15 cele mai bune modele de vilă cu imagini 2021

A avea o casă mare a lor este un vis pentru mulți dintre noi. Viziunea de a deține locuințe de lux este în creștere în majoritatea populațiilor urbane aspiraționale, ceea ce le conferă o valoare ridicată. Una dintre cele mai bune opțiuni pentru acest tip de cazare este o vilă. Proiectele de vile au devenit râvnite cu terenuri spațioase care înconjoară casa cu facilități de lux, cum ar fi o piscină, grădină, săli de sport și multe altele..

Situată de obicei la periferia orașului, o vilă găzduiește o singură familie și poate fi decorată după gustul dumneavoastră. Să trecem prin acest articol pentru unele dintre cele mai bune modele de vile.

Cele mai bune modele de vilă cu imagini:

Vă prezentăm designurile moderne și elegante ale Vilelor pe care le puteți parcurge pentru a finaliza cel care vă place:

1. Design contemporan de vilă:

Design de vilă contemporană

Liniile curate și minimalismul sunt câteva dintre caracteristicile izbitoare ale unui design de vilă contemporan. Acest design îmbrățișează frumos arhitectura popularizată din anii 1920 până în anii 1950 cu o notă modernă. Designul elegant al vilei moderne reprezintă o reprezentare a stilurilor arhitecturale în continuă evoluție ale trendului actual.

2. Design de vilă spaniolă:

Proiectare de vilă spaniolă

Dacă planurile de proiectare a vilei dvs. au terase, balcoane și terase la soare, terase pe acoperiș, atunci fără îndoială căutați un design de vilă spaniolă. Zonele de locuit interioare și exterioare fără sudură ale acestui loc frumos arată frumos. Această clădire cu un singur etaj este înălțată în continuare cu adăugarea unei iluminări excepționale, în plus față de o piscină mare.

3. Proiectare vilă mică:

Proiectare vilă mică

A avea o vilă este un vis pentru mulți dintre noi. Acest design de vilă mică este o opțiune perfectă pentru persoanele care iubesc luxul unei proprietăți, dar nu doresc să ocupe prea mult spațiu. Acest design conține toate elementele arhitecturale ale unei vile, cum ar fi o mică grădină în jurul casei, spațiu de parcare pentru vehiculul dvs., combinația de culori și aspectul elegant al casei se remarcă elegant..

4. Design duplex vilă:

Proiectare vilă duplex

Acest frumos design de vilă este un exemplu perfect de duplex în care puteți găsi două unități într-o singură casă. O casă multifamilială. Aceste modele pot fi aranjate în mai multe moduri, fie stivuite una peste alta, fie una lângă alta, în funcție de alegerea dvs. O altă caracteristică unică a designului unei vile duplex este că există intrări atât în ​​interior, cât și în exterior.

5. Proiectare vilă 3D:

Proiectare vilă 3D

Acest design frontal al vilei vă oferă o privire asupra clădirii dvs. într-o vedere 3D. Construcția cu două etaje ridică modelele 3D complexe utilizate în părțile laterale și frontale ale clădirii. Frumusețea acestei case este sporită și mai mult de așezarea de plante frumoase în jurul casei. Deși nu există o terasă specifică în această vilă, unele deschise sunt prevăzute la ultimul etaj.

6. Proiectarea vilei mediteraneene:

Proiectarea vilei mediteraneene

Dacă doriți să implementați un stil mediteranean în exteriorul designului vilei dvs., aceasta este o opțiune perfectă. Acoperișul cu gresie roșie, cu o estetică simplă și romantică, este câteva dintre caracteristicile standard ale stilului acestei vile. Această vilă este reprezentarea ideală a utilizării extinse a materialelor naturale care combină stilul, comoditatea, simplitatea și îndrăzneala.

7. Proiectarea vilei italiene:

Design de vilă italiană

Locația joacă un rol vital în aspectul unui design de vilă italiană. Există un turn situat fie în mijlocul locului, fie la un capăt, făcându-l unul dintre cele mai bune designuri de vile. Caracteristica unică a vilelor italiene este stilul asimetric, care le face să iasă în evidență elegant. Popularitatea acestui stil de vile este în creștere în întreaga lume.

