8 cele mai bune locuri turistice din Assam de vizitat

Assam este un stat din India de Nord-Est și este unul dintre cele șapte state surori ale Indiei. Arată ca o pasăre întinsă și cuprinde trei zone geografice principale, și anume Valea Brahmaputra, Valea Barak și Dealurile Cacharului de Nord. Assam este o frumusețe naturală cu un număr imens de floră și faună. Are o locație foarte bună și este ușor accesibil, ceea ce reprezintă un avantaj pentru turiști. Am înscris mai jos 8 cele mai bune locuri turistice din Assam de vizitat cu imagini.

Trebuie să vizitați locuri turistice din Assam:

1. Guwahati:

Locuri Guwahati pentru a vizita Assam

Capitala Assam este Guwahati și este, de asemenea, cel mai important și ocupat loc din nord-est. Este una dintre regiunile pe care turiștii le găsesc bine datorită accesibilității sale ușoare și disponibilității tuturor nevoilor de care au nevoie turiștii. Templul Kamakhya, al cărui tablou îl avem mai jos, este un obiectiv turistic foarte interesant și sacru. În afară de asta, avem Dighali Pukhuri, Shankardev Kala Shetra sunt și multe alte temple.

2. Hajo:

Hajo locuri istorice din Assam

Hajo se află într-un cartier numit Kamrup de pe malul râului Brahmaputra. Guhwahati este la doar 24 km. Acest loc este un amestec de islam, budism și hinduism și are multe temple antice și medievale, precum și moschei. Acest lucru dovedește diversitatea de unitate pe care o avem în țara noastră. Cea mai faimoasă parte a întregului Hajo este Hayagrib Madhab, care are relicve ale Domnului Buddha și Poa Mecca, o moschee construită de Pir Giasuddin..

3. Parcul Național Kaziranga:

Parcul Național Kaziranga

Parcul Național Kaziranga este unul dintre cele mai cunoscute situri de patrimoniu mondial. Oricine vizitează Assam trebuie să vină în parcul cel mai renumit pentru rinocerii și tigrii săi. Este o grădină zoologică bine protejată și conservată și a fost declarată a fi o rezervă de tigri. Parcul are, de asemenea, un număr tot mai mare de elefanți, bivoli sălbatici, păsări etc..

4. Sibsagar:

Sibsagar locuri de vizitat Assam

Sibsagar este un loc popular pentru Palatele și monumentele Ahom. Este un district din Assam, lider în producția de ceai și ulei. Numele Sibsagar este derivat dintr-un tanc magnific. Există multe situri istorice, Rang Ghar, Kareng Gharm, Templul Shiva etc. în acest loc și este ușor accesibil doar cu un autobuz de la Guwahati.

5. Tezpur:

Destinație turistică Tezpur din Assam

Tezpur este un oraș vechi situat pe malurile nordice ale Brahmaputra. Orașul este complet o frumusețe pitorească și este plin de grădini, lacuri, dealuri și situri antice. Templul Mahabhairav ​​și Templul Lord Shiva sunt două temple celebre. Există un loc în care turiștii pot vedea arte plastice în sculpturi, cunoscut sub numele de Da Parbatia. Imaginea de mai jos este o scară care duce la Dealurile Angigarh din Tezpur.

6. Majuli:

Majuli asam locuri faimoase de vizitat

Majuli este cea mai mare insulă fluvială din lume, situată în mijlocul râului Brahmaputra. Oamenii de acolo urmăresc cultura Vaishnava și există multe satre (mănăstiri) în Majuli. Satrele sunt locurile în care oamenii află principala cultură asameză, credințele lor spirituale și diferitele forme de artă păstrate din satra timpurie..

7. Plantație de ceai în Jorhat:

Plantație de ceai în Jorhat

Assam se oferă să fie cea mai mare regiune producătoare de ceai din India. Este cultivat mai ales în Valea Brahmaputra. Jorhat este în centru, deci oricine, care stă la Jorhat trebuie să meargă să viziteze această regiune a văii. Este numită „Capitala ceaiului din lume” datorită regiunii vaste pe care o acoperă de plantație și calității ridicate a ceaiului produs.

8. Haflong:

Locuri de călătorie Haflong în Assam

Haflong se află într-un oraș de deal, cu două atracții turistice principale, Lacul Haflong și Jatinga. Se află în centru, iar Jatinga este un alt loc la aproximativ 9 km distanță. Jatinga este un loc misterios care are răspunsuri inexplicabile de ce păsările migratoare se sinucid acolo. În fiecare an, din august până în noiembrie, păsările migrează și vin aici doar pentru a se sinucide!