15 sfaturi naturale pentru îngrijirea părului negru

Cei mai mulți dintre noi ne plac culoarea neagră naturală a părului. Vrem să-l menținem și să menținem părul sănătos și puternic în același timp. Cu toate acestea, mulți dintre noi se confruntă cu problema îngrășării părului cu vârsta sau unii dintre noi se confruntă cu problema părului nostru negru natural care se înroșește sau își pierde culoarea naturală. Pierderea culorii naturale a părului dvs. se poate întâmpla din cauza mai multor factori. Poate fi intern, cum ar fi dieta necorespunzătoare, modificări hormonale sau lipsa somnului. Poate fi chiar extern, cum ar fi utilizarea unor produse de coafare excesive sau încălzirea sau neperierea corectă a părului.

Sfaturi naturale pentru îngrijirea părului negru

Sfaturi pentru îngrijirea părului negru natural:

Dar astăzi vă vom oferi cele mai bune 15 sfaturi naturale pentru îngrijirea părului negru, care vă vor ajuta să vă mențineți și să vă păstrați culoarea negru naturală a părului..

1. Masaj cu ulei pentru părul negru:

Dacă îți place superba culoare neagră a părului tău și vrei să-l menții, primul ulei care îți vine în minte este uleiul de amla. Puteți masa zilnic capul cu ulei de amla și acest lucru vă va ajuta să vă mențineți culoarea neagră a părului. În aceste zile veți găsi diverse uleiuri de amla pe piață și acestea pot fi folosite pe părul dvs. în toate anotimpurile. Puteți păstra uleiul de amla la îndemână și îl puteți încălzi puțin înainte de a aplica pe păr. Aplicați acest ulei pe toată lungimea părului și păstrați-l timp de 20 de minute înainte de a vă spăla cu un șampon ușor.

2. Pachet de păr pentru păr negru:

Puteți cumpăra culori de păr de la farmacie, care vin în diferite nuanțe, cum ar fi visiniu, negru, etc. Cu toate acestea, dacă nu vă place să folosiți culorile de păr cu peroxid, singura opțiune de a vă păstra părul negru cu aspect negru și puternic ar fi să utilizați un produs de casă pachet de păr pe bază de plante și ayurvedic, care vă oferă un plus de culoare neagră și este, de asemenea, sănătos pentru păr și scalp. Iată un pachet bun de păr negru pe care îl puteți încerca. Cantitățile sunt menționate pentru părul lung până la umeri. Puteți crește ingredientele în funcție de grosimea și lungimea părului.

  • ½ cană de pulbere de amla
  • ½ cană de pudră de henna
  • 1 cană de caș acru bătut
  • ½ ceașcă de praf de semințe de schinduf
  • 1 ou bătut (opțional)

Amestecați-le și păstrați-le înmuiate timp de 30 de minute înainte de aplicare. Dacă nu utilizați ou, puteți înmuia amestecul peste noapte și apoi aplicați-l cu 20 de minute înainte de ora de scăldat. Se spală cu un șampon ușor. Apoi, veți obține părul dorit de culoare neagră în mod natural, fără a avea efecte secundare.

3. Pieptene corect:

Combinația este, de asemenea, unul dintre cele mai bune sfaturi pentru a vă salva culoarea neagră a părului. Pentru aceasta, vă puteți pieptăna părul cu perii late dințate în loc de piepteni groși dințate. Acest lucru vă va ajuta să răspândiți uleiul natural al rădăcinilor pe toată lungimea părului. Acest lucru îi va oferi strălucire naturală.

4. Decupați stilul:

Trebuie să micșorați cantitatea de produse pentru păr pe care le utilizați pentru menținerea părului negru. Ar trebui să vă tăiați capetele și să tăiați în mod corespunzător din când în când pentru a-l menține de la capetele despicate. Acest lucru vă va ajuta să vă păstrați părul negru în culoarea sa naturală și să strălucească mult timp. De asemenea, îl va menține sănătos.

5. Tratamente clinice de specialitate pentru părul negru:

Dacă credeți că părul dvs. are nevoie de un tratament special sau nu vă puteți întrerupe coafarea sau aplicarea căldurii pe părul dvs., atunci ar trebui să consultați tratamentele oferite de clinicile de specialitate. Puteți opta pentru tratamente precum condiționarea intensivă sau restaurarea keratinei. De asemenea, acest lucru vă salvează permanent părul negru.

