Creșterea înălțimii după 21 de ani – Sfaturi simple care funcționează!

Ți-a fost dor de etapa de creștere în adolescență? Ești mai scurt cu câțiva centimetri conform graficului înălțime-greutate? Acum, că ai 21 de ani, trebuie să fi pierdut toate speranțele de a te înălța! Dar, ce vă spunem cum să creșteți înălțimea după 21? Da! 21 nu este prea vechi pentru ca corpul tău să crească. Trebuie să-ți recâștigi încrederea și să te întorci la un stil de viață sănătos pentru a vedea tu însăși diferența. Citiți împreună pentru a afla câteva metode eficiente, naturale, care pot adăuga câțiva centimetri la înălțimea existentă.

Creșterea înălțimii după 21 de ani Sfaturi simple care funcționează

Cum să creșteți înălțimea după 21 de ani:

Când căutați modalități de creștere a înălțimii după 21, primele opțiuni care garantează creșterea înălțimii dvs. sunt pastilele și medicamentele care sunt ușor disponibile pe piață. Acestea sunt comenzi rapide, dar nu chiar sigure. Enumerate sunt câteva modificări lente, dar sigure pe care le puteți aduce în rutina zilnică, care vă pot ajuta să câștigați câțiva centimetri.

1. Mănâncă sănătos:

Mananca sanatos

Pentru a vă ajuta corpul să crească, este necesar să consumați alimente sănătoase, bogate în fier, mangan, zinc, fosfor și calciu. Acest lucru ajută corpul și mușchii să absoarbă nutrienții necesari din alimentele pe care le consumă și menține corpul în formă. Includeți multe fructe proaspete, legume, cereale, lactate și carne slabă pentru a vă delecta cu o dietă echilibrată.

2. Dormi bine:

Somn ușor

Este necesar să fii activ în rutina ta zilnică și la fel de important să îi oferi odihnă. Dormi bine noaptea timp de cel puțin 8 ore pentru a ajuta corpul să se repare și să fie încărcat pentru ziua următoare. Hormonii de creștere sunt generați și în corpul uman în timp ce acesta doarme. Prin urmare, somnul și odihna adecvată sunt esențiale.

3. Rutină alimentară echilibrată:

Rutină alimentară echilibrată

Majoritatea tinerilor nu mănâncă corespunzător, deoarece sunt conștienți de faptul că se îngrașă. Este important pentru ei să știe că mâncarea regulată la intervale frecvente, micul dejun fiind cea mai grea masă din timpul zilei, este necesară pentru a menține corpul în formă și pentru a crește. Experții recomandă împărțirea unei mese mari în 5-6 mese; fiecare avea un interval de timp de 2 ore.

4. Exercițiu:

Exercițiu pentru a crește înălțimea după 21

Exercițiul este cel mai bun mod de a crește înălțimea după 21. Formele de exercițiu pot fi yoga, meditația, antrenamentul, gimnastica, înotul, dansul sau adoptarea regulată a oricărui tip de sport. Acest lucru menține mușchii activi și ajută la creșterea înălțimii. De asemenea, puteți sări, agățați de bară, stați în picioare etc. pentru a vă crește înălțimea. Luarea Yoga pentru a crește înălțimea după 21 este, de asemenea, o modalitate eficientă!

5. Mențineți greutatea corporală:

Mențineți greutatea corporală

Pentru băieții și fetele care sunt supraponderali în timpul vârstelor de creștere, devine dificil pentru ei să atingă o înălțime bună. Obezitatea presurizează coloana vertebrală și provoacă compresia acesteia. Prin urmare, este necesar să mențineți o greutate ideală și să preveniți obezitatea, deoarece descurajează creșterea în înălțime. Acesta este un proces foarte simplu; tot ce trebuie să faceți este să mențineți o alimentație sănătoasă și o rutină de somn.

6. Bea o mulțime de apă:

Bea multă apă

A bea multă apă are numeroase avantaje. În primul rând, menține corpul proaspăt prin eliminarea toxinelor; în al doilea rând, menține organele în formă, în special sistemul digestiv, promovând astfel o mai bună absorbție a nutrienților esențiali în organism. Acest lucru este avantajos și pentru creșterea în înălțime. Beți cel puțin 8 pahare de apă pe zi pentru a vă menține corpul luminos și activ.

