Sareele de logodnă pentru mirese te fac să arăți plăcut și de dorit

Sareele sunt un mod perfect de a te îmbrăca pentru orice ocazie specială. Această ținută indiană este foarte prețioasă și arată și plină de farmec. O puteți purta atât pentru ocazii oficiale, cât și pentru ceremonii. Femeile care poartă saree se simt foarte sexy în ele. Cea mai importantă categorie este cea a miresei. Pentru mireasă, sare-ul simplu de logodnă este primul pas și aici îi place să cumpere cele mai bune.

Poate alege modele de saree de logodnă din saree de designer, jumătate de sare, saree fanteziste sau chiar sareuri grele. Fiecare religie are, de asemenea, tipul său special de saree de logodnă. Deci, mirese creștine, hinduse, musulmane vor avea diferite stiluri de saree de logodnă. Originile sareei de logodnă pot fi găsite în primele zile ale Indiei, când țesătorii indieni au creat haine minunate pentru regine și prințese.

Importanța Sareelor ​​în angajament:

Pentru majoritatea Indiei, saree este singura haină importantă care se poartă pentru orice ocazie. Deci, este firesc ca mirese să poarte un saree pentru ziua lor specială. Sare-ul de logodnă este uimitor și greu pentru a deosebi mireasa de alte persoane. Deci, în cea mai mare parte, va avea unele lucrări de aur realizate. Sare-ul de logodnă este important, deoarece acesta este momentul în care mirele și membrii familiei sale vor vedea mireasa toate împodobite și o vor aproba.

Caracteristici de angajare Saree:

Cel mai bun saree pentru logodnă are câteva caracteristici importante.

  • Sare-ul ar trebui să aibă în mod normal o margine zari și palla. Aceasta este pentru a arăta importanța zilei. Lucrul cu aur pe saree poate fi realizat cu fire fine sau straturi.
  • De asemenea, lucrările de brodat se fac pe aceste sare.
  • Palla sareei de logodnă este, de asemenea, ceva foarte complicat. Este, de obicei, o muncă foarte grea și acest lucru poate avea mai multe lucrări de aur.
  • Deci, munca de aur, broderia și alte tipuri de lucruri sunt cele care diferențiază saree-ul de logodnă de alții.

Ce țesături sunt folosite pentru angajamente:

Deoarece saree-ul de logodnă este una dintre cele mai importante haine pe care o va purta o mireasă, trebuie să fie făcută din cele mai bune țesături. Cel mai bun dintre cei mai buni este desigur mătasea. Sare-urile din mătase pură sunt folosite pentru sare-urile de logodnă. Acestea sunt moi și mătăsoase și au o strălucire minunată pentru ele. Lucrul cu aur și broderie pe aceste saree le face să arate foarte elegant și regal. Acesta este motivul pentru care mătasea este folosită mai ales pentru sarees de logodnă.

Ce formă corporală preferă femeile:

Dragostea nu vede granițe, astfel încât fiecare femeie ar dori să se căsătorească cândva. Sare-ul este, de asemenea, foarte iertător, astfel încât oricine poate forma o saree cu ușurință. Sare-urile de mătase se dresează bine pe corpul unei femei și astfel este ușor pentru oricine să o poarte. Sare-ul de logodnă poate fi greu, dar este perfect pentru o zi specială. Așadar, nu vă faceți griji dacă sunteți scăzut, înalt, cu greutate ridicată sau subțire, deoarece un saree vă va completa bine forma corpului.

Noua colecție de saree de logodnă cu imagini:

Căutați un saree pentru logodna voastră! iată cele mai recente modele de saree pentru logodnă să încercăm.

1. Lehenga Saree for Engagement:

Lehenga Saree for Engagement

Căutați un saree frumos pentru logodna dvs., apoi nu căutați mai departe decât acest uimitor saree lehenga pentru logodnă. Piersica este o culoare superbă care te va face să arăți spectaculos și elegant. Acest contrast minunat de albastru și verde cu piersica face, de asemenea, acest saree să arate foarte visător.

Design și țesătură: Sare lehenga este realizat din material net. Lucrarea complicată de broderie pe ea este exact ceea ce visează o mireasă. Se învârte la marginea lehenga și te face să arăți sexy și regal. Bluza care are multă muncă complicată are mâneci scurte și se potrivește bine corpului.

Alte ocazii de purtat: În afară de ziua de logodnă, acest lehenga saree poate fi purtat și pentru ocazii speciale precum festivaluri etc..

