Cum să alegeți creionul de ochi potrivit pentru culoarea ochilor?

Eyeliners colorate sunt un boom în acest sezon. Au venit cu un boom și sunt cam la modă și acum. O mulțime de mărci de produse cosmetice au propria lor gamă de căptușeli colorate. Ele vin sub formă de creion, lichid și gel. Poți să te simți confortabil cu orice îți place și să încerci să îl folosești. Acest articol vă îndrumă cu privire la modul de a purta creion de ochi colorat cu precizie folosind câteva sfaturi simple. Urmărindu-le și practicându-le în mod regulat, puteți crea o linie de ochi cu aspect profesional într-o singură lovitură ușoară. Pregătește-te să încerci câteva efecte colorate pentru creionul de ochi:

Cum să alegeți creionul de ochi potrivit pentru culoarea ochilor

Vă dau 10 sfaturi aici despre cum să purtați o căptușeală colorată. Acestea sunt toate sfaturile de bază și le puteți folosi în funcție de nivelul de confort. Purtarea unui eyeliner colorat nu va mai fi știință de rachetă după ce ați citit sfaturile de mai jos.

Care eyeliner se potrivește cu ce culoare de ochi?

Acest ghid simplu vă poate demitiza întrebările cu privire la creionul de ochi colorat. Culoarea căptușelii dvs. trebuie să completeze culoarea ochilor.

  • Ochi albaștrii: Cea mai bună culoare pentru ochi albaștri este să alegeți nuanțe de ochi contrastante, precum auriu și cupru, care pot ridica culoarea ochilor și le pot face să pară și mai frumoase. Puteți încerca culori pământești precum portocaliu, terra-cota etc..,
  • Ochi verzi: Subtonurile roșiatice sunt cele mai bune pentru a scoate în evidență tonul verzui al ochilor tăi. Nuanțele precum rugina, granatul și chiar și vinetele pot arăta uimitoare pe ochii verzi. Un indiciu de negru poate înfrumuseța aspectul în continuare.
  • Ochi caprui: Nuanțele întunecate și de miezul nopții sunt cea mai bună culoare pentru ochi căprui. Nuanțele precum cobaltul, griul, movul creează un efect negru moale asupra ochilor, dar nu prea ascuțit pentru a domina frumusețea ochilor tăi.
  • Ochi alune: Dacă vă întrebați ce culoare este perfect pentru creionul de ochi pentru ochi aluni, verificați tonurile de verde. Măslinul, bronzul, pruna, smaraldul și aurul sunt câteva dintre culorile superioare pentru ochi căprui.
  • Ochi gri: Dacă vrei să-ți faci ochii gri să iasă cu culoare, aplică nuanțe precum portocaliu, cupru, piersică, somon și pepene galben. Aceste nuanțe vă pot face ochii să iasă în evidență și să arate strălucitori și frumoși

Următoarele sunt câteva linii directoare cu privire la modul de a trage cu ochiul de culoare:

1. Nu alege culoarea preferată. Dacă îți place albastrul nu înseamnă că va arăta neapărat bine în ochii tăi. Folosiți întotdeauna culori care vă completează culoarea ochilor. În acest fel, nu vei ajunge să arăți ca un papagal.

Cum se poartă EyeLiners colorate

2. Cred că dacă aveți ochii verzi, alegeți un violet intens. Dacă aveți ochi alune, alegeți culoarea măslinilor. Dacă aveți ochi albaștri, alegeți culoarea cuprului și așa mai departe. Le puteți încerca înainte de a cumpăra.

3. Începeți întotdeauna cu o căptușeală pentru creion dacă sunteți nou în căptușirea ochilor. Nu doriți să deranjați întregul ochi în încercarea de a folosi un căptușeală de culoare

4. Păstrați restul machiajului foarte simplu și natural. Aveți deja ochi de declarație, deci dacă faceți ceva proeminent pe față, întregul aspect va fi prost.

5. Dacă purtați o căptușeală strălucitoare de culoare foarte strălucitoare, asigurați-vă că o purtați întunecată și că o purtați noaptea. Acest lucru va da un efect extraordinar și nu va arăta deloc deplasat.

6. Păstrați umbra de ochi dezactivată și doar o mică spălare atunci când purtați o căptușeală colorată. Nu vrei să arăți ca un păun cu culori diferite la ochi. Întotdeauna alegeți pielea colorată până la o culoare ușor mai maronie. Acest lucru va defini în mod sfidător ochii și va scoate și eyelinerul.

Cum să purtați corect EyeLiner colorat pe locul 2

7. Întâișează-ți ochiul cu un creion negru și apoi mută căptușeala deasupra acestuia. Acest lucru va aduce întunericul și intensitatea din căptușeala colorată și va arăta mai definit și mai frumos.

8. Odată ce te simți confortabil cu căptușelile colorate, poți alege tonuri duale. Puteți lua orice două tonuri complementare și apoi acoperiți o linie deasupra celeilalte. Acest lucru va da un efect mai dramatic ochilor

9. Puteți folosi și rimel colorat împreună cu un căptușeală colorată. Dacă este aplicat în culori complementare, pare foarte plăcut și senzual

10. Dacă doriți să experimentați mai mult cu căptușeala colorată, dar nu aveți suficiente culori, alegeți întotdeauna fardul de ochi crem. Aplicați o perie unghiulară umedă pe o fard de ochi crem și faceți o linie de precizie pe ochi lângă gene. Această tehnică funcționează foarte bine. Pentru ca acesta să rămână mai mult, puteți folosi întotdeauna un grund pe ochi.

Un creion de ochi vă poate transforma complet aspectul ochilor. Chiar dacă aveți ochi mici, adăugarea unei lovituri de creion de ochi îi poate face să pară îndrăzneți și frumoși. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor nu sunt conștienți de faptul că aceste linii de ochi vin în mai multe tonuri, în afară de negru. Aceste linii de ochi colorate vă pot oferi un efect dramatic fără a fi nevoie să folosiți un machiaj suplimentar pentru ochi. Acestea pot doar să adauge o culoare subtilă de culoare pe ochii tăi, minus de strălucirea umbrelor. Cu o serie de nuanțe disponibile pe piață, puteți alege un eyeliner care se potrivește culorii ochilor dvs. și, desigur, se potrivește cu ținuta dvs.!