15 Cele mai uimitoare locuri de lună de miere din Kodaikanal

Plănuiți pentru mult așteptata lună de miere? De ce să călcați pe continent când puteți găsi locuri fascinante pentru luna de miere romantică în evadarea kodaikanal, chiar aici, în țară? Kodaikanal (situat în dealurile Palani din vestul Ghat-urilor) este o destinație tentantă pentru luna de miere, ca să spunem cel puțin. Vârfuri mărețe mărețe, peșteri naturale misterioase, cascade strălucitoare, stațiuni luxoase și grădini terasate delicioase – Kodaikanal este perfect pentru a te pierde în natură cu persoana ta pe viață! Lacul Berijam, Parcul Chattiar, Templul Kurinjiandavar și plimbarea lui Coaker și multe alte locații de vizitare a obiectivelor turistice. Orașul în sine este construit în jurul unui lac Kodaikanal în formă de stea creat de om, la 2000 de metri deasupra nivelului mării. Imaginați-vă pante verzi luxuriante pe care să vă întoarceți, explorări de pădure printre o locuință de copaci veșnic verzi, mergând cu bicicleta în frumosul parc Bryant împreună cu partenerul dvs. și admirând priveliștile uimitoare ale muntelui de la o barcă cu vâsle închiriată pe apele liniștite ale lacului..

Acest loc uimitor de frumos vă oferă un climat rece temperat pe tot parcursul anului, care, împreună cu seninătatea mediului, atrage oameni din întreaga lume, în special cupluri. Cu toate acestea, cele mai bune anotimpuri pentru a vizita această frumusețe cunoscută și sub numele de „prințesa stațiilor de deal” este din aprilie până în iunie (24 – 36 grade Celsius) și din septembrie până în octombrie (20-30 grade Celsius). Purtați țesături ușoare pentru veri și cele mai calde dacă mergeți în timpul iernilor. Mai mult sau mai puțin, Kodai este un loc destul de sigur, cu toate acestea, trebuie să evitați să fiți pe drum la ore foarte târzii, deoarece ceața și ceața ar putea crea probleme pentru transport și călătorie.

Iată cele mai bune 15 locuri de lună de miere din Kodaikanal pentru a vă rezolva și a începe să planificați deja!

Du-te romantic la aceste 15 locuri de lună de miere din Kodaikanal:

1. Hotel Villa Retreat:

locuri pentru luna de miere în kodaikanal

Printre preferatele turiștilor, în special cuplurile, Hotelul Villa Retreat este unul dintre cele mai bune locuri de lună de miere din Kodaikanal. Aceasta este alegerea preferată a vizitatorilor printre hoteluri. Acestea oferă pachete pentru luna de miere la o cantitate foarte mică și, prin urmare, vă puteți bucura de timpul de calitate alături de partenerul dvs. Este prezent un frumos lounge relaxant cu Wi-Fi și șemineu, apă fierbinte 24 de ore, televizoare LCD, copii de rezervă 24 de ore etc. sunt câteva dintre facilitățile uimitoare oferite vizitatorilor.

2. Peștera Guna:

locuri pentru luna de miere în kodaikanal

Situat pe drumul Pillar Rocks din Kodaikanal, este unul dintre locurile frumoase pentru luna de miere din Kodaikanal și este un loc atractiv și pitoresc pentru a petrece timp cu persoana iubită, apreciind în același timp frumusețea locului. Plin de verdeață și vedere frumoasă a dealurilor, acest loc este o vizită obligatorie. Numele său local este Devil’s Kitchen, aceste peșteri sunt misterioase și atractive. Se crede că este prezentă o cameră adâncă infestată de lilieci între trei bolovani impunători dispuși în mod natural. Acest loc a fost numit mai devreme Devil’s Kitchen, dar datorită faptului că a devenit faimos datorită unui film tamil, a fost redenumit mai târziu ca peștera Guna.

3. Bear Shola Falls:

locuri pentru luna de miere în kodaikanal

Destinațiile pentru luna de miere din Kodaikanal includ, de asemenea, această frumoasă cascadă situată la o distanță de 2 kilometri de lacul Kodaikanal. Se crede că, în zilele anterioare, urșii obișnuiau să vină în această toamnă pentru a bea apă și, prin urmare, căderea a primit numele de Bear Shola Falls. Cele mai bune momente de vizitat sunt în timpul sezonului ploios, frumusețea căderilor este la maxim. Puteți să faceți clic pe o mulțime de fotografii frumoase și să vă compuneți amintirile pentru a le prețui mai târziu.

