25 de modele fascinante și cele mai recente Maang Tikka

Căsătoria este un nou început atât al mirilor, cât și al mirelui. O strălucire naturală apare automat pe chipul miresei, cu gândul la enorma iubire care va veni în noua ei viață. Mireasa indiană în special și alte mirese se îmbracă prea frumos. Pansamentul unei Mirese nu se termină cu ținută și machiaj greu, dar bijuteriile joacă un rol important. Maang tikka, cel mai important ornament este una dintre bijuteriile integrale purtate de toate mirese. Și astăzi este purtat în mod obișnuit și cu alte ocazii. Un lanț simplu sau realizat manual, cu o brosă frumoasă la un capăt și un ac de păr la celălalt capăt este cel mai simplu design al unui maang tikka.

all-types-of-latest-maang-tikkas

Maang tikka este purtat pe capul anterior și în cea mai mare parte purtat la modă, acoperind întregul cap. brosa cade pe centrul frunții. Centrul frunții este considerat a fi locul „ajna”, unul dintre punctele chakrei corpului uman. Chakra de pe frunte înseamnă păstrarea. Acest punct de pe frunte are un efect semnificativ asupra minții umane. Femeile poartă tikka sau aplică sindoor pe centrul frunții și acordă importanță tradiției.

Diferite tipuri de modele Maang Tikka:

Alegeți cea mai bună alegere deoarece aveți o varietate de maang tikkas-

1. Design simplu Diamond Maang Tikka:

Design simplu Diamond Maang Tikka

Maang tikka în sine este o bijuterie minunată. Și atunci când este așezat pe frunte, sporește frumusețea miresei. Un design simplu, dar remarcabil, purtat cu orice ocazie mică de tikka este un lanț auriu simplu, cu un pandantiv la frunte, arată minunat sobru pe orice ținută. Aici tikka central are un diamant de rubin în formă de frunză tăiat și înconjurat de mici diamante albe.

2. Rajasthani tradițional Maang Tikka:

Rajasthani tradițional Maang Tikka

Rajasthani maang tikka într-o formă simplă are un lanț artizanal sau chiar simplu, care este agățat de păr pe o parte, iar celălalt capăt care este pe frunte este atașat la un pandantiv rotund și artizanal, cunoscut sub numele de borlo / borla. Borla numit este derivat din jujube de fructe, forma seamănă cu fructul. Frumusețea ciucurii tikka face pur și simplu mireasa să arate elegantă și plină de farmec.

3. Kundan Bridal Maang Tikka:

Kundan Bridal Maang Tikka

Arta Kundan este bine cunoscută în bijuteriile indiene. Lucrarea Kundan este o nouă formă de realizare a bijuteriilor, unde diamantele și perlele sunt în relief pe suprafața metalică a ornamentului, făcându-l să arate superb. Maang tikka arată minunat atunci când există o notă de muncă kundan. Kundan work tikka se potrivește cel mai bine cu îmbrăcămintea de saree și pansament indian.

4. Mireasa sud-indiană Maang Tikkas în aur:

Mireasa sud-indiană Maang Tikkas în aur

Designul sud-indian maang tikka se combină cu două broșe circulare pe ambele părți ale coafurii. Tikka-ul principal are trei fire bine realizate. Una atașată la spate în păr și restul două sunt extinse spre ambele urechi. Broșele circulare sunt simbolizate ca lună, iar cealaltă ca soare. Este purtat ca binecuvântările soarelui și lunii pe miri.

5. Modele Punjabi Maang Tikka:

Punjabi Maang Tikka Designs

Maik tikkas-urile în stil punjabi sunt și ele foarte frumoase. Etichetele sunt în mare parte formate în forme rotunde mari care acoperă aproape jumătate din frunte. În mod normal, mai devreme purtau designul tikka real, dar evoluțiile noilor modele au adus un nou design care se potrivea cel mai bine cu salvar kameez și choli în nunțile din Punjabi. Aspectul tikka nu vă lasă spațiu pentru bindi pe frunte. Dar singura bucată de tikka servește numai nevoilor de ornament pentru cap.

6. Modele grele de aur de mireasă Maang Tikka:

Modele de aur de mireasă grele Maang Tikka

Miresele arată superb atunci când sunt îmbrăcate frumos cu ornamente tradiționale. Maang tikka este o necesitate cu o mireasă. Un maang tikka cu fire groase realizate cu diamante sau design polka sau lucrare plină de aur este preferatul fierbinte printre toți. Diamantele de rubin așezate în desenele tikka se potrivesc bine cu saree de nuntă roșie a miresei. Deși mirese din diferite state și țări au propriile lor ornamente de decorare a capului. Există o mare diferență în ceea ce privește aspectul, designul și chiar realizarea bijuteriilor pentru cap din toate statele și țările.