7. Mențineți o postură adecvată:

Mențineți o postură adecvată

Vă întrebați cum să creșteți înălțimea după 21 pentru femei? Păstrează-ți postura, corect! Este necesar să se prevină prea multă presiune asupra coloanei vertebrale. Acest lucru se poate face prin menținerea posturilor adecvate de șezut și de dormit. Îndoirea și îndoirea împiedică creșterea înălțimii, deoarece exercită presiune pe locuri greșite din spate și alte părți ale corpului. De asemenea, nu ridicați greutăți mari, deoarece vă poate împiedica creșterea pentru totdeauna!

8. Evitați să beți și să fumați:

Evitați fumatul & amp; Băut pentru a crește înălțimea

În timpul adolescenței, este normal ca oamenii să se prindă de obiceiuri precum băutul, fumatul și drogurile să pară reci în rândul colegilor. Cu toate acestea, nu reușesc să-și dea seama că acest lucru împiedică creșterea adecvată a corpului și este una dintre cauzele înălțimii mici și greutății mari pe care nu le doresc. Păstrați-vă departe de toate aceste obiceiuri proaste, care nu numai că vă afectează înălțimea, ci și viața!

Pe lângă acestea, există diverse alte modalități de creștere a înălțimii după 21 de ani, care au o rată de succes de 100%. Cu toate acestea, acestea nu sunt căi naturale și implică consumul de suplimente de sănătate și intervenții chirurgicale care nu sunt sigure pentru sănătate. Ar putea avea efecte secundare și în anii următori. Metodele de mai sus pot fi lente, dar sunt modalități naturale de a câștiga o înălțime bună chiar și după 21. Aveți răbdare și sunteți sigur că vă veți atinge obiectivele cu o practică regulată.!

întrebări frecvente & Răspunsuri:

Q1. Care sunt factorii care determină înălțimea unei persoane?

Răspuns: Înălțimea umană este determinată pe baza a numeroși factori. Cel mai important este aportul nutrițional. În anii de creștere, persoana care are un aport mai bun de proteine ​​și vitamine este probabil să crească mai înalt decât cei care nu au. În afară de aceasta, genetica joacă, de asemenea, un rol cheie în înălțime. De asemenea, stilul de viață, modificările hormonale, condițiile de sănătate și chiar anumite medicamente pot afecta înălțimea unei persoane!

Q2. Care este înălțimea medie a unui copil de 21 de ani?

Răspuns: Conform unui studiu, înălțimea medie a indivizilor variază de la o țară la alta. Caracteristicile rasiale joacă un rol cheie în determinarea înălțimii unui individ. În India, se spune că bărbatul mediu măsoară oriunde între 5 picioare 7 inci până la 5 picioare 9 inci. Oamenii din Japonia ar putea considera că această măsurătoare este destul de înaltă, iar cei din națiunile africane s-ar putea să o găsească mai scurtă decât bărbatul lor mediu!

Q3. Chirurgiile care măresc înălțimea sunt sigure?

Răspuns: Nu! Orice intervenție chirurgicală care nu este susținută de cercetări și studii ample nu este sigură. Aceste intervenții chirurgicale prezintă un risc ridicat, care nu este niciodată revelat de medic. Acestea implică tăierea oaselor și introducerea tijelor pentru a le permite să crească. Mulți oameni i-au încercat și au suferit daune ireversibile sistemului lor.

Q4. Sunt remedii casnice eficiente pentru creșterea înălțimii după 21?

Răspuns: Există multe remedii casnice care pretind că măresc înălțimea. Trebuie să vă amintiți că nu există o baghetă magică pentru a crește înalt. Trebuie să îl ai în mod natural sau să-l încerci folosind metode naturale. Unele dintre aceste remedii casnice pot funcționa parțial stimulând hormonii de creștere sau furnizând organismului niveluri nutriționale suplimentare, dar nu sunt metode instantanee!

Q5. Pot Ashwagandha și Shatavari să crească înălțimea după 21?

Răspuns: Ashwagandha și Shatavari sunt plante ayurvedice care sunt utilizate pe scară largă în multe formule. Este un mit că aceste plante cresc în mod direct înălțimea. Acestea funcționează doar îmbunătățind rezistența corpului și vă oferă energie pentru a vă antrena. Aceste ierburi induc, de asemenea, un somn bun, ceea ce este important pentru creșterea înălțimii.