Top 9 jucării pentru bebelușul de 5 luni

Acum, când copilul tău are 5 luni, el va fi obsedat să înțeleagă elementele de bază ale abilităților motorii. El sau ea vor fi, de asemenea, dispuși să atingă și să simtă lucruri noi. Este ca și cum fiecare dintre ei i-ar aduce ceva nou pentru el. La această vârstă, bebelușul are o minte foarte fragilă, așa că ar trebui să aveți grijă suplimentară înainte de a vă expune copilul la ceva care ar putea fi dăunător minții sale..

Cele mai bune 9 jucării pentru bebelușul de 5 luni sunt la fel ca următoarele.

1. Infanito Go GaGa Squezze și Teehte Elephant – Pink Kiki:

Jucării pentru bebelușul de 5 luni 1

Aceasta este una dintre cele mai bune jucării pentru copiii de 5 luni. Această jucărie specială va fi cea mai potrivită pentru fete, în funcție de culoare. Jucăria este extrem de frumoasă și are o textură și un design uimitor pe care copiii le consideră extrem de atractive.

2. Vtech Baby Talk and Go Farm Rattle:

Jucării pentru bebelușul de 5 luni 2

Una dintre cele mai adorabile jucării pe care le puteți oferi vechiului dvs. de 5 luni este aceea că este această frumoasă jucărie cu zgomot Vtech Baby Talk. Este echipat cu instrumentele necesare pentru a menține copilul fericit și zâmbitor. Va scoate niște sunete frumoase, care vor fi pe placul bebelușului și îl vor educa și într-o măsură. Această jucărie interactivă poate fi achiziționată online și este considerată una dintre cele mai bune jucării vechi de 5 luni pentru bebeluși.

3. Baby Einstein Bendy Ball:

Jucării pentru bebelușul de 5 luni 3

Acestea sunt obiecte simple și interactive care pot face copilul fericit în câteva secunde. Acestea sunt acele jucării pe care le poți oferi bebelușului tău când este trist. Îi va înveseli starea de spirit în câteva secunde și îi va permite să se distreze minunat cu acest echipament jucăuș. Lucrul este elastic, flexibil, fabricat din plastic de bună calitate, etc. și are și multe alte caracteristici.

4. Hohner 4 piese pentru copii:

Jucării pentru bebelușul de 5 luni 4

Nu ați mai văzut așa ceva. Este un animator excelent și eficient pentru copii. Kitul include un mini-curcubeu care este principala atracție a acestei jucării. Jucăria a fost, de asemenea, premiată ca una dintre cele mai bune jucării pentru copii. În afară de toate acestea, Hohner 4 Piece Baby Band este una dintre cele mai bune jucării pentru băieți de 5 luni.

5. MAM Bite and Brush Teether:

Jucării pentru bebelușul de 5 luni 5

Această jucărie vine în multe culori atractive. Bătrânul de 5 luni are obiceiul de a pune lucrurile în gură pentru a-l simți. Oricât de mult ai convinge copilul să nu o facă, el o va face. Jucăria nu este complet toxică pentru copil, deoarece este fabricată din material autentic și este destinată scopului pe care îl servește. Bebelușul își poate petrece aproape fiecare oră a zilei mestecând această jucărie specială, ceea ce nu îi va afecta și linia dinților în evoluție..

6. Jucărie pentru blocuri de apucare și stivare strălucitoare:

Jucării pentru bebelușul de 5 luni

Acesta este un lucru pe care bebelușul de 5 luni îl va găsi extrem de atractiv. Îi va stimula activitatea creierului, deoarece jocul cu această jucărie necesită o cantitate bună de aplicare a substanței gri. Blocurile colorate și interactive vă vor distra cu ușurință copilul.

7. Începeți cu lumină bara de jucărie a purtătorului:

Jucării pentru bebelușul de 5 luni 7

Acest bar de jucării oferă copilului dvs. mai multe șanse de a se distra, deoarece vine cu mai multe activități de jucărie. Este evaluat drept una dintre cele mai bune jucării pentru fetița de 5 luni. Este potrivit și pentru băieții de 5 luni. Zebra se rotește și are mărgele colorate, oglinzile ajută la descoperirea de sine, inelele texturate și luminile cu melodii fac din această jucărie una dintre cele mai bune jucării de dezvoltare pentru bebeluși de 5 luni.