4. Vârful perumal:

locuri pentru luna de miere în kodaikanal

Cele mai bune locuri de lună de miere din Kodaikanal sunt Vârful Perumal sau Vârful Perumal Malai, care este un vârf înalt situat în Kodaikanal, pe dealurile Perumelmalai, care sunt, de asemenea, o parte a Ghaturilor de Vest. Dacă tu și partenerul tău aveți dragoste sau pofte de aventură, atunci acesta este un loc ideal pentru astfel de activități, deoarece vă puteți bucura de drumeții și alte activități aici, cu vedere pitorească a peisajelor din jur și a frumuseții naturale..

5. Carlton Kodaikanal:

locuri pentru luna de miere în kodaikanal

Amplasat în mijlocul dealurilor virgine din Kodaikanal, acesta este un frumos hotel de 5 stele și o destinație populară de vacanță. Unul dintre cele mai răsfățate locuri de lună de miere din kodaikanal, oferă lux și farmec bun cu arhitectura sa colonială, care este completată cu pardoseli din lemn și tavane înalte. Bucurați-vă de un sejur bun la hotel și de o frumoasă vedere pitorească vizibilă de la hotel. De asemenea, vă puteți răsfăța cu o gamă largă de activități în interior și în aer liber. Există, de asemenea, servicii de relaxare, sănătate și înfrumusețare puse la dispoziție pentru a vă răsfăța.

6. Dolmen Circle:

locuri pentru luna de miere în kodaikanal

Situat lângă stația de cercetare Apple, lângă Fairy Fall Road, acesta este un loc frumos pentru a vă bucura de timp de calitate împreună cu partenerul dvs. Ce poate fi mai liniștitor și mai fermecător decât să fii cu persoana iubită într-un loc atât de frumos? Bucurați-vă de timpul romantic alături de persoana iubită și aceasta este o frumoasă moștenire a vieții antice. Este unul dintre principalele situri antropologice și un loc bun pentru a vă bucura de priveliștea și bogăția antică a locului. Astfel, cu siguranță ar trebui să ajungă la lista dvs. de locuri de vizitat în kodaikanal pentru luna de miere când vă aflați în oraș.

7. Stațiunea Lilly’S Valley:

locuri pentru luna de miere în kodaikanal

A fost prima stațiune care a fost construită în Kodaikanal în 1982, este un loc frumos pentru luna de miere în Kodaikanal și este o stațiune deosebit de frumoasă, amplasată în mijlocul unor grădini terasate și inelată de eucalipt. Are cabane tradiționale din piatră, care au fost construite în stil britanic, cu lucrări artizanale detaliate. Vă puteți bucura de intimitatea completă a suitelor romantice și de vederi frumoase ale frumuseții naturale.

8. Parcul Bryant:

locuri pentru luna de miere în kodaikanal

Acesta este un parc frumos, în special pentru cupluri. Este un loc minunat, cu o zonă imensă, are priveliști frumoase atrăgătoare pentru fotografie și pentru ca cuplurile să petreacă un timp bun împreună. Este, de asemenea, bun pentru iubitorii de natură și fanaticii foto, care este o grădină de horticultură amenajată de britanici. Această grădină are o frumoasă seră care are o mare varietate de plante, inclusiv ferigi, flori și plante ornamentale. Bucurați-vă de momentele fermecătoare alături de partenerul dvs. în acest loc frumos cel puțin o dată.

9. Vattakanal Falls:

locuri pentru luna de miere în kodaikanal

Acesta este unul dintre cele mai fermecătoare și atractive locuri de lună de miere din Kodaikanal. Este o cădere frumoasă, cu o zonă verde luxuriantă în jurul său și apă răcită cu debit mare. Vă puteți bucura de apa frumoasă care cade, de briza rece și de mediul liniștitor prezent în jur. Există păduri dense în jurul cascadei care oferă o vedere uimitoare vizitatorilor. Cu partenerul dvs., puteți vizita acest loc și vă puteți bucura de câteva momente romantice pe care să le adăugați pe lista amintirilor voastre.

