9 locuri de rasă uluitoare pentru luna de miere în Haryana

Haryana este un stat popular și vast în partea de nord a Indiei și este dens populat, incluzând o serie de situri istorice, temple, hoteluri etc. Este unul dintre cele mai dezvoltate state din țară și frumusețea și atmosfera modernă a acestui statul atrage oameni din întreaga țară și din afara Indiei o fântână. Haryana are câteva destinații minunate pentru luna de miere, care vă vor ține ocupat și ocupat. Puteți găsi cu ușurință o mulțime de situri istorice și hoteluri bune și locuri de lună de miere în Haryana. Acest articol vă va oferi cele mai bune și minunate 9 destinații pentru luna de miere din Haryana, împreună cu imagini.

Cele mai bune destinații pentru luna de miere din Haryana cu imagini:

1. Gurgaon:

Gurgaon este unul dintre cele mai bine dezvoltate orașe din Haryana și are o mulțime de lucruri de oferit vizitatorilor. Există site-uri minunate care te vor uimi. Odată cu aceasta, există multe destinații turistice care oferă vederi fantastice asupra întregului oraș și a locurilor bogate din punct de vedere istoric din Gurgaon. Orașul este dens populat și traficul este adesea o mare problemă atunci când vine vorba de călătorii. Totuși, vă veți distra în acest oraș. La urma urmei, este una dintre cele mai bune destinații pentru luna de miere din Haryana.

Gurgaon

 • Lucruri romantice de făcut: Cuplul are atât de multe opțiuni frumoase de vizitat împreună și de a crea amintiri, Regatul Viselor și lacul Damdama. De asemenea, mergeți la cumpărături la Ambiance Mall.
 • Cum să ajungeți: Gurgaon nu are aeroport. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Indira Gandhi, care se află la 28 km de Gurgaon și puteți urca cu ușurință în orice tren din marile orașe..
 • Cel mai bun moment de vizitat pentru luna de miere: Din septembrie până în decembrie este cel mai bun moment, deoarece există temperaturi moderate.
 • Unde să stați: Hayat Regency, Hilton Garden Inn sunt câteva dintre hotelurile de lux pentru a face luna de miere cu atât mai specială.
 • Alte atracții: Kingdom of Dream, Damdama Lake, Cyber ​​Hub, Ambiance Mall sunt câteva dintre locurile speciale pe care nu trebuie să le ratezi niciodată în Gurgaon

2. Kurukshetra:

Aici, avem un frumos sit istoric în India, care este popular și în întreaga lume. Este una dintre cele mai populare destinații de pelerini din lume și este renumită pentru statui și poveștile frumos descrise despre faimoasa bătălie care a avut loc chiar pe acest pământ. Oamenii sunt fascinați de faptele istorice despre acest ținut și acesta este unul dintre motivele care stau la baza atracției acestui loc. Este unul dintre numeroasele locuri mari pentru luna de miere din Haryana.

Kurukshetra

 • Lucruri romantice de făcut: Cuplul care crede că luna de miere ar trebui să aibă și o vizită sfântă, atunci Brahma Sarovar și Sannihit Sarovar sunt o priveliște bună de vizitat pentru pace.
 • Cum să ajungeți: Kurukshetra nu are aeroport. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Chandigarh, situat la 83 km. La fel ca Gurgaon puteți obține cu ușurință un tren din toate orașele importante ale țării.
 • Cel mai bun moment de vizitat pentru luna de miere: Septembrie până la marș este considerat a fi cel mai bun moment de petrecut în Kurukshetra.
 • Unde să stați: Unele hoteluri precum, Grace, Sky, Mayur sunt bune pentru a petrece o zi sau două.
 • Alte atracții: Alte atracții sunt Planetariul Kalpana Chawla, Centrul de Științe și multe altele.

3. Panipat – Un loc pentru luna de miere în Haryana:

Haryana este plină de locații bogate din punct de vedere istoric. Dar există și câteva site-uri economice grele și aici. Trebuie să fi auzit despre rafinăria Panipat. Cuvântul Panipat datează din poveștile despre Mahabharata, care a avut loc o bătălie, inclusiv cei cinci frați, Pandavas. Locul are o importanță imensă pentru localnici și unii dintre ei îl consideră și un loc de închinare. Locul este, de asemenea, plin de multe mall-uri și hoteluri frumoase, ceea ce îl face unul dintre cele mai bune locuri de lună de miere din Haryana.