2. Logodna Silk Saree:

Logodna Silk Saree

Deoarece mătasea este cea mai bună țesătură pentru ocazii speciale, cea mai bună alegere pentru saree de mătase de logodnă este aceasta. Bogăția saree este potrivită pentru ziua specială. Alegeți culoarea care va arăta bine pe nuanța pielii. Selectați ceva care este complet diferit pentru culoarea saree din ziua nunții.

Design și țesătură: Sare de mătase de logodnă este fabricată din mătase pură fină. Culoarea roz este o mare tendință nouă pentru care optează femeile mai tinere. Zari de aur lucrează la graniță și palla sunt uimitoare și bogate. Sare-ul are și ciucuri la sfârșit, care adaugă bogăție.

Alte ocazii de purtat: Ziua logodnei este momentul perfect pentru a purta acest saree. Apoi îl puteți purta și pentru festivaluri și ceremonii importante.

3. Designer Saree pentru Ceremonia de angajament:

Designer Saree pentru Ceremonia de logodnă

Sare-urile de designer sunt sare-urile new age care sunt populare în rândul femeilor mai tinere. Vor ceva diferit de sareurile tradiționale. Așadar, designerii realizează noi stiluri și modele pe saree pentru a satisface mirese. Aceste sareuri au scheme de culori variate și, de asemenea, lucrări de mână diferite.

Design și țesătură: Țesătura utilizată aici în acest saree de designer pentru ceremonia de logodnă este georgette. Acesta este un saree foarte subțire, care este foarte confortabil de purtat. Sare-ul are lucrări de broderie pe corp și zari aurii la graniță.

Alte ocazii de purtat: Acesta este un saree de logodnă perfect pentru noua femeie. O poate purta regulat chiar și după această zi specială.

4. Half Saree for Engagement:

Half Saree for Engagement

Dacă doriți ceva confortabil pentru ziua de logodnă, atunci optați pentru o jumătate de sare. Este de fapt o fustă și o bluză cu o dupattă. Jumătatea saree pentru logodnă poate fi destul de grea în design și lucru.

Design și țesătură: Aici această superbă jumătate de sare roz și auriu este plină de luciu auriu. Fusta și bluza sunt complet aurii, doar cu fundalul piersic. Dupatta este de culoare piersică cu margine zari aurie, care are o lățime subțire.

Alte ocazii de purtat: Acesta este un saree de logodnă uimitor, dar îl puteți purta și pentru ocazii formale și festive.

5. Logodna Pattu Saree:

Logodna Pattu Saree

Un saree Pattu este de fapt un saree de mătase, deoarece este un cuvânt din sudul Indiei folosit pentru mătase. Sare-urile de angajament pattu sunt saree bogate cu mătase pură și lucrări de aur greu. Acesta este sare-ul perfect pentru mireasa sud-indiană.

Design și țesătură: Sare-ul este fabricat din material de mătase pură, care este de obicei mătase groasă. Sare grea are o margine bogată de aur și palla. Puteți avea o singură culoare cu auriu sau multicolor cu aur. Ambele stiluri fac ca saree să arate foarte bogat și greu.

Alte ocazii de purtat: Pattu saree este perfect pentru ocazii speciale doar ca nunți, festivaluri și alte funcții ale templului.

6. Saree de lux pentru logodnă:

Fancy Saree for Engagement

Dacă sunteți o femeie modernă care iubește moda și îi place o mică schimbare față de tradițional, atunci ar trebui să alegeți un saree de lux. Aceste sareuri nu au niciun design fix și pot fi în orice culoare și variantă.

Design și țesătură: Sare-urile fanteziste pentru logodnă sunt realizate din diferite țesături, cum ar fi satin, georgette, plasă, crep, etc. Acest lucru îl face diferit de sare-urile de mătase tradiționale. Aici, un exemplu minunat este sareul albastru și galben, care au ambele culori adânci. Acest lucru îi conferă un aspect bogat. Lucrarea bordurii de broderie în roșu este un contrast perfect.

Alte ocazii de purtat: Purtați acest saree pentru toate zilele speciale și ieșiți în evidență în mulțime. Diwali și alte festivaluri sunt potrivite pentru această ținută.

7. Saree grele pentru angajament:

Sare grea pentru angajament:

Vrei să arăți spectaculos în ziua ta de logodnă? Cine nu !! Iată ce este mai bun pe care îl poți purta pentru ziua ta specială. Aceste saree grele pentru logodnă vă vor face să arătați ca un model. Sunt articole de îmbrăcăminte țesute delicat și complicate, care sunt atrăgătoare.

