Top 12 tratamente spa din India

Tratamentele spa sunt cele mai relaxante escapade din lume astăzi, datorită efortului constant asupra minții și a corpului fizic în care oamenii caută în permanență o modalitate de a se odihni sau, mai bine, de a obține liniștea pe care au căutat-o. Chiar și în limitele caselor dvs. în zilele noastre nu veți obține liniștea dorită, ceea ce, cu întreținerea constantă și problemele familiale pe care trebuie să le rezolvați. Nu există o modalitate mai bună decât un tratament spa care să vă ajute să vă întoarceți pe picioare reîmprospătați și gata să luați lumea cu tot ce are de oferit.

tratamente spa în India

Cele mai bune tratamente spa din India:

În India însăși există câteva mii de tratamente spa disponibile acum singura dvs. problemă este cum să considerați binele de la cel mai bun, deoarece la sfârșitul zilei 6 doriți valoarea banilor dvs., astfel încât să înțelegeți clar care tratamente spa sunt cele mai bune, de sus 12 tratamente spa în India pentru bărbați și femei sunt enumerate mai jos-

1. Wildflower Hall Spa, Shimla:

Acest spa din shimla este unul dintre cele mai cunoscute spa-uri din India. Timp de secole, puternicul Himalaya a inspirat uimire și s-a trezit în sufletele tuturor celor care și-au întâlnit măreția. Această stațiune de basm oferă un sanctuar liniștit în acești munți puternici. Centrul spa Oberoi din stațiune oferă tratamente holistice bazate pe Ayurveda, bucurați-vă de jacuzzi sau plimbări pe îndelete în marea varietate de parcuri disponibile în această stațiune excelentă. Pacea și liniștea pe care le veți primi din acest loc uimitor nu au sfârșit. Este cu adevărat cel mai bun centru spa din India.

Trement spa 2

2. Ananda în Himalaya, Hrishikesh:

Munții Hrishikesh găzduiesc multe varietăți diverse și minunate de natură și frumusețe, una dintre aceste mari zone din hrishikesh găzduiește bine-cunoscutul spa ananda. Este cu adevărat o mare minune a Indiei și mulți oameni nu numai din India, ci din întreaga lume vizitează Himalaya pentru a se scălda în serviciile oferite de ananda. La fel ca spa-ul cu flori sălbatice, chiar și ananda se ocupă în principal de tratamente ayurvedice care vă pun în legătură cu sufletul. Deci, dacă sunteți în căutarea iluminării și, probabil, doriți să vă întoarceți la suflet, atunci Ananda este un loc minunat de vizitat.

3. Kaya Kalp, The Royal Spa. Agra:

Agra este bine cunoscut pentru taj mahal și, din cauza taj mahal, orașul a adoptat o perspectivă mai regală și pentru a se potrivi cu această perspectivă a fost creat spaul regal kaya kalp. Acest spa nu numai că vă oferă o perspectivă asupra patrimoniului Indiei, ci oferă tratamente spa exemplare care vindecă complet orice stres și discrepanțe pe care le-ați putea avea. Acest spa regal face parte cu mândrie din hotelurile ITC și face parte din filiala ITC din Agra.

Spații spa 3

4. Maya Spa Kumarakom, Kerala:

Centrul spa Maya este cel mai renumit centru spa din Kerala și are o serie de servicii extrem de utile care vă mențin sănătoși și vă ajută să eliminați tot stresul lumesc. Varietatea serviciilor pe care le include maya spa sunt Ayurveda, aromoterapia, hidroterapia și alte astfel de tratamente care vă vor face să vă simțiți ca o ființă umană nouă și îmbunătățită atunci când părăsiți spa-ul. centrul spa Maya este cu adevărat unul dintre cele mai bune spa-uri din India în ceea ce privește tratamentele și vă oferă cel mai bun tratament posibil pe care îl doriți. Personalul este experimentat și mediul este potrivit pentru ameliorarea stresului. Împreună cu toate aceste servicii, maya spa are o colecție extravagantă de grădini și căsuțe unde puteți sta și beneficia de serviciile de lux pe care le oferă locul.