Panipat

 • Lucruri romantice de făcut: Unele dintre locurile turistice din cuplul Panipat pot fi vizitate sunt moscheea Kabuli Bagh, Mormântul lui Bu-Ali Shah Kalandar.
 • Cum să ajungeți: Panipat nu are aeroport. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Indira Gandhi, situat la 86 km. Din nou, puteți obține un tren din toate orașele importante.
 • Cel mai bun moment de vizitat pentru luna de miere: Cel mai bun moment pentru a vizita Panipat ar fi iernile și musonii.
 • Unde să stați: Hotel B.R. Inn, Shagun Residency, D’Olives sunt câteva dintre hotelurile frumoase de cazare.
 • Alte atracții: Templul Devi, Kala Amba, Poarta Salar Gunj sunt câteva dintre frumoasele locuri turistice din Panipat.

4. Ambala:

Dintre toate orașele vechi din Haryana, Ambala este cel mai important. A fost locuit de oameni chiar și în epoca paleolitică și a fost unul dintre cele mai importante locuri din timpul domniei britanice în India. Mulți turiști vin aici pentru a afla despre istoria importantă și interesantă a acestui oraș. Ambala este unul dintre cele mai populare locuri din India și se află în primele 3 poziții din toate locurile de lună de miere din India.

Ambala

 • Lucruri romantice de făcut: Cuplul poate vizita Gurudwara Manji Sahib și Gurudwara Panjokh pentru a obține binecuvântările și pentru a face vizite frumoase..
 • Cum să ajungeți: Ambala City nu are aeroport. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Chandigarh, situat la 37 km. Toate orașele importante sunt conectate la Ambala cu calea ferată indiană, astfel încât să puteți obține cu ușurință un tren.
 • Cel mai bun moment de vizitat pentru luna de miere: Octombrie și noiembrie sunt lunile ideale pentru a vizita Ambala.
 • Unde să stați: Hotelul Mohan Tulip și Hotel Amar Palace sunt bune pentru a petrece o lună de miere.
 • Alte atracții: Alte atracții sunt centrul orașului Jaggi, Jain Mandir, Sis Ganj Gurudwara și Biserica Holy Redeemer sunt câteva dintre atracțiile Ambala.

5. Hisar:

Dacă vizitați Haryana, atunci nu uitați să vizitați Hisar. Printre toate site-urile din Haryana care datează sau se referă la istoria bogată a acestei țări, Hisar este unul dintre ele. Locul are monumente uimitoare și este considerat unul dintre cele mai bune locuri de lună de miere din Haryana.

Hisar

 • Lucruri romantice de făcut: Cuplurile pot vizita Agroha, mall-ul orașului Sun pentru a schimba starea de spirit în timpul lunii de miere.
 • Cum să ajungeți: Distanța aeriană de la New Delhi la Hisar este de 154 km, în timp ce distanța rutieră între New Delhi și Hisar este de 170 km. Cu trenul este de 162 Km.
 • Cel mai bun moment de vizitat pentru luna de miere: Vremea musonilor este cea mai bună pentru a vizita hisar, care este în luna iulie până în septembrie.
 • Unde să stați: Bine ați venit Heritag Sheikhpurkthi, restaurantul Lazeez & Hotel și stațiunea Imperium sunt unele dintre cele mai bune hoteluri pentru luna de miere
 • Alte atracții: Unele dintre aceste atracții din Hissar sunt Palatul Firozz Shah, Gujari Mahal, Dargah Qutub.

6. Karnal:

Fortul Karnal, lacul Karnal etc. sunt faimoasele atracții din Karnal, care este încă o altă includere în această listă a celor mai bune 9 destinații pentru luna de miere din Haryana.

Karnal

 • Lucruri romantice de făcut: Lacul Karnal și Parcul Karan Tal sunt cel mai bun loc romantic pentru un cuplu.
 • Cum să ajungeți: Nu există zboruri regulate din alte orașe importante ale țării către Karnal. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Chandigarh, situat la 115 km.
 • Cel mai bun moment de vizitat pentru luna de miere: Iarna este cel mai bun moment pentru a vizita Karnal, luna octombrie-martie sunt cele mai bune.
 • Unde să stați: Noormahal Karnal, Hotel Jewel, Hotel Dreamz și Hotel Karnal Inn sunt minunate pentru o lună de miere.
 • Alte atracții: Mormântul lui Kalander Shah, Fortul Chhachhraui, Turnul Bisericii Cantonment sunt câteva dintre atracțiile de la Karnal.

7. Pinjore Great Honeymoon Place In Haryana Pentru cupluri:

Acesta este un oraș situat la aproximativ 900 de metri deasupra nivelului mării. Este foarte înalt și oferă vederi minunate asupra întregului stat și a orașelor din jur. Nu se poate admira suficient acest loc. Frumusețea acestui site atrage cuplurile tinere, iar această caracteristică a Pinjore îl face una dintre cele mai bune destinații pentru luna de miere din Haryana.

