Cum se face machiajul de ochi violet?

Când avem o petrecere la care să mergem, de obicei aspectul ochi purpuriu este unul foarte popular. De asemenea, puteți face aceste tipuri de look-uri pentru o varietate de ocazii. Puteți face efecte Smokey ușoare pentru acele momente în care mergeți la facultate. Chiar și pentru o petrecere de noapte de fete, puteți face aceste arăți. Puteți folosi diverse efecte sclipitoare pentru a le face mai clare. Puteți face, de asemenea, cu rimel greu și umbre grele pentru un aspect mai greu, care poate fi făcut pentru a face echipă cu îmbrăcăminte de îmbrăcăminte de petrecere. Puteți purta, de asemenea, gene cu pene, care pot fi purtate cu ajutorul unor cleiuri pentru gene. Pentru aspect nu sunt necesare în general multe ingrediente. Puteți face aceste lucruri cu două nuanțe de culoare mov potrivită și restul le puteți face în argint pentru un efect mai proaspăt.

Cum se face machiajul de ochi mov

Mai jos sunt pașii pentru a obține un machiaj strălucitor și purpuriu pentru ochi ca imaginea de mai sus.

• Ar trebui să vă amintiți întotdeauna că a vă machia atunci când pielea nu este curățată corect vă poate lăsa cu efecte neuniforme și pori înfundați, care vor diminua ulterior întreaga prospețime. Prin urmare, începeți pe o suprafață curățată și faceți curățarea corectă a feței și, de asemenea, uscați-o.

• Dacă pielea ta are efectul de a se încreți, atunci umbra ta nu va rezista. Prin urmare, este recomandabil să aplicați niște grund pentru ochi. Grundurile pentru față pot funcționa și pentru acest lucru.

• Fondul de ten este un ingredient cheie pentru o bază adecvată. Puteți cumpăra acest lucru separat din magazinele din care puteți utiliza pachetul pe care îl utilizați pe față. Apoi ar trebui să utilizați corectorul pe care îl obișnuiți. Puteți folosi un burete moale pentru a purta acest lucru. De asemenea, puteți cumpăra pachete cu pulbere minerală.

• Acum luați umbra mai deschisă a umbrei și utilizați-o pe toată capacul.

• Luând următoarea nuanță mai închisă de violet, acum puteți amesteca acest lucru pe marginea exterioară a jantei. Căptușiți linia genelor cu o perie unghiulară. Acest lucru va da un efect Smokey.

• Apoi, pentru un aspect mai proaspăt, luați o umbră argintie fără sclipici și folosiți-o pe întregul capac. Se amestecă bine cu nuanța mai închisă de la margine. Dacă doriți un aspect de petrecere, atunci ar trebui să folosiți sclipici largi peste acest argint sau puteți folosi o nuanță strălucitoare. Aceasta depinde de alegerea în funcție de tipul de rochii cu care doriți să faceți echipă.

• Acum trebuie să utilizați o nuanță mai închisă de violet pe zona cutelor. Se amestecă bine.

• Apoi, luați o perie înclinată dacă utilizați un strat de gel. Puneți suficient gel de căptușeală pe perie și apoi aliniați într-un model uniform. Puteți face orice formă de căptușeală cu acest lucru.

• Luați o altă perie și îmbrăcați-o cu sclipici dacă folosiți sclipici și o puteți folosi de-a lungul liniei pe care ați desenat-o deja cu căptușeală neagră. Puteți folosi, de asemenea, căptușeală violet pentru acest lucru.

• Acum ia-ți rimelul și acoperă genele într-un mod adecvat. Folosiți 3 straturi pentru un finisaj adecvat.

• Puteți purta gene false, dacă doriți. În acest caz, trebuie să purtați mai întâi genele false și apoi să folosiți rimel.

• Puteți purta, de asemenea, gene cu pene, care sunt destul de ușor disponibile în aceste zile. Acestea dau mai mult efect pentru petreceri.

• Dacă aveți ochi mici sau doriți un efect mai strălucitor, atunci utilizați un marcator pe oasele frunții.