5. Jiva Spa, Udaipur:

Acest spa special face parte din grupul taj de hoteluri și asta arată doar calitatea serviciilor pe care acesta le are de oferit. Jiva spa are un grup de angajați profesioniști care sunt acolo pentru a satisface nevoile dvs. și pentru a vă oferi cele mai bune tratamente spa din India, care includ hidro și aromoterapie. Sesiunile de meditație au loc în fiecare zi pentru a ajuta oamenii să se alinieze la sufletele lor.

Spații de spa 5

6. Sereno Spa, Goa:

Mulți oameni vizitează goa pentru a scăpa de rigiditatea vieții. A lăsa să pierzi, a lăsa să pleci și doar să te bucuri de o pauză bună. Dar pentru unii oameni care necesită un mediu estetic mai liniștit, în care pot să se dezlege și să se elibereze, atunci sereno spa în goa este cel mai bun. Cu o mare varietate de tratamente, specialiștii sereno spa în tratamente precum terapia cu aromă și au o rutină foarte relaxată pentru toți clienții lor. Puteți să stați peste și să vă bucurați de sesiunile de meditație la începutul zorilor sau pur și simplu să rezervați o sesiune de ayurvedică bună. Nu este nimic pentru care personalul sereno nu este pregătit.

7. Spa Jiva, Cochin:

Un alt grup de hoteluri taj este o altă ramură a numeroaselor spa-uri Jiva și oferă același serviciu de înaltă calitate ca toate celelalte spa-uri Jiva din India..

Trementuri spa 6

8. Amattra Spa, New Delhi:

Centrul spa amattra este specializat în principal în metodele tradiționale de terapie. Aceasta include sesiuni ayurvedice, meditație și alte tratamente. Centrul spa amattra îți dă senzația că ești îndepărtat de lume și te conectezi la natură.

9. Quan Spa, Mumbai:

Spa-ul quan este un potop perfect către orașul aglomerat Mumbai. Este un spa destul de renumit în India și are o mare varietate de tratamente extrem de bine definite, care vă vor ajuta să vă tratați corpul și sufletul minții. Spa-ul quan se laudă cu capacitatea sa de a aduce pace în viața ta. Te îndepărtează de viața ta aglomerată și te introduce într-o lume mai liniștită, o lume pe care mai devreme nu o simțeai.

Trement spa 4

10. Amarvilas spa, Agra:

Agra găzduiește încă un spa care este renumit la țară. Amarvilas are o suprafață mare de teren plin de parcuri, grădini liniștite cabane și cel mai important spa. centrul spa este partea cea mai sfințită a amarvilas și nu are egal cu marile servicii ayurvedice pe care le oferă.

11. The Oberoi, Gurgaon: Golden Glow Facial:

Acest spa se ocupă și de partea cosmetică a tratamentului. Tratamente faciale, manichiură, pedichiură, masaje și multe altele. Lista continuă când vine vorba de serviciile pe care le oferă acest spa.

Trementuri spa 1

12. Myrah Spa, Mumbai: Jasmine And Caviar Body Spa:

Spa-ul pentru iasomie și caviar nu este doar renumit în țară, ci este renumit în întreaga lume. tratează în mod special două tratamente de specialitate și aceasta include tratamentul corpului cu iasomie și tratamentul corpului cu caviar. În afară de aceasta, puteți beneficia și de celelalte servicii ale acestora, care includ hidroterapie, aromoterapie, tratamente faciale, masaj la picioare și așa mai departe. Niciunul dintre aceste tratamente nu diferă în ceea ce privește calitatea și sunteți sigur că veți primi mai mult decât ceea ce ați plătit.

Sursa imaginii: stoc obturator