7. Maang Tikka cu corzi laterale:

Maang Tikka cu corzi laterale

Un șir lateral maang tikkas este un stil nou de a purta tikka. Șuvița laterală maang tikka are o frumoasă brățară artizanală în centrul frunții și mai multe șuvițe sunt legate în spatele ambelor părți, dacă urechea. Oferă într-adevăr un aspect elegant. Mireasa pakistaneză și chiar doamnele arabe au un fel de ornament jhumar pe care îl poartă pe partea laterală a capului care atârnă pe frunte și ureche..

8. Design unic de aur Maang Tikkas:

Single Strand Maang Tikkas Gold Design

Un tikka cu un singur fir este al doilea cel mai simplu tikka dintre modele. Tikka este proiectat cu o brățară agățată în partea din față, iar cele două fire individuale sunt îndreptate spre ambele părți ale urechii. Suvitele sunt decorate în multe moduri de artă. Aici puteți vedea marca tikka cu design polka realizat cu lucru kundan. O tikka cu un singur fir este, de asemenea, foarte des aleasă în aliajul de aur. Aspectul tikka auriu este, de asemenea, foarte prețios. Designul tikka realizat în aur este foarte mic și are un aspect minutios.

9. Dauni Double Strand Maang Tikka pentru fete:

Dauni Double Strand Maang Tikka pentru fete

Strada Dauni maang tikka are două fire depășite către ambele capete ale urechii. Modul de a purta contează foarte mult. Puteți să slăbiți ușor și să atârnați firul și să-l cârligiți în spatele urechii, iar al doilea două fire atașat la capul superior din coafură. Oferă un aspect frumos și coafurii.

10. Modelele Multi Chains Maang Tikka:

Modelele Multi Chains Maang Tikka

Un tikka cu mai multe lanțuri vine în diferite modele. Putem vedea atât în ​​design simplu în lanț, cât și în artizanat cu diamante și perle. Suvitele sunt fixate de la linia frunții până la capul superior al coafurii. Întreaga coafură este frumos decorată cu firele tikka.

11. Maang Tikkas ascuns în aur:

Ascuns Maang Tikkas în aur

O maang tikka ascunsă înseamnă că nu există un lanț care să fie agățat de partea centrală a coafurii sau dacă există un lanț, acesta este ascuns sub coafură. Brocheta se vede doar în centrul frunții. Acest mod de a remedia tikka arată adorabil și unic.

12. Maharashtrian Maang Tikka:

Maharashtrian Maang Tikka

Mireasa maharashtriană poartă un tikka însoțit de o bijuterie tradițională cunoscută sub numele de mundavalya. Același lucru este purtat și de mirese darbar gujarati, unde îl numesc moriyo. Tikka de mireasă marathi sunt în mare parte proiectate cu perle, deoarece au un aspect și o semnificație semnificativă cu designul bijuteriilor și culorile sale.

13. Maang Tikka tradițional cu Hijab pentru mirese musulmane:

Maang Tikka tradițional cu Hijab pentru mirese musulmane

Un tikka afișat din hijab pare să respire. Frumusețea doamnelor arabe în aspectul tradițional este minunată. Miresele arabe poartă maang tikka pe frunte și acoperă capul cu hijabul. Tikka este ales în mare parte pentru a fi uriaș și acoperă aproape întreaga frunte. Tikka arabă este realizată în cea mai mare parte din aur pur, înfrumusețat cu adevărate pietre prețioase.

14. Designerul floral Maang Tikka:

Designerul floral Maang Tikka

Iată un tikka frumos și elegant, purtat în cea mai mare parte pentru concursurile de frumusețe. Tikka este realizată cu mărgele albe înflorate atașate într-un mod care face un design floral. Modelul își îmbunătățește aspectul plin de grație cu un tikka floral pe decorarea capului. Căsătoriile din zona de coastă sunt, de asemenea, pasionați de decorarea miresei cu bijuterii florale. Acest design de bijuterii pentru cap va fi cel mai bun pentru mireasă.

15. Pearl Maang Tikkas:

Pearl Maang Tikkas

În nopțile de sharad poonam noaptea indiană cu lună plină, când majoritatea doamnelor postesc pentru soții lor. Ei poartă o ținută în culoarea alb pur. O tikka cu mărgele albe perlate, cu fire multiple și un motiv de brochetă albă în formă de frunză sau altfel arată splendid miresei. Perlele sunt considerate ca un simbol al purității. Albul perlelor este considerat pur și prețios.

16. Bandă de cap Maang Tikka Design-uri pentru față rotundă:

Head Band Maang Tikka Designs pentru față rotundă

O bandă pentru cap este o formă de decorare a capului similară cu un tikka. Diferența dintre o bandă pentru cap este că este o bijuterie decorată din material furnic sau metal și este complet legată de cap. Față și spate ambele. Fetele poartă bandă pentru cap pentru a da un aspect extraordinar. Este folosit mai ales în plimbări de modă sau petreceri.

17. Tiara Maang Tikka:

Tiara Maang Tikka

O tiara tikka este, de asemenea, una dintre bijuteriile de modă purtate pe orice ținută pentru a decora capul și coafura. Designul unic este sclipitor și acoperă aproape fruntea și jumătatea stilului de păr. Taira tikkas sunt fabricate în alte metale, altele decât aurul. Veți vedea mai ales în bronz de cupru sau material cu mărgele.