6. Nu așteptați să vă consultați medicul:

Dacă vă confruntați cu o cădere excesivă a părului sau cu o pierdere a culorii naturale a părului negru sau vă confruntați cu îngrășarea prematură a părului, ar trebui să consultați un tricholog bun. El / ea vă poate sugera planul corect de dietă și, de asemenea, suplimente suplimentare de care ar putea avea nevoie corpul dumneavoastră.

7. Amla și lămâie pentru păr negru:

Unul dintre cele mai bune sfaturi pentru părul negru este să folosești amla. S-a dovedit că Amla păstrează părul negru în mod natural; este mult mai bine decât să aplici culoarea părului. Este un mod natural de a păstra părul negru și cred că acesta este motivul pentru care majoritatea uleiurilor de păr conțin amla în el. Amestecă pudră de amla cu apă și puțină suc de lămâie și clătește-ți părul zilnic cu această soluție pentru păr negru natural.

8. Ghee cu Mulethi pentru părul negru:

Sfaturile de îngrijire a părului negru includ utilizarea de ghee cu mulethi. Ați pierdut culoarea neagră strălucitoare a părului, apoi folosiți acest sfat pentru părul negru. Încălziți ghee cu mulethi și suc de amla și lăsați apa să se evapore, ceea ce obțineți este conținutul natural care poate fi aplicat ca o mască de păr.

9. Mango pentru păr negru:

Regele fructelor, alături de faptul că este foarte gustos, ajută și la restabilirea culorii negre naturale a părului. Mango necoapte sunt cele mai bune în acest scop. Îndepărtați niște mango necoapte și adăugați niște frunze de mango și amestecați-le cu puțin ulei. Acum, această soluție trebuie păstrată la soare pentru o lungă perioadă de timp și ceea ce obțineți este o soluție uimitoare pentru recuperarea culorii negre a cernelii pierdute a părului. Acesta este, fără îndoială, unul dintre cele mai utile sfaturi pentru îngrijirea părului negru.

10. Pietre de mango pentru păr negru:

Un alt sfat pentru părul negru natural este utilizarea uleiului de pietre de mango. Uleiul este foarte util pentru persoanele care au părul cenușiu, transformă în mod magic părul într-o culoare neagră, cu utilizare obișnuită.

sfaturi de îngrijire a părului negru

11. Suc de portocale pentru păr negru:

Acest fruct nutritiv poate fi considerat foarte bine un remediu natural pentru părul gri. Puneți portocala și adăugați puțină pulbere de amla pentru a face o pastă și apoi aplicați-o pe scalp și în cel mai scurt timp va ajuta la restabilirea culorii părului. Acesta este probabil unul dintre cele mai utile sfaturi naturale pentru părul negru.

12. Suc de lămâie cu ulei de cocos pentru păr negru:

Acesta este un remediu excelent și foarte vechi pentru a trata griul părului. Încălziți uleiul de cocos încălzindu-l încet și apoi stoarceți o lămâie în ulei. Aplicați amestecul pe scalp și masați-l foarte bine. Acesta este poate cel mai vechi dar cel mai util sfat pentru îngrijirea părului negru.

13. Agrișă pentru păr negru:

Unul dintre cele mai bune sfaturi naturale pentru părul negru este să folosești acest fruct uimitor. Mai întâi de toate amestecați pudra de agrișă cu suc de lămâie pe jumătate stors și aplicați încet și consecvent pe scalp, păstrați-l pentru o oră sau cam așa și apoi șamponați-vă părul

14. Pastă de ceapă pentru păr negru:

Ceapa are un efect miraculos asupra părului cenușiu. Pentru părul negru natural, măcinați ceapa într-un amestec și veți obține o pastă de ceapă pulpată, aplicați această pastă pe scalp, care va hrăni rădăcinile, precum și foliculii. Spălați pasta cu un șampon ușor, utilizarea regulată a pastei de ceapă are un efect bun asupra părului și menține părul negru..

15. Morcov pentru păr negru:

Morcovul este foarte util în menținerea creșterii părului și în mod natural negru. În loc să aplicați suc de morcovi peste păr, tehnica mai bună este să beți suc de morcovi. Este un remediu vizibil pentru părul cenușiu și efectele pot fi observate destul de devreme. Este un sfat excelent pentru părul negru natural.

Cele menționate mai sus sunt câteva dintre cele mai bune sfaturi pentru părul negru. Folosind remediile naturale de mai sus, efectele sunt sigure și rapide. Dacă suferiți de degradarea culorii părului, folosiți oricare dintre sfaturile naturale de păr negru de mai sus și experimentați rezultatele dvs..