Top 9 destinații pentru luna de miere din Australia cu detalii

Situată în sud-estul Asiei și înconjurată de Pacific și Oceanul Indian, Australia este o locație ideală pentru luna de miere și o locație de vis pentru mulți. Este chiar țara care găzduiește Opera din Sydney, Marea Barieră de Corali și are specii unice de animale, cum ar fi cangurii. Cu insule minunate și peisaje frumoase, Australia este un loc pe care tinerii căsătoriți îl pot bucura de lux și ospitalitatea caldă pe care țara o poate oferi. Iată câteva dintre destinațiile romantice pentru luna de miere din Australia, care vor marca o evadare de basm în această nouă călătorie numită căsătorie.

Cele mai bune destinații pentru luna de miere din Australia cu imagini:

1. Whitsundays:

Destinatii luna de miere Australia

Whitsunday este doar un loc fantastic, cu palmieri în jur pentru cuplu. Nuanțele albastre ale apei împreună cu o cină la lumina lumânărilor vor fi mult surprinzătoare pentru soția ta. Cuplul poate petrece un timp minunat într-o insulă singură situată sub cerul vast. Există șaptezeci și patru de insule fiecare cu o frumusețe diferită. Este una dintre cele mai renumite destinații pentru luna de miere din Australia pentru cupluri.

2. Melbourne:

Locuri pentru luna de miere în Australia Melbourne

Este unul dintre cele mai dinamice orașe pline de divertisment. Benzile curbate, clădirile tradiționale, restaurantele clasice au făcut locul dorit pentru luna de miere. Cu toate acestea, printre destinațiile pentru luna de miere din Australia, Melbourne este perfectă. Orașul este decorat peste tot cu cafenele, grădină botanică etc..

3. Queensland:

Locuri pentru luna de miere în Australia Queensland

Locul este plin de atmosferă romantică pentru cuplurile minunate în luna de miere. Puteți vizita pădurea tropicală, coasta soarelui, Marea Barieră de Corali pentru a vă bucura de frumusețea individuală a locurilor. Coastele pe timp de noapte, în prezența luminii lunii, sunt extrem de superbe. Pentru o vedere atrăgătoare, încercați să vizitați stânca punctului cangur.

4. Noile balene din sud în Australia:

Locuri pentru luna de miere în Australia New South Whales

Munții zimțiți care înconjoară locul sunt ca fericirea cerului. Văile și plajele cu nisip au făcut natura locului foarte captivantă. Locuri locale precum Hunter Valley, Blue Mountain Range, Byron Island etc. pot fi vizitate pentru vizionare în timpul călătoriei pentru luna de miere.

5. Tasmania:

Tasmania

Locul este vizitat pentru pădurea tropicală nesfârșită. Viața sălbatică a locului este, de asemenea, foarte fascinantă și palpitantă. Frumusețea pitorească a naturii este doar cea mai potrivită pentru cuplul căsătorit. Dacă sunteți suficient de curajos, atunci vă puteți bucura de turul safari în pădure în pădurea deasă. Locul pare influențat de verdeață. Este unul dintre locurile perfecte pentru luna de miere din Australia tot timpul, care te fac fericit și de neuitat.

6. Marea Barieră de Corali din Australia:

Marea Bariera de recif

Toată lumea visează să viziteze acest loc o dată în viață. Este cel mai mare recif de corali din lume. Astfel, nu puteți pierde șansa de a vizita acest loc. Apa albastră a frumoasei recife a făcut din acest loc cele mai bune destinații pentru luna de miere, Australia, care merită complet vizitată.

7. Insula Cangur:

Insula Cangurului

Este cel mai plăcut și liniștit loc din Australia. Dintre toate locurile de lună de miere din Australia, acesta vă va atinge cel mai mult inima. Insula este o mică casă a cangurilor. Poate pentru ei doar frumusețea naturii este mai luminată. Poate fi cea mai bună parte a vieții tale, petrecând ceva timp cu ei.

8. Kimberly:

Kimberely

Este un platou antic. Locul este modificat cu munți, râuri și peisaj. Oferă o atmosferă calmă, cu doar sunete de fântâni în jur. Puteți petrece un timp de calitate pentru a simți natura fără nicio perturbare în acest loc de lună de miere de vizitat în Australia.

9. Victoria:

Victoria

Natura locului este uimitoare pentru climatul său tropical. Puteți experimenta unele sporturi nautice palpitante, plimbări pe insule etc. Locul asigură cele mai atrase destinații de lună de miere australiene în comparație cu altele. Oamenii manifestă multă dorință de a vizita acest loc pentru întinsul său munte care înconjoară țara. Cu toate acestea, locul este mult orbitor pentru terenul său cu iarbă verde.

Te-ai îndrăgostit deja de Australia? Spuneți-ne în comentariile de mai jos ce destinație pentru luna de miere în Australia este preferata dvs. personală? De asemenea, anunțați-ne dacă informațiile furnizate aici v-au fost de ajutor în alegerea destinațiilor care vor fi vizitate în timpul vizitei de luna de miere.

Întrebări și răspunsuri frecvente:

1. Enumerați destinațiile pentru luna de miere aproape de Australia.

Răspuns: Australia este un loc frumos și există sute de locații frumoase aproape de Australia, care vor fi ideale pentru o lună de miere. Australia este o locație turistică renumită și, prin urmare, o mulțime de oameni vizitează Australia și, în general, este foarte aglomerată în sezonul de vârf. Verificați aceste destinații nu atât de aglomerate, dar frumoase, aproape de Australia, care este ideală pentru o lună de miere:

 • Insula Hamilton
 • Insula Fraser
 • Parcul Național Freycinet
 • Valea Vânătorului
 • Muntele Tamborine
 • Valea Barossa

2. Care sunt cele mai bune destinații pentru luna de miere din Australia de Sud?

Răspuns: Următoarele sunt cele mai bune destinații pentru luna de miere din Australia de Sud:

 • Adelaide
 • Valea Barossa
 • Insula Cangurului
 • Glenelg
 • Victor Harbour
 • Hahndorf
 • Mclaren Vale
 • Normanville

3. Care sunt cele mai bune stațiuni din Australia?

Răspuns: Următoarea este lista celor mai bune 10 stațiuni din Australia:

 • Oaks Cypress Lakes Resort
 • Hotel Pullman Magenta Shores Resort
 • Warrenmang Winery and Resort
 • Oaks Pacific Blue Resort
 • Ancoraj Port Stephens
 • RACV Inverloch Resort
 • Mercure Kooindah Waters Central Coast
 • Peppers Cradle Mountain Lodge
 • Edge of the Bay Resort
 • Woodman Estate