Cum se face machiajul feței de mireasă?

Ziua nunții este cea mai specială zi pentru viața unei femei. Într-o zi, o femeie își planifică toată viața și vrea să arate cel mai frumos dintre toate. Este o tendință de a apela la make-up artiști pentru a face machiaj profesional, deoarece este de lungă durată. Cu toate acestea, există câteva trucuri de bază pe care le puteți urmări și obține un machiaj asemănător profesionist în ziua dvs. specială, fără ca acesta să fie o afacere foarte costisitoare.

Cum se face machiajul feței de mireasă

Cum se face machiajul feței de mireasă:

1. Baza de grund pentru față și ochi:

Baza este esențială pentru ca fața să arate fără probleme și netedă. Începeți folosind un țesut umed pentru a sigila porii și aplicați puncte pe pete întunecate, sub ochi și buze.

2. Aplicarea fundației:

Aplicarea fundației

Folosiți un fond de ten care nu conține SPF; aceasta pentru a împiedica pielea să arate foarte ușoară și să apară în fotografii.

3. Corector:

Corector

Corectorul este folosit pentru a face pielea să arate perfect. Ascunde liniile fine și sub întunericul ochiului. Asigurați-vă că acesta nu conține niciun SPF.

4. Definiți Brows-urile:

Folosiți un bun definitor pentru sprâncene, creion, gel sau ceară pentru a întuneca și defini sprâncenele. Acest lucru împiedică fața să pară anostă după finalizarea machiajului, mai ales dacă aveți sprâncene slabe. Asigurați-vă că nu exagerați.

5. Machiajul ochilor:

Machiajul ochilor

Păstrați lumina machiajului ochilor. Nu folosiți nuanțe foarte îndrăznețe și întunecate. De obicei, se folosește o culoare de bază în locul nuanței exacte a îmbrăcămintei de mireasă. Un machiaj prea întunecat te poate face să arăți plictisitor și obosit în primele câteva ore de la nuntă.

6. Evidențierea:

Definiți oasele obrazului folosind un marcator care se potrivește nuanței pielii. Nasul, oasele sprâncenelor și colțul interior al ochilor trebuie, de asemenea, să fie acordate atenție, dar cu o ușoară retușare.

7. Blush On:

Utilizați blush-on pe obraji și linia părului cu o perie largă. Asigurați-vă că nuanța este subtilă și că nu aplicați prea mult din fard.

8. Bronzer:

Bronzer trebuie aplicat de-a lungul nasului, bărbie și frunte. Ar trebui să fie doar cantitatea potrivită pentru a adăuga strălucire aspectului general.

9. Set cu pulbere uscată:

Folosind o perie mare, aplicați pudră uscată pentru a seta întregul machiaj. Asigurați-vă că utilizați pudră uscată și încercați să nu murdăriți culorile.

10. Buze:

Buzele ar trebui accentuate definind mai întâi buzele cu o linie de buze adecvată, apoi aplicând rujul folosind o perie subțire pentru a răspândi uniform culoarea și apoi termina cu un luciu. Asigurați-vă că aplicați fond de ten pe buze înainte de a aplica rujul; acest lucru face ca culoarea să rămână o perioadă mai lungă, fără a se răspândi.

11. Ștergeți suplimentele:

Folosiți un tampon curat de machiaj sau un buff pentru a curăța machiajul suplimentar de pe față. Concentrați-vă pe zonele care dau un aspect tort, în special zona sub ochi și obraji. Nu luați prea mult; un pic de machiaj întunecat este esențial, astfel încât să ofere un aspect natural după un timp.

12. Utilizați spray-ul de setare:

Folosiți un spray de reglare bun pentru a face machiajul să rămână o perioadă lungă de timp. Fața trebuie să arate proaspătă mult timp, iar machiajul de mireasă nu are neapărat timp pentru retușuri.

Urmați acești pași simpli și puteți obține un machiaj profesionist în ziua nunții fără a cheltui prea mult. Asigurați-vă că utilizați o marcă bună de produse cosmetice și încercați să utilizați nuanțe care se potrivesc tonului pielii. De asemenea, urmați un regim de înfrumusețare începând cu cel puțin 2 luni înainte de nunta dvs. pentru a obține strălucirea interioară a pielii și pentru a vă bucura la maximum de ziua dvs..