Pinjore

 • Lucruri romantice de făcut: Ce poate fi mai romantic decât grădina în sine.
 • Cum să ajungeți: Grădinile Pinjore sunt la 20 km de Chandigarh, la 5 km de Kalka, aproape de drumul care duce la Shimla. Taxiurile și autobuzele circulă în mod regulat între Pinjore, Kalka și Chandigarh.
 • Cel mai bun moment de vizitat pentru luna de miere: Cel mai bun moment este să vizitați în aprilie până în iunie, deoarece un eveniment anual al festivalului de mango poate fi special pentru luna de miere în timpul Baisakhi.
 • Unde să stați: Lalit Chandigarh, Ana Clarks Inn și Hotel Rajshree sunt câteva dintre cele mai bune hoteluri pentru luna de miere.
 • Alte atracții: Există mai multe locuri și grădini zoologice istorice pe care le puteți vizita. Grădina japoneză, creșa și o serie de locuri de picnic sunt, de asemenea, locuri atractive pentru o excursie.

8. Panchkula:

Este un oraș renumit în Haryana și este, de asemenea, orașul satelit Chandigarh. Există locuri faimoase de atracție situate în apropierea acestui loc, cum ar fi Kalka, Pinjore, Stadionul Mohali etc..

Panchkula

 • Lucruri romantice de făcut: Hills Morni este cel mai bun loc romantic din cuplul Panchkula pe care ar trebui să-l viziteze. Este cunoscut mai ales pentru orașul celor 5 canale, care poate fi vizitat și.
 • Cum să ajungeți: Distanța New Delhi – Panchkula este de 255 km. Panchkula nu are o gară, iar cea mai apropiată stație este Ambala, la o distanță de 36 km de Panchkula.
 • Unde să stați: Oberoi Sukhvilas, JW Marriot, Hayat Regency Chandighars sunt câteva dintre hotelurile de lux pentru o lună de miere.
 • Alte atracții: Grădina Cactus și templul Mansa Devi sunt alte atracții din Panchkula pe care nu trebuie să le ratați.

9. Sonipat:

Ultimul este Sonipat, care datează, de asemenea, din istorie și este unul dintre cele mai bune locuri de lună de miere din Haryana.

Sonipat

 • Lucruri romantice de făcut: Jurasik Park Inn și Spin Monkey sunt un loc bun de vizitat în Sonipat pentru cupluri.
 • Cum să ajungeți: Nu există zboruri regulate din alte orașe importante ale țării către Sonipat. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Indira Gandhi, situat la 43 km.
 • Cel mai bun moment de vizitat pentru luna de miere: Sfârșitul lunii octombrie până la începutul lunii martie este cel mai bun moment pentru a vizita Sonipat.
 • Unde să stați: Hanuri Fairvacanze & Suites, Hotel The Royal Park, Hotelul City Park din Sonipat sunt câteva dintre hotelurile bune pentru a vă caza în luna de miere.
 • Alte atracții: TDI Mall, Mormântul Khwaza Khizr, Mojo Land și Flying Folk sunt câteva dintre celelalte atracții.

Haryana fiind unul dintre cele mai dezvoltate locuri din India este extrem de bine întreținut. Există numeroase destinații pentru luna de miere în Haryana, printre care cele mai bune 9 sunt discutate mai sus. Unul va fi uimit de diversele site-uri frumoase din aceste destinații. Dacă doriți să faceți din luna de miere un mare succes, atunci este recomandat să vizitați aceste locuri atunci când mergeți la Haryana. Dacă ați vizitat oricare alt loc decât lista menționată mai sus, vă rugăm să ne împărtășiți din experiența dvs. Sugestiile dvs. valoroase pot ajuta cuplurile să-și facă o idee bună despre locul și experiența.

Întrebări frecvente și răspunsuri:

1. Care anotimp este cel mai potrivit pentru luna de miere în Haryana?

Răspuns: Cel mai potrivit sezon pentru a fi vizitat ar fi în ierni, deoarece în timpul verii clima este prea caldă și este neliniștit să vă plimbați.

2. Care este disponibilitatea transportului acolo?

Răspuns: Toate tipurile de facilități de transport sunt disponibile acolo, cum ar fi autobuzul, trenul etc..

3. Care ar fi un loc ideal printre toți în Haryana pentru luna de miere?

Răspuns: Gurgaon este un loc ideal pentru a călători acolo. Are multe pub-uri, cafenele și restaurante pentru a petrece timpul.