Cum se face o mască de păr cu banane și beneficiile acesteia

Îngrijirea părului este unul dintre cele mai importante aspecte care trebuie luate în considerare. Odată cu creșterea factorilor precum poluarea, obiceiurile alimentare proaste și stresul, tot mai mulți oameni se confruntă cu probleme de păr uscat și deteriorat, precum și căderea părului. Cu toate acestea, natura ne-a oferit multe cadouri și astfel, care vă pot ajuta într-o manieră 100% sigură pentru a obține un păr sănătos și moale, liber de tot felul de probleme..

Cum se face o mască de păr cu banane și beneficiile sale

Există multe produse naturale pe care le puteți folosi pentru a crea măști simple de păr acasă, care pot adăuga hrana necesară. Unul dintre aceste produse de top sunt banana, care este încărcată cu beneficii pentru corp, piele și păr.

Tipuri de măști de păr pentru banane și beneficiile sale:

Pentru a afla mai multe lista de verificare a acestor măști de păr cu banane de mai jos și beneficiile atașate:

1. Banane și miere (hrană):

Ingrediente-

  • Banană
  • Miere

Banana și miere pentru mască de păr

Metodă:

Luați o banană bine piure, astfel încât să nu rămână bucăți. Acum adaugă la el puțină miere caldă și amestecă bine. Aceasta trebuie aplicată uniform pe păr și lăsată acoperită cu o folie de plastic. Asigurați-vă că aplicați de la rădăcini până la vârf, iar părul este puțin umed în timpul aplicării. Acesta trebuie păstrat timp de 20 de minute. Acest lucru va ajuta părul să absoarbă beneficiile măștii. Clătiți și spălați cu șampon ușor.

Beneficii:

Ambele ingrediente din această mască sunt hrănitoare și adaugă o condiționare profundă părului. Pentru cei care au probleme de uscăciune și anostezie, aceasta este o mască perfectă pentru păr de banană. Acesta adaugă moliciune și strălucire firelor și le face sănătoase dacă se utilizează o dată pe săptămână.

2. Ulei de banane și măsline (păr deteriorat):

Ingrediente-

  • Banană
  • Ulei de masline

Păr deteriorat cu banană și ulei de măsline

Metodă:

Se amestecă într-o piure de banane cu o lingură de ulei de măsline. Acest lucru trebuie aplicat uniform pe firele de păr împărțind părul în secțiuni. Pasta trebuie lăsată pe păr timp de 30 de minute, după care părul poate fi șamponat și condiționat ca de obicei.

Beneficii:

Este o mască perfectă pentru păr cu banane, pentru tratarea părului deteriorat, în special a celor cauzate de căldură și stil. Acest lucru se aplică părului îndreptat, ondulării părului și chiar colorării părului. Mineralele și aminoacizii ajută, de asemenea, la obținerea unui scalp sănătos și a unui PH echilibrat.

3. Go Banana Hair Mask (dedurizare):

Ingrediente-

  • 1 piure de banane

mască de păr cu banane piure

Metodă:

Zdrobește bine o banană, astfel încât să nu rămână bucăți și să creeze un amestec moale și neted. Acest lucru trebuie aplicat pe firele de păr astfel încât să fie aplicat uniform de la rădăcină până la vârf. Acesta trebuie acoperit cu un capac de duș și lăsat timp de 20-25 de minute înainte de clătire cu apă, urmat de o curățare cu șampon.

Beneficii:

Masca de păr cu piure de banane ajută la înmuierea părului și îndepărtează uscăciunea. Hrănește bine scalpul și firele cu nivelurile ridicate de minerale din fruct. Este un produs de casă perfect pentru păr, care poate fi folosit pentru a pregăti o mască simplă pentru cele mai bune rezultate.

4. Mască de avocado cu banane:

Ingrediente-

  • Pulpa de avocado
  • Banană
  • Gălbenuș de ou
  • Ulei de masline

Mască pentru păr cu banane Avocado

Metodă:

Luați toate ingredientele și amestecați toate într-un blender. Acum, pe părul curat și șamponat, dar uscat, aplicați această mască de păr uniform de la rădăcini până la vârf. Asigurați-vă că îl aplicați și pe scalp. Păstrați părul acoperit cu un capac de duș pentru următoarele 15 minute după aplicare. Spălați bine părul după aceea.

Beneficii:

Părul este lăsat moale și matasos cu această mască de păr. Acesta adaugă hrană și curăță în profunzime și părul. Există strălucire și strălucire în firele de păr odată ce utilizați această mască de păr o dată pe săptămână.