochii sunt evidențiați.

Acum, când v-am dezvăluit un look chic exclusiv pentru Kim Kardashian, tot ce trebuie să faceți este doar să alegeți un kit de fard de ochi strălucitor și strălucitor și să vă lucrați cu magia.