8. Design de vilă twin:

Twin Villa Design

Dacă te-ai săturat de prea mulți vecini, visează să trăiești într-o vilă, dar pare fără buget, o vilă twin poate fi cea mai bună alegere. Având suficientă intimitate, o grădină, multe camere spațioase, veți beneficia de toate avantajele unei vile de sine stătătoare, fără a fi nevoie să plătiți prea mulți bani. Puteți obține toată confidențialitatea dorită cu siguranța că trebuie să împărțiți un perete cu familia unui vecin.

9. Proiectarea vilei stațiunii:

Proiectare Vila Resort

Dacă sunteți un fan al petrecerii timpului în izolarea unei stațiuni, designul interior al acestei vile moderne este cea mai bună opțiune. Frumusețea pitorească a exteriorului locului poate fi folosită în avantajul dvs. prin proiectarea vilelor dvs. care arată similar cu o stațiune. Adăugarea unei piscine deschise ridică frumusețea spațiului și vă face să doriți să mergeți mai mult acasă!

10. Proiectare vilă în formă de L:

Proiectare vilă în formă de L

Deși este o clădire cu un singur etaj, acesta este un exemplu perfect al unei vile de cinci bhk, care vă oferă o cameră amplă, utilizând în mod eficient fiecare centimetru de spațiu. Peretele considerabil de sticlă transparentă dintr-o parte vă oferă o cameră mare la parter, cu gazon frontal și piscină privată. Vă puteți bucura de frumusețea casei dvs. și a mediului înconjurător prin plasarea unor scaune de gazon.

11. Design modern de vilă:

Design modern de vilă

Să presupunem că sunteți o persoană care iubește o vilă care arată modernă și sofisticată, cu facilități ultra-moderne. Acest design de vilă cu două etaje este o opțiune perfectă pe care o puteți lua în considerare pentru a vă reprezenta dragostea pentru modelele arhitecturale actuale. Modelul 3d pe o parte adaugă o frumusețe unică construcției. Este în continuare ridicat, cu iluminare amplă și verdeață.

12. Design de vilă în stil american:

Design de vilă în stil american

Mulți dintre noi avem o scurtă idee despre vilele în stil american, fie din reviste de arhitectură, fie din seriale TV. Acesta este un exemplu perfect în care Vila Americană este reprezentată frumos. La fel ca o vilă twin, acest tip de construcție poate fi folosit fie de o familie numeroasă care iubește intimitatea la fel de mult ca să locuiască cu familia. Aceste tipuri de vile nu numai că arată frumos din exterior, dar îți oferă un sentiment de proprietate a casei fără a cheltui prea mulți bani.

13. Design de vilă în stil european:

Design de vilă în stil european

Pereții îmbrăcați în piatră sunt primul lucru care îți vine în minte când te gândești la designul de vile în stil european. Pe lângă luxul de a avea o casă mare, acest design arhitectural conferă casei tale un aer rustic. O peluză frumoasă în fața vilei, cu un garaj încorporat, nu numai că arată superb, dar îți păstrează visul de a deține o casă mare în viață!

14. Proiectarea vilei rezidențiale:

Proiectare vilă rezidențială

Acesta este unul dintre cele mai bune exemple de design excelent al unei vile care se găsește de obicei în zonele rezidențiale elegante. Schema de culori calde și moi a exteriorului clădirii ridică ochelarii strălucitori cu flori așezate peste Vila. Aceste tipuri de vile au de obicei cinci până la șase camere care pot găzdui cu ușurință o familie cu lux.

15. Ultimele modele de vile:

Ultimele modele de vile

Dacă sunteți o persoană cu un gust specific în stilist și lucrări complexe de design, acest ultim design de vilă poate fi cel mai bun exemplu. Acest design de vilă cu un singur etaj arată frumos, dar ușile de sticlă adaugă eleganță în mod eficient. Un mic patio pe ambele etaje adaugă aspectului. Dacă a ta este o casă fără copii, optează pentru o balustradă joasă din sticlă, reflectă elegant pe lângă plafoanele.

Inițial, o veche casă romană de clasă superioară, o vilă evoluează considerabil în funcție de gusturile oamenilor. Spre deosebire de apartamente și case de locuit, proiectele de vilă sunt destinate familiilor singure care doresc facilități de lux. Sper că acest articol vă va oferi o idee clară despre unele modele de vile înainte de a finaliza pe cel potrivit.