8. Jucăria colorată de mestecat pentru fete:

Jucării pentru bebelușul de 5 luni 8

Căutați jucării vechi de 5 luni? Iată o jucărie uimitoare de mestecat pentru băieți, care este de fapt cea mai bună din domeniu. Aceste jucării sunt sigure pentru bebeluș, deoarece sunt fabricate din silicon alimentar și sunt aprobate de FDA. Sunt mașină de spălat vase și se fierb în siguranță. Această jucărie este atât de convenabilă încât o puteți pune în punga pentru scutece sau o puteți lua cu dvs. la plimbări în cărucior.

9. Setul de animale de mână:

Jucării pentru bebelușul de 5 luni 9

Aici, găsim un set uimitor de jucării de mână pentru animale, care va fi potrivit pentru fete. Așadar, sunteți în căutarea jucăriilor pentru fetița de 5 luni, iar aceasta ar putea fi cea perfectă pentru dvs. Aceste jucării sunt fabricate din materiale netoxice prietenoase cu mediul, deci este destul de sigură pentru bebelușul dvs. de 5 luni.

10. VTech Peek & Joacă Baby Book:

Peek-ul moale & Play Baby Book de VTech® introduce animale adorabile folosind imagini mari și are, de asemenea, o mulțime de caracteristici interactive distractive. Coperta cărții are un elefant drăguț, cu urechi mari. Fiecare pagină redă melodii, sunete și fraze. Când ridicați clapele realizate cu țesătură, acesta are surprize peek-a-boo. Copiii tăi mici se pot întâlni cu personajele prietenoase și pot învăța despre animale, culori, obiecte și cântece. Această carte este ușor de transportat oriunde mergi. Este prima carte perfectă pentru bebelușul tău!

11. Infantino Go GaGa 4 Moduri de învățare Peacock:

Bebelușul tău va pleca pentru acest penaj frumos și atractiv de păun. Acest lucru este educativ și tot ce trebuie să faceți este să apăsați penele pentru a afla despre culori, litere, muzică și cântece. Acest păun ajută la dezvoltarea abilităților motorii fine, împreună cu învățarea despre cauză și efect. Majoritatea părinților adoră această jucărie pentru bebelușii lor, deoarece este ușor de înțeles, iar bebelușilor le place să exploreze această jucărie.

În afară de jucării, iată câteva activități pe care le poți răsfăța cu micuțul tău de 5 luni.

În acest stadiu, majoritatea copiilor au construit o atenție și o recunoaștere a persoanelor cheie din jurul lor. Totuși, aceștia pot avea, de asemenea, o întrebare și o teamă față de indivizii care nu sunt cunoscuți. În ciuda faptului că această groază pleacă cu timpul și nu este nimic de stresat, de obicei îl cunoaște pe copilul tău cu indivizi noi oarecum mai treptat în mijlocul acestei perioade.

Îndeamnă-l pe copilul tău să ridice capul și să-l împingă în sus pe brațe pentru a urmări ce se întâmplă în împrejurimile sale generale.

Țineți copilul în poziție verticală sub brațe. Coborâți-l treptat până la punctul în care picioarele lui ating masa, patul sau poala, pentru a-i permite să se pregătească pentru ceea ce va simți în picioare.

Permite-i să stea singur. Puteți începe prin a-l susține spre marginea unui scaun de dragoste sau a unui scaun, care îl poate împiedica să cadă.

Permiteți copilului dvs. să obțină jucării mici, de exemplu, piese de 1 inch. (Păstrați obiecte mici care pot provoca bâlbâială din întinderea și gura copilului dvs.)

Primul an al bebelușului este plin de învățare și joacă, de cele mai multe ori sunt ambele – învață jucându-se. Timpul de burtă este important în această etapă pentru a dezvolta mușchi puternici. Alegeți jucării care să încurajeze copilul să rămână pe burtă mai mult timp. Fiecare zi este nouă pentru bebelușul tău de cinci luni. Abilitățile lor motrice fine se dezvoltă, iar bebelușul tău vede lucrurile și vrea să le atingă, să le prindă și să le guste, de asemenea! Alegeți o varietate de jucării sigure în diferite forme, dimensiuni și texturi.