10. Vedere spre satul Poombarai:

locuri pentru luna de miere în kodaikanal

Un alt uimitor în locurile de lună de miere din Kodaikanal! Acest frumos sat situat în inima dealurilor Palani, lângă Kodaikanal, este una dintre cele mai bune destinații pentru luna de miere din Kodaikanal. Un loc foarte frumos și plăcut de vizitat, care oferă o vedere pitorească și există case uimitoare construite ca niște trepte, care sunt minunate de urmărit și puteți face clic pe niște imagini frumoase și frumoase cu partenerul dvs. Este cel mai recomandat loc pentru care cuplurile să viziteze cel puțin o dată pentru a se distra împreună.

11. Stânci de stâlp:

locuri pentru luna de miere în kodaikanal

Acest loc atrăgător și frumos este cel mai bine vizitat în jurul dimineții, deoarece oferă o vedere pitorească și uluitoare vizitatorilor. Este un set de trei stâlpi gigantici de stâncă de aproximativ 122 metri înălțime și oferă un aspect uimitor locului. Acest loc merită să mergi măcar o dată, deoarece te poți bucura de priveliștea uimitoare a văii.

12. Surya Holidays Kodaikanal:

locuri pentru luna de miere în kodaikanal

Această stațiune din Kodaikanal este o frumoasă stațiune de tip boutique pentru gospodăria premium și o face un loc frumos și bine potrivit pentru a vă petrece timpul în luna de miere. Acestea sunt căsuțe frumoase, cu facilități de lux. Vă puteți simți ca acasă și, de asemenea, vă puteți petrece timpul relaxându-vă și bucurându-vă de momente romantice cu partenerul. Bucurați-vă de priveliștile uluitoare și implicați-vă în diverse activități.

13. Pădure de pini:

locuri pentru luna de miere în kodaikanal

Bucurați-vă de verdeață și petreceți timp aproape de natură alături de partenerul dvs. Este un loc frumos care merită vizitat odată. Pe măsură ce mergeți pe poteca înconjurată de ambele părți de pini, apoi scăderea treptată a temperaturii vă va da cu siguranță fiori pe coloana vertebrală și vă puteți bucura de priveliștile uluitoare și uimitoare ale pădurii. Frumusețea acestor păduri este adorabilă și ar trebui vizitată cel puțin o dată.

14. Thalaiyar Falls:

locuri pentru luna de miere în kodaikanal

Unul dintre cele mai bune locuri de lună de miere din Kodaikanal! Cunoscut și sub numele de Rat Tail Falls se află în dealurile Palani, este un loc frumos de vizitat cu partenerul tău. Este a 6-a cea mai mare cascadă din India. Apare de-a lungul văii ca o fâșie albă lungă subțire de apă în cascadă, pe fundalul unei stânci negre care iese din poalele dealului. Vă puteți bucura de o atmosferă relaxantă alături de persoana iubită și puteți prețui momentele. Puteți face o plimbare lungă de-a lungul cascadei și este bună pentru iubitorii de natură, deoarece este plină de verdeață și locuri pitorești.

15. Coaker’s Walk:

locuri pentru luna de miere în kodaikanal

Este o frumoasă cale pietonală îngustă care a fost construită de Lt. Coaker în 1872. Este un drum montan de 1 kilometru care se întinde de-a lungul marginii versanților abrupți de pe partea de sud a drumului Kodai. Un loc frumos, renumit pentru fenomenul său fascinant de „Brachem Spectre”. Dacă aveți norocul, vă puteți bucura de acest fenomen rar alături de persoana iubită și, de asemenea, puteți obține o mulțime de fotografii pentru a vă face amintiri.

Deci, pregătește-te pentru una dintre cele mai uimitoare călătorii pe care o vei face în viața ta. Perfect pentru a scăpa de stresul și maniaca de la nuntă – întinerește-te și reîmprospătează-te la acest uimitor absolut al unui loc. Scenic și inspirat – Kodaikanal nu vă va lăsa dezamăgit. Împărtășiți cu noi opiniile dvs. despre articol și, de asemenea, despre locul în general. Ne place să auzim de la cititorii noștri. Vă dorim cea mai fericită călătorie și sperăm că veți descoperi mai multă căldură și dragoste în această nouă călătorie frumoasă pe care o începeți în cuplu.