15 cele mai bune modele de modele Punjabi Kurti pentru femei

Costumele și costumele punjabi sunt legate de stil, confort și culori, multe din ele. Churidaar, Kurtis și Salwar kameez sunt foarte populare și au modele complexe de phulkari și motive florale peste tot. Cu o cultură și costume atât de vibrante, nu poți pierde frumoasele lor kurtis.

Ultimele modele de Punjabi Kurti pentru femei:

Frumos brodat cu, să aruncăm o privire asupra celor mai buni 15 kurtis punjabi pe care i-am respectat pentru dvs.,

1. Punjabi Batik Print Kurti:

Punjabi Batik Print Kurti

Impresia batik izbitoare pe acest costum Punjabi Kurti îl face să arate cu atât mai frumos. Patchwork-ul realizat la granițe este realizat în mod complicat și creează un aspect uimitor. Acest lucru este ideal pentru purtarea la petreceri. Culoarea gri și roz închis oferă un aspect captivant, acest lucru este cel mai util pentru fetele sau femeile cărora le place să poarte ceva în mod tradițional.

2. Costum Punjabi Cotton Kurti:

Costum Punjabi Cotton Kurti

Acest design negru Kurti costum cu o sifon dupatta este alcătuit dintr-un material moale, care vă face să vă simțiți confortabil și elegant în același timp. Cu o pereche de jhumkisuri oxidate cu aur și Kurtis asortate puteți completa aspectul. Culoarea neagră acordă o atenție plăcută acelor fete a căror culoare a pielii este clară, aceasta este cea mai bună pentru fetele înalte.

3. Punjabi Patiala:

Punjabi Patiala

Patialas este o necesitate în colecția dvs. de îmbrăcăminte etnică, deoarece arată atât de frumos și potrivit pentru toate ocaziile tradiționale. Această imprimată Punjabi Kurta pentru doamnele cu patiala este o ținută excelentă și ar trebui să fie asociată cu juttis sau mojris. Acesta este total fără mâneci, astfel încât oferă un aspect proaspăt și veți obține confort în timp ce lucrați la o ceremonie.

4. Costum Punjabi Boutique Kurti:

Punjabi Boutique Kurti Suit

Multe buticuri oferă muncă grea și costume personalizate, iar acest costum Punjabi Kurti este unul dintre ele. Puteți opta pentru boutique kurti unde ocazia necesită să purtați ceva greu și tradițional. Acesta este un cadou frumos pentru femeile de mireasă, acesta arată bine acelor femei ale căror fire sunt lungi.

5. Partidul Punjabi Salwar Kurta:

Partidul Punjabi Salwar Kurta

Acest frumos Punjabi salwar kurta verde de mare este ideal pentru îmbrăcăminte. Îl puteți împerechea cu bijuterii grele și juttis pentru a completa întregul aspect și a fura lumina reflectoarelor. Acest lucru arată grozav pentru adolescenții tineri; acest lucru este cel mai bun pentru petrecerea ceremoniei de nuntă. Străluceste materialul, astfel încât în ​​timpul nopții dă un aspect atrăgător în mijlocul unui ring de dans.

6. Punjabi Phulkari Kurti:

Punjabi Phulkari Kurti

Un model de kurti punjabi în designul phulkari cu un phulkari dupatta brodat greu este ceva ce ar trebui să aveți în vedere să aveți în garderobă, deoarece poate fi stilat în multe moduri și fiecare aspect poate fi la fel de uimitor. Acesta este cel mai potrivit și oferă un aspect onest pentru confortul dvs., acesta vine în bugetul dvs., astfel încât să nu vă faceți griji în timp ce decideți să cumpărați acest model.

7. Punjabi Gota Patti Kurti:

Punjabi Gota Patti Kurti

Gota patti este foarte populară pe kurtis și salwars, iar costumul Punjabi Kurti de mai sus este un produs al acestuia. Cu lucrul gota patti pe dupatta și gât, aspectul conferă purtătorului vibrații regale. Acest lucru este util pentru utilizarea obișnuită și o selecție plăcută pentru ziua de îmbrăcăminte casual.