18. Rabari Maang Tikka în argint:

Rabari Maang Tikka în argint

Rabari este o comunitate tribală rajasthani. Ornamentele oamenilor sunt foarte grele și în argint pur și greu. Iată un design simplu de maang tikka purtat de doamnele rabari în zilele obișnuite. Un lanț din argint. Există lanturi agățate între lanț și un design borla pe frunte. Există două jhumar laterale agățate pe părțile laterale ale frunții. Este o tradiție foarte veche și un ornament antic în rabari.

19. Kashmiri Silver și Gold Maang Tikka Design:

Kashmiri Silver și Gold Maang Tikka Design

O fată tradițională kashmir va fi văzută într-un frumos ornament de cap cunoscut în mod obișnuit ca ușă kana. Ata-hor și Deji-hor. Mirese de obicei kashmiri poartă. Purtarea capului este făcută din argint și aur uneori și împodobită cu pietre prețioase. uzura capului are o formă semi-circulară și se poartă pe frunte acoperind aproape jumătate din ea.

20. Design bulgar Tikka:

Șef bulgar Tikka Design

Femeile bulgare sunt foarte pasionate de ornamente. Bijuteriile pentru cap sunt, de asemenea, foarte artistice în Bulgaria. În mod obișnuit, ornamentele pentru cap sunt monede în formă și realizate din aliaj de argint. Îmbrăcămintea tradițională bulgară are un aspect foarte natural și splendid.

21. Fată din Oman, purtând Tikka tradițională:

Fată din Oman purtând Tikka tradițională

Fetele omane au o ținută frumoasă în sine. Tradiționalul maang tikka purtat de fetele omane este special conceput. Tikka este purtat puțin pe partea superioară a capului. Tikka este realizat în trei sau patru modele circulare. Și centrul tikka are un alt motiv atașat în formă de frunză. Întreaga piesă de bijuterii este confecționată din aliaj de argint și realizată cu desene simbolice și cu pietre prețioase.

22. Silver Arab Maang Tikka:

Argint arab Maang Tikka

O îmbrăcăminte arabă este, de asemenea, un fel frumos de tikka care acoperă aproape capul și fruntea doamnei. Aspectul minunat al uzurii capului este fascinant. Uzura capului este realizată cu lanțuri agățate de monede pandantive. Alte lanțuri lungi ajută la acoperirea părților urechii și a capului din spate. Bijuteriile sunt realizate în întregime cu aliaje de argint sau aur. Uneori, alte metale, cum ar fi cuprul și bronzul, sunt, de asemenea, utilizate în confecționarea capului.

23. Kutch Silver Maang Tikka:

Kutch Silver Maang Tikka

Bijuteriile Kutch au făcut un loc diferit în fabricarea bijuteriilor. Ținuta și încrederea în femeile kutchi pot fi văzute chiar și din bijuteriile lor. În afară de inelul nasului, tikka este, de asemenea, un avantaj important pe care îl poartă femeile kutchi. Aceste tipuri de maang tikka sunt fabricate din aliaj de argint greu, cântărind aproape jumătate de kg. Designul este realizat cu lanțuri groase sculptate și picături ca modele. A purta ornamente de cântărire grele în rutina zilnică nu este o bucată de tort. Dar aspectul kutchi tikka este într-adevăr minunat.

24. Accesoriu Tikka cap tibetan:

Accesoriu pentru capul tibetan Tikka

O fată tibetană poartă aproximativ 10-15 kg cântărind bijuterii. Ornamentul capului pentru bijuteriile capului tibetan este realizat din coral turcoaz și chihlimbar. Aspectul tradițional al îmbrăcămintei capului acoperă aproape întregul cap al doamnei care arată foarte artistic.

25. Tikka de păr negru cu margele unice:

Tikka de păr negru cu margele unicat

O îmbrăcăminte de cap foarte trendy, de asemenea, foarte similară cu cea a tikka este purtată de doamne la petreceri și ceremonii speciale. Aici un frumos tikka de cap realizat cu mărgele negre înșirate cu sârmă metalică. Aspectul este foarte etnic și îndrăzneț. Fetele pot purta astfel de tikka pe fuste lungi cu un tricou larg. Pantalonii largi și kurta se potrivesc cel mai bine cu astfel de bijuterii.

Există o mulțime de modele complicate și minunate în biangurile maang tikka și cap. Miresele și-au ales alegerea maang tikkas în funcție de ținută și atitudine. Miresei cu natură îndrăzneață le place să poarte declarații mari. Le-ar plăcea să poarte un design mare de maang tikkas care poate acoperi și întreaga coafură. Efectul unei astfel de tikka este elegant. În timp ce multe fete cu o natură timidă vor adora cu siguranță să poarte pe frunte un design simplu, dar atrăgător, de tikka care fascinează frumusețea miresei.