Tratamentul cu Alopecia Areata

Când mama natură are un răspuns la toate, are și un răspuns pentru alopecia areata. Există remedii casnice pe care să le folosiți pentru a reduce amenințarea căderii părului, spun experții holistici. Nu trebuie să investești în tratamente scumpe în salon, pentru că în majoritatea cazurilor nu funcționează. Astăzi am dori să vorbim mai multe despre remediile casnice pentru a trata astfel de condiții de cădere a părului. Vă rugăm să citiți mai departe și să fiți bine informați pentru același lucru.

Tratamentul cu Alopecia Areata

Ce este Alopecia Areata:

Alopecia nu este altceva decât căderea puternică a părului și căderea părului atât la bărbați, cât și la femei. Căderea părului se întâmplă brusc în mișcare circulară în diferite părți ale scalpului și corpului. Experții consideră că indivizii ar pierde zilnic în jur de 100 de fire de păr, ceea ce este normal. Cu toate acestea, dacă observați smocuri de păr și în abundență în jurul pernei, pe prosop, pe haine și în orice alt loc lăsat în urmă, atunci ar trebui să vă îngrijorați. De asemenea, vă rugăm să verificați dacă există simptome de subțiere a părului, cum ar fi un plasture chel, care ar fi alopecie atunci când este verificat și confirmat de un dermatolog de renume.

Este în jurul momentului când bărbații și femeile de treizeci de ani se confruntă cel mai mult cu această afecțiune. Acest lucru se datorează stresului, dezechilibrelor hormonale și dietelor proaste, care creează o neplăcere. Există modalități de a corecta factorii care duc la astfel de afecțiuni, unul dintre ele fiind remedii pe bază de plante, direct din bucătărie.

Tratament natural pentru întărirea Alopeciei Areata:

În acest articol de azi vă vom educa despre cum să vindecați sau să scăpați de alopecia areata folosind remedii naturale de casă.

1. Orice ulei sau uleiuri esențiale, precum canola, ricin, nucă de cocos sau măsline, pot fi amestecate în măsuri egale, încălzite și aplicate direct pe scalp. Masajele ușoare în modurile de circulație ar ajuta. Utilizați o terapie cu turban fierbinte și păstrați preparatul pe scalp timp de o jumătate de oră, după care spălați-l doar cu un șampon pe bază de plante. Faceți acest lucru de trei ori pe săptămână și într-o lună puteți vedea rezultate ale inversării.

2. Usturoiul, ghimbirul și ceapa ca pastă sau sub formă de suc individual ar fi grozave. Utilizați oricare dintre ele și nu un amestec dintre ele, păstrați sucul aplicat pe scalp peste noapte și dați-vă capului o spălare frumoasă cu un șampon pe bază de plante a doua zi dimineață. Când se termină de trei ori pe săptămână și timp de o lună, rezultatele ar arăta. Acesta este unul dintre cele mai bune remedii casnice pentru alopecia areata.

3. Cereți-i maseuzei să vă facă un masaj fierbinte cu ulei de păr, acest lucru ajută la circulația sângelui și la stimularea foliculilor de păr. Face scalpul sănătos și viu, de asemenea. Puteți folosi un ulei esențial la alegere sau ulei de aromă, cum ar fi lavanda, se știe că lavanda provoacă relaxare și creșterea părului în același timp. Cu toate acestea, utilizați ulei de bază, cum ar fi uleiul de dafin sau de migdale, deoarece uleiul de lavandă poate fi puternic. Faceți acest lucru de trei ori pe săptămână pentru rezultate mai bune într-o lună.

4. Părul și scalpul dvs. au nevoie de hrană în acest moment, iar ceaiul verde ar fi cel mai potrivit pentru același lucru. Încălziți ceaiul numai cu apă și aduceți-l la temperatura camerei. Aplică apa pe păr, masează-l bine și păstrează frunzele pe cap timp de șaizeci de minute. Se spală cu apă rece și se usucă ușor cu prosopul. Faceți acest lucru de trei ori pe săptămână pentru rezultate mai bune într-o lună. Ceaiul verde este cel mai bun și perfect tratament pentru alopecia areata.

5. Nucile de cocos sunt minunate pentru a ajuta la afecțiunile alopeciei, deoarece au suficiente proprietăți curative pentru a reduce cauza. Fructul ajută, de asemenea, la promovarea creșterii și sănătății foliculilor de păr. Folosiți și laptele de nucă de cocos care conține grăsimi și proteine ​​esențiale, fier și potasiu. Faceți acest lucru de trei ori pe săptămână pentru rezultate mai bune într-o lună. Chiar și uleiul este bun pentru tratamentele cu ulei de păr fierbinte, spun experții.

6. Henna a fost folosită de secole ca medicament pentru alopecie, spun cosmeticienii. De asemenea, conferă părului o nuanță naturală atunci când este păstrată timp de o oră. Henna ajută și foliculii de păr cu hrană și putere. Combinați-l cu cafea și ulei de muștar, iar starea se inversează în timp. Faceți acest lucru o dată pe săptămână pentru rezultate mai bune într-o lună.

7. Florile de hibiscus au proprietăți curative care ar inversa condițiile de cădere a părului. Floarea este cunoscută pentru hrana pe care o oferă, ajută la îndepărtarea acumulării și a mătreții. O pastă din flori ar fi excelentă, așa că faceți acest lucru de trei ori pe săptămână pentru rezultate mai bune într-o lună. Cu toate acestea, uleiul de bază care trebuie utilizat împreună cu pasta de flori ar fi uleiul de muștar sau de nucă de cocos.