8. Punjabi Jacquard Kurti:

Punjabi Jacquard Kurti

Jacquard kurtis au propriul lor farmec. Stilul jacquard Punjabi Kurti de mai sus în alb cu contrast dupatta este ideal pentru îmbrăcăminte universitară sau ocazii casual. Fetele care nu sunt confortate în blugi și tricouri, atunci trebuie să încerce această ținută pentru utilizarea lor obișnuită. Poate fi stilat cu ușurință și vine și cu modele de culori diferite.

9. Kurti brodate punjabi:

Punjabi brodate Kurti

Aceste modele de gât Punjabi Kurti cu broderii atrăgătoare sunt făcute cu siguranță pentru a atrage atenția, pentru că va arăta atractiv pentru oricine. Cu pantaloni churidar și dupatta asortate, întregul aspect merită admirat. Acest lucru pare costisitor, dar acesta va fi o alegere frumoasă pentru orice ceremonie de nuntă, acest lucru este cel mai bun și pentru cadouri.

10. Kurta formală punjabi:

Punjabi Formal Kurta

Nu numai pentru evenimente tradiționale, ci și veți obține un design formal de punjabi kurta și pentru îmbrăcămintea de birou. Simplist, dar elegant, acest kurti vă oferă ceea ce cere mediul de birou. Acestea au un buget redus, dar le puteți încerca pentru ziua dvs. obișnuită, veți găsi o gamă largă de colecții și modele în acest format. Puteți personaliza și după ideea dvs..

Vezi mai mult: Cele mai bune modele Pathani Kurta

11. Kurti tipărite în punjabi:

Punjabi Tipărit Kurti

Acest design tipărit al costumului Punjabi Kurti în stil patiala oferă vibrații tipic Punjabi la purtarea acestuia. Potrivește-l cu Kurtis și bijuteriile potrivite și ești pregătit pentru treburile tale de zi cu zi. Culoarea albastră este întotdeauna cea mai bună pentru femei pentru orice ținută, conferă un aspect mereu bogat și proaspăt.

12. Jachetă Punjabi Kurti:

Jachetă Punjabi Kurti

Întrucât jachetele etnice sunt populare cu modelele Punjabi Kurti, puteți avea un astfel de Kurti în garderobă. Arată extrem de frumos și tradițional. Acesta este cel mai util pentru funcțiile zilei de facultate. Obțineți acest model pentru a atrage atenția prietenului dvs..

13. Punjabi tradițional Salwar Kurta:

Punjabi tradițional Salwar Kurta

Dacă vă îndreptați către un eveniment tradițional și confundați cu ce să purtați, puteți opta pentru un salwar tipic Punjabi Kurti fără să vă gândiți bine. Acest lucru vă va aduce cu siguranță o mulțime de complimente. Acest lucru pare puțin greu, dar are o cerere bună pe o piață acum pe zi.

14. Punjabi Brocade Kurti:

Punjabi Brocade Kurti

Perfect pentru îmbrăcămintea de zi casual, acest design Punjabi Kurti vă va face elegant fără efort și cu accesorii minime. Doar o pereche de tocuri sau juttis și cercei vor face pentru a face aspectul complet. Pentru orice funcții sau utilizare regulată, încercați acest curs sigur.

15. Costum Punjabi Floral Salwar:

Costum Punjabi Floral Salwar

Modelele florale sunt preferatele fiecărei femei. Și nu se poate ține ochii departe de acest costum Punjabi Kurti conceput cu modele florale grele peste tot Kurti. Astfel de modele încântă întregul aspect.

Există o combinație de stil fără efort cu etnie în Punjabi Kurtis. Cu juttis, kadhas, ace de nas, cercei lungi, puteți obține întregul aspect al punjabi-urilor cu costumele și costumul dvs. preferat Punjabi. Deci, încercați și faceți o declarație de stil.