Sfaturi pentru ca rujul să dureze mai mult

Unul dintre elementele esențiale de machiaj pentru fiecare femeie este rujul. Un ruj nu numai că îți îmbunătățește culoarea buzelor, dar îl protejează și de uscăciune. Rujurile sunt fabricate din ceară și sunt umplute cu pigmenți de culoare. Acest lucru le face netede și gata de aplicare. Cu toate acestea, acest lucru poate face și lucrurile dezordonate. Imaginează-ți că bei vinul tău preferat într-o noapte de întâlnire și să lași pete de ruj pe pahar? Nu e de dorit nu? Pentru a rezolva această problemă, consultați acest articol pentru a ști cum să puneți ruj mult timp.

În aceste zile, pe piață sunt disponibile multe rujuri rezistente la pete, care pretind că vor dura mult. Cu toate acestea, acestea conțin multe substanțe chimice și coloranți dăunători, care pot fi foarte greu de îndepărtat pe piele. Când este consumat intern poate provoca probleme grave. Este mai bine să mergeți cu rujuri obișnuite și să urmați câteva practici pentru a rezista mult.

Sfaturi pentru ca rujul să dureze mai mult

Sfaturi pentru a face rujuri să rămână mai mult:

Dacă vă întrebați cum poate să rămână mai mult rujul, acest ghid de mai jos vă va spune câteva modalități de realizare a acestui obiectiv.

Scăpați de celulele moarte:

Suprafața neuniformă nu numai că face ca rujul să arate neatractiv pe buze, dar duce și la o estompare mai rapidă a culorii. Cel mai bun lucru care se poate face este să îndepărtați stratul de celule moarte ale pielii, frecând ușor buzele cu o periuță de dinți curată și moale. Acest lucru va lăsa buzele moi, netede și uniforme.

Hidratează buzele:

Pentru hidratarea buzelor, înainte de aplicarea rujului, trebuie folosite jeleu de petrol sau orice balsam natural pentru buze. Acest lucru va preveni uscarea buzelor și menținerea culorii aprinse pentru o perioadă mai lungă de timp. Asigurați-vă că o faceți bine pentru cele mai bune rezultate.

Eliminați excesul de umiditate:

Excesul de cremă sau balsam trebuie îndepărtat cu ajutorul unei hârtii de pe buze. Cantități mari de balsam de buze vor evita rujul să dea o culoare adecvată buzelor. Acest lucru ar trebui făcut într-un mod în care un balsam de buze să fie lăsat pe buze.

Corectorul este important:

Un anticearcan ușor trebuie ținut la îndemână și folosit pe buze înainte de a utiliza rujul. Nu numai că oferă o linie clară liniei de buze, dar aduce și o culoare bună din ruj, creând o bază frumoasă. Se știe că păstrează rujul cu o mai bună ținere. Acest sfat ar trebui să fie urmat cu siguranță pentru ruj de lungă durată.

Utilizarea grundului pentru buze:

În loc de corector se poate folosi și un grund pentru buze pentru a ajuta culoarea să rămână pe loc pentru o durată mai lungă. Trece sub ruj, luciu și chiar sub căptușeală. Acest lucru previne, de asemenea, pene de ruj. Cu toate acestea, unii oameni consideră că grundul este gras și ceros. Unul dintre ceilalți înlocuitori care pot fi folosiți este o fundație. Unii oameni s-ar putea să fie mai confortabil decât un grund.

Lip Liner este semnificativ:

Dacă doriți să știți cum să obțineți rujul pentru a rămâne mai mult timp, răspunsul este o linie de buze. Căptușelile de buze au aceeași culoare ca rujul, dar într-o bază cremoasă, care ajută la menținerea pigmentului rujului în poziție și, astfel, îl face mai durabil. De asemenea, conferă o ieșire fină culorii buzelor și o face să arate mai îngrijită. Asigurați-vă că îl folosiți în modul corect și amestecați-l puțin pe buze. Nu-l păstrați bine definit, altfel face ca buzele să pară artificiale.

Alege culorile cu grijă:

Nuanțele mai întunecate ale oricărui ruj vor dura întotdeauna mai mult decât nuanțele mai deschise. Acesta din urmă are mai puțină longevitate și, prin urmare, nuanțele mai închise ar trebui folosite dacă doriți ca nuanța buzelor să dureze mai mult. Acest lucru este considerat un fapt pentru toate formele de culoare pe care le utilizați începând de la roșu la maro și de la roz până la prune.

Formula specializată de lungă durată:

În zilele noastre o mulțime de rujuri sunt concepute în așa fel încât să reziste mai mult. Alegeți astfel de formule specializate pentru buze dacă doriți să atingeți obiectivul durabilității. Alegeți un produs cu niveluri ridicate de pigment care îl vor face să rămână mai mult timp.

Măsuri de precauție și contraindicații:

Deoarece acum sunteți familiarizați cu sfaturile pentru ca rujul să rămână mai mult, consultați câteva dintre măsurile de precauție pe care trebuie să le urmați înainte de a încerca să vă facă rujul să dureze mult:

  • Pentru a exfolia, urmați întotdeauna o procedură ușoară pentru îndepărtarea celulelor moarte.
  • Utilizați agenți de spălare naturali, cum ar fi zahărul, pentru a scăpa de pielea uscată și pentru a evita chimicalele să vă pătrundă în gură.
  • Verificați data de expirare a rujului înainte de aplicare.
  • Aplicați culoarea cu atenție pas cu pas, în loc de o singură mișcare. Acest lucru asigură o uniformitate a culorii.
  • Dacă doriți să alegeți buzele lucioase, luciul de buze trebuie aplicat frecvent. Nu există nicio modalitate de a-ți face luciul să dureze mai mult.
  • Metodele descrise mai sus pot crea numai buze cu finisaj mat. Poate face un ruj care să rămână aprins după ce ați mâncat.
  • Dacă folosești un ruj mat, asigură-te că îți hidratezi perfect buzele.
  • Utilizarea unei perii de buze poate da un finisaj îngrijit

Rujurile sunt incontestabil cei mai buni prieteni ai fiecărei femei. DACĂ te grăbești să pleci, aplicarea unui mic ruj îți poate ridica aspectul în cel mai scurt timp. Cu o mulțime de nuanțe din care alege, devine destul de ușor să te potrivești cu ținuta ta. Petele de ruj pot fi dificil de scăpat. De asemenea, nu este practic să vă aplicați din nou rujul de fiecare dată, mai ales atunci când mergeți la locul de muncă. Aceste sfaturi simple vă pot ajuta să vă faceți rujul să rămână liber pentru o perioadă foarte lungă de timp. Sperăm că aceste metode te-au ajutat să știi să-ți pui rujul mult timp.