8. Proprietățile din amla ar fi cele mai bune de utilizat, deoarece are o mulțime de vitamina C și o mulțime de antioxidanți. Pasta de fructe sau uleiul pot fi aplicate direct pe cap și dacă puteți consuma fructele în fiecare zi, ați beneficia și pe plan intern.

9. Minunatul ou umil este atât de uimitor, chiar dacă ești vegetarian. Are mult sulf în ea, împreună cu minerale și proteine ​​de care are nevoie părul tău. Deoarece un ou este ambalat cu zinc, fier, fosfor, seleniu și iod, ar fi cel mai bun preparat de utilizat cu un ulei esențial, cum ar fi uleiul de măsline pentru creșterea părului. Faceți acest lucru de trei ori pe săptămână pentru rezultate mai bune într-o lună.

10. Verifică-ți dieta, pentru că tu ești ceea ce mănânci. Cel mai adesea, tindem să ignorăm ceea ce mâncăm și să dăm vina lumii pentru pericolele noastre mai târziu. Mesele trebuie să fie bine echilibrate și la timp, cu multe fructe proaspete, legume și apă aruncate.

Cele mai bune metode de întărire a Alopeciei Areate:

Mai jos aveți alte tratamente pentru problema alopeciei, care pot vindeca cu siguranță într-un mod eficient.

1. Stai departe de șampoanele cosmetice:

Cum să scapi de șamponul Alopecia

Șampoanele de natură cosmetică sunt umplute cu substanțe chimice care vă deteriorează și distrug părul pe termen lung, provocând căderea excesivă a părului și chelie. Același lucru este valabil și pentru șampoanele pe bază de alcool. Trebuie să încercați întotdeauna să folosiți șampoane pe bază de plante, deoarece acestea se adaugă eficient la substanțele nutritive ale părului, astfel încât după o baie părul să fie bine hidratat puternic și delicios. Șampoanele pe bază de plante anti cădere a părului sunt disponibile pentru cumpărare fabricate de un număr de companii pentru discreția dvs..

2. Rămâi hidratat:

Cum-să-scapi-de-Alopecia-Stai-hidratat

Să bei multă apă poate fi singura apărare pe care o ai împotriva căderii părului în anumite momente de timp. Oricât de mult corpul tău necesită apă pentru a funcționa corect, la fel și părul tău, ceea ce face o problemă foarte importantă să bei cât mai multă apă posibil zilnic. Părul tău se hrănește cu substanțele nutritive din corpul tău pentru a crește puternic și sănătos, așa că este întotdeauna mai bine să iei o cantitate adecvată de apă în mod regulat, făcându-l parte din remedii casnice pentru alopecie.

3. Tratamentul cu Aloe Vera pentru Alopecia Areata:

Cum să scapi de Alopecia Aloe Vera

Aloe Vera este bogată atât în ​​minerale, cât și în vitamine, făcându-l cea mai bună apărare atunci când optați pentru tratamentul de casă alopeciei areata. Aloe Vera poate fi achiziționată destul de ușor și a fost folosită de mai multe ori în ceea ce privește tratarea căderii părului destul de eficient. Puteți să-l amestecați cu o serie de uleiuri fierbinți pentru cele mai bune rezultate posibile. Aplicați-l pe păr, astfel încât să vă permiteți părului să se înmoaie în toți nutrienții necesari pentru a crește puternic la rădăcini, prevenind astfel căderea treptată a părului..

4. Tratament uscat la aer pentru Alopecia Areata:

Cum să scapi de Alopecia uscat la aer

Uscarea cu aer a părului se poate dovedi a fi extrem de fructuoasă uneori, deoarece uscarea prin suflare a părului tinde să ardă rădăcinile părului provocând căderea părului, astfel încât în ​​aceste momente este întotdeauna mai bine să vă permiteți părul să se usuce în mod natural în timp după o spălare. Este unul dintre cele mai ușoare tratamente de alopecie care există.

5. Mierea, laptele și oul pot vindeca Alopecia Areata:

Mierea, laptele și oul pot vindeca Alopecia Areata

Un amestec de lapte de miere și ouă este un remediu excelent pentru alopecie atunci când suferiți de căderea părului. Principala gamă de simptome ale alopeciei include căderea excesivă a părului, chelie și așa mai departe. Aplicați acest amestec pe zonele afectate și păstrați timp de o jumătate de oră până la o oră, după care spălați-vă părul cu apă rece pentru cele mai bune rezultate

Acest articol vorbește despre unele dintre cele mai bune tratamente de casă pentru alopecie, pentru a ajuta la reducerea bolii de la muguri. Alopecia este o boală ușor de tratat, dar necesită puțin timp pentru a face acest lucru.

Cuvinte finale:

În afară de cele zece sfaturi cu privire la inversarea alopeciei în mod natural, este de asemenea important să vă;

  • Nu mai folosi produsele și produsele cosmetice induse chimic pe părul tău
  • Încetați să mai folosiți uscătoare și ondulatoare sau îndreptare pentru păr
  • Înveți să meditezi și să faci yoga, respirație profundă și exerciții care stimulează circulația sângelui la nivelul scalpului
  • Utilizați doar șampoane de casă sau șampoane pe bază de plante
  • Folosiți uleiul potrivit pentru păr și preparatele pe bază de plante