Top 15 lanțuri din aur alb în modele noi

Lanțurile din aur alb sunt una dintre cele mai populare bijuterii pentru bărbați. Lanțurile sunt ca veșnic verzi și rămân mereu la cerere. Cei care sunt pasionați de lanțuri pot colecta o varietate de modele în lanțuri. Și lanțurile din aur alb sunt prețioase. Nu își pierde niciodată strălucirea. Acesta servește scopului de a arăta elegant. Grosimea lanțului depinde de Caratul său, mai mult Caratul și mai mult prețul. Dar un om înțelept preferă întotdeauna să aibă lanț de 18k. Lanțul este cea mai bună opțiune de cadou pentru bărbați. Pentru că omului îi place să poarte fie lanț, fie inel. Are propriile sale semnificații în mintea oamenilor.

Lanțuri din aur alb în cele mai recente modele:

Uită-te aici la cele mai bune 15 lanțuri de aur alb în trend. Selectează-ți persoana iubită și alege-o.

1. Lanț de ancorare din aur alb:

Lanț de ancoră din aur alb

Este un lanț pentru bărbați din aur alb de 14k. Fiecare formă ovală este conectată una cu cealaltă. Este foarte popular printre bărbați. Înfățișează unitatea dintre ele ca pe cât de strâns îl are fiecare oval pe celălalt. În interiorul fiecărui oval, există un șir drept fixat. Un cârlig mare este susținut de unul mic.

2. Lanț Rolo din aur alb:

Lanț Rolo din aur alb

Acesta este lanțul de aur alb rolo. Are legături rotunde care sunt conectate între ele. Vine în diferite dimensiuni și modele. Este simplu și dulce, fără prea multe decorațiuni. Este similar cu lanțul de ancorare, cu excepția formei. Acest lanț de roluri pare a fi delicat, așa că trebuie să aveți grijă de manipulat.

3. Lanț de cablu din aur alb:

Lanț de cablu din aur alb

Este un lanț de cablu din aur alb pentru bărbați. Este alcătuit din verigi rotunde sau ovale care se fixează reciproc de aceeași dimensiune. Apare ca un cablu și, de asemenea, cunoscut sub numele de lanț de legătură. În general, oamenii ridică acest stil, deoarece îl poți purta cu un pandantiv pur și simplu elegant. Prin adăugarea pandantivului, va deveni un colier.

4. Lanț de frânghie din aur alb:

Lanț de frânghie din aur alb

Acest lanț de frânghie din aur alb este legat în așa fel încât să pară ca o frânghie împletită. Este țesut în formă de spirală și este cel mai versatil design. Datorită modelului său împletit, devine suficient de puternic pentru a fi purtat într-o viață de zi cu zi.

5. Lanț de grâu din aur alb:

Lanț de grâu din aur alb

Este un lanț pentru bărbați din aur alb de grâu și este în general alcătuit din patru standuri de formă ovală și ovală răsucite. Este țesut împreună pentru a crea un lanț minunat. Lanțul este foarte gros și greu. Este în principal încrucișarea legăturilor ovale.

6. Lanț de șarpe din aur alb:

Lanț de șarpe din aur alb

Acest lanț din aur alb de 18k nu are legături rotunde sau ovale. Este un lanț flexibil format prin legarea împreună a unei verigi cu aspect de placă metalică. Această placă metalică este rotundă ondulată și netedă. Apare ca un lanț de șarpe și astfel numele său. Un alt nume este lanțul brazilian.

7. Lanț cu bile din aur alb:

Lanț cu bile din aur alb

Este vorba despre lanțuri din aur alb pentru bărbați care au bile rotunde. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de lanț de mărgele. Aceste mărgele drăguțe sunt fixate pe un lanț cu o anumită distanță. Margelele arată ca o formă tăiată cu diamant. Există un spațiu mic între fiecare minge. Între bile, se poate introduce și margele de altă formă.

8. Lanț de cutie de aur alb:

Lanț de cutie de aur alb

Acest lanț de cutie are un design pătrat conectat între ele. Seamănă cu o cutie. În acest lanț de aur alb cu formă pătrată, bărbații pot atârna chiar și un pandantiv cu el. Pe fiecare pătrat, sunt fixate trei diamante strălucitoare, ceea ce sporește frumusețea lanțului.

9. Lanțul Figaro din aur alb:

Lanț Figaro din aur alb

Este vorba de un lanț din aur alb de 14k pentru bărbați, cunoscut sub numele de Figaro. Are 3 legături rotunde unite cu o legătură ovală mare. Nu are dimensiuni uniforme. Legătura este plană, cu formă circulară și ovală. Este purtat mai ales de bărbați și se poate împodobi și mai mult cu pandantive.

10. Lanț bizantin din aur alb:

Lanț bizantin din aur alb

Acest lanț din aur alb pentru bărbați are un grup de verigi încorporate între ele. Este un amestec de verigi rotunde și ovale. Acest lanț este flexibil și adaugă grație gâtului tău. Se pare că legăturile s-au uzat și par a fi minunate.

11. Lanț venețian de aur alb:

Lanț venețian din aur alb

Acest lanț este, de asemenea, ca un lanț de cutie, alcătuit din verigi pătrate. Într-un alt mod, arată și ca un model de frunze. Cutii puternice și groase sunt conectate între ele, oferind un obiect exclusiv. Aceste legături pătrate conectate între ele creează impresia unui artist.

12. Lanț de floricele din aur alb:

Lanț de floricele din aur alb

Acest lanț din aur alb pentru popcorn pentru bărbați este cea mai bună alegere pentru îmbrăcămintea de zi cu zi. Este ușor, mătăsos și neted. Este pur și simplu lanț rotunjit și draperii minunate pe gât. Are un design regulat al lanțului. Pot exista o varietate de modele în lanțul de popcorn.

13. Lanț de tăiere lună din aur alb:

Lanțul tăiat lună din aur alb

Acest lanț are bile mici de formă rotundă. Aceste bile au forma de lună. Bilele sunt unite între ele fără spațiu. Arată ca un Mala. Toate bilele sunt de aceeași dimensiune și design. La fel ca o lună, acest lanț oferă și răcorire ochilor.

14. Lanț de bordură din aur alb:

Lanț de bordură din aur alb

În lanțul bordurilor, verigile sunt interconectate între ele și sunt plate. Are legături simple de formă rotundă adiacente și formează o piesă bogată și liniștită. Se poate numi chiar lanț de legături răsucite, deoarece legătura rotundă este răsucită între ele.

15. Lanț fantezie din aur alb:

Lanț fantezie din aur alb

Acest lanț din aur alb are un design elegant. Are o legătură de tip glonț care se conectează reciproc cu o gaură. Lanțurile fanteziste au variații ale stilurilor standard și sunt create pentru a oferi ceva nou pe piață. În loc de formă de glonț, pot exista și alte modele.

Lanțurile din aur alb pentru bărbați sunt realizate în general din metale prețioase. Unele lanțuri sunt îndrăznețe, iar altele sunt delicate. Alegerea unui tip de lanț potrivit pentru dvs. face o mare diferență. Vă ajută să vă îmbunătățiți personalitatea. Bărbații nu poartă mai multe bijuterii. Designul delicat nu poate fi purtat în fiecare zi. Lanțurile groase sunt aspre, dure și flexibile. Nu va fi scăpat cu ușurință de la gât. Lanțurile sunt deși simple, dar ajută la înfrumusețarea gâtului.