Design și țesătură: Sare-ul greu are pietre grele peste tot în sare. Chiar dacă saree-ul este plin de pietre complicate, nu face de fapt saree să pară prea greoaie. Pânza sau țesătura georgette utilizată o fac foarte ușor de transportat.

Alte ocazii de purtat: Deoarece materialul folosit este net, saree-ul poate fi purtat pentru majoritatea ocaziilor. Alegeți acest lucru pentru recepții, festivaluri etc..

8. Christian Saree for Engagement:

Christian Saree for Engagement

Deși mireasa creștină care va fi va purta ținute moderne și tradiționale pentru logodna ei, saree este o haină care face parte din trousseau-ul ei. Sare creștină pentru logodnă este ceva simplu, dar elegant.

Design și țesătură: Țesătura sarei de logodnă poate fi de mătase sau chiar de plasă. Această alegere revine miresei. Fiecare dintre aceste saree poate fi purtat din nou mai târziu în viața ei. Dacă este pe jumătate sare, atunci devine și el foarte confortabil.

Alte ocazii de purtat: Poate alege să poarte acest saree pentru orice ocazie precum Crăciunul, botezul copilului ei etc..

9. Green Saree for Engagement:

Green Saree for Engagement

Verde este culoarea invidiei, dar pentru mireasa indiană, este una dintre cele mai bune culori pentru logodna ei. Sare verde pentru logodnă poate fi în diferite nuanțe de verde. Cea mai populară, desigur, este verde închis, și apoi vine nuanța verde papagal.

Design și țesătură: Sare-ul verde se găsește adesea în sare-urile de mătase, deoarece tonul bogat al culorii iese perfect în mătase. Bogăția unui saree de logodnă se vede în culoarea verde închis. Bordura zari aurie pe saree este, de asemenea, perfectă pentru o funcție specială, cum ar fi logodna.

Alte ocazii de purtat: Culoarea verde din sare poate fi purtată pentru toate ocaziile speciale, cum ar fi festivalurile, încălzirea casei etc..

10. Kerala Hindu Engagement Saree:

Kerala Hindu Engagement Saree

Sare-urile de logodnă din Kerala sunt de obicei mai simple în design și stil. Acestea sunt făcute nu foarte bogate în comparație cu sareele de nuntă. Culorile pot fi neutre, dar îndrăznețe.

Design și țesătură: Sarea de logodnă hindusă Kerala este una dintre cele mai bune saree pe care femeile le pot purta. O graniță simplă precum zari sau fire de lucru este ceea ce diferențiază aceste saree. Puteți alege dintr-o gamă largă de culori în mătase, care este țesătura preferată utilizată.

Alte ocazii de purtat: Sare de logodnă este ceva ce poate fi purtat în mod regulat de mireasă cu alte ocazii, precum Onam, Vishu etc..

Care bluză este potrivită pentru angajamente:

Pentru un saree de logodnă, este mai bine să aveți un saree de mătase care să arate la fel de bogat ca saree în sine. Puteți purta bluze cu mâneci scurte sau mâneci lungi. Unele sareuri lucrează cu fire grele pe bluză. Culoarea contrastului este o altă caracteristică principală de stil pe care o veți găsi pe bluza saree de logodnă. Cele mai recente modele de saree pentru logodnă îți oferă șansa să te joci și cu desenele pentru bluză. Așa că mergeți mai departe și încercați diferite croieli și stiluri pentru această zi specială.

Cum să stilizați angajamentele Sarees:

Aranjarea sareei de logodnă este un lucru care trebuie luat în serios. Iată câteva sfaturi:

  • Puteți alege să lăsați palla liberă, astfel încât să se poată observa munca bogată de palla.
  • Puteți fixa palla și vă puteți simți confortabil în timp ce efectuați ritualurile.
  • O centură peste saree adaugă un pic de dramă.
  • Dacă este o jumătate de sare, puteți opta pentru a fixa dupatta în timp ce afișați partea lehenga.

Logodna este cea mai importantă parte a vieții unei mirese. Este intrarea într-o lume cu totul nouă. Prin urmare, saree-ul zilei de logodnă este important pentru ea să arate și să se simtă bine. Poate fi o minune de mătase sau cel mai recent designer sau sare georgette saree. Oricum, atunci când este drapat perfect, va arăta mireasa frumos. Un saree de logodnă și desenele sale se schimbă întotdeauna, iar selectarea celui mai bun este o treabă excelentă. Deci, asigurați-vă că alegeți culoarea și țesătura potrivite pentru ziua dvs. specială. Este întotdeauna bine să optați pentru un saree care poate fi purtat cu ușurință și în alte ocazii, astfel încât să nu stea doar în dulapul dvs.!!