Pete albe și pete pe tratamentul pielii!

Ce sunt petele albe și petele pe piele:

Petele albe care apar pe piele sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de vitiligo și reprezintă una dintre problemele mult mai cunoscute ale populației. Există diferite părți ale corpului în care această problemă poate fi sămânța de la mâini la picioare, gură, picioare, față, buze și chiar ochi. Una dintre cauzele majore este lipsa de melanină din piele care duce la decolorare. Cu toate acestea, funcția necorespunzătoare a celulelor de melanină poate fi unul dintre motivele pentru deficiența vitaminei B12, a bolilor autoimune și chiar a stresului. Opțiunea este disponibilă chiar și în remedii casnice în ceea ce privește tratamentul.

cum să scapi de plasturi albi pe piele

Remedii naturale pentru plasturi și pete albe:

Ghidul de mai jos conține 24 de tratamente ideale pentru remedii la domiciliu, ideale pentru petele albe și petele de pe piele, care pot fi utilizate zilnic până când problema reduce sau dispare complet.

1. Curcuma:

Petice albe și pete pe piele pentru curcuma

 • Se amestecă bine niște curcuma cu ulei de muștar și se face o pastă din el.
 • Acest lucru trebuie aplicat pe petele și petele albe care vor ajuta la îmbunătățirea sistemului imunitar.
 • Acest lucru ar trebui făcut de două ori pe zi timp de cel puțin un an pentru a obține o soluție permanentă a problemei.
 • Curcuma poate fi, de asemenea, amestecată cu frunze de neem și aplicată ca pastă pentru aceleași rezultate.

2. Tratament cu ghimbir pentru plasturi și pete albe:

Petice albe și pete pe piele pentru ghimbir

A lua suc de ghimbir în fiecare zi ajută la îmbunătățirea fluxului sanguin și poate ajuta la vindecarea petelor și petelor albe.

 • De asemenea, poate fi amestecat cu suc de lămâie și apă și luat de două ori pe zi.
 • Sau altfel, pasta de ghimbir poate fi aplicată pe zona afectată pentru rezultate.

3. Semințe de ridiche:

Petice albe și pete pe piele pentru ridiche

 • Aproximativ o mână de semințe de ridiche pot fi măcinate bine pentru a face o pulbere grosieră.
 • Folosiți niște oțet pentru a face din aceasta o pastă netedă.
 • Aplicați acest lucru pe plasturile albi timp de aproximativ 30 de minute și spălați-l cu apă călduță.
 • Frunzele de ridiche pot fi folosite și în locul semințelor de ridiche pentru aceleași rezultate.

4. Oțet de mere:

Oțet de mere

Ciupercile și bacteriile de pe petele albe și plasturi pot fi ușor distruse folosind oțet de mere.

 • Diluați o parte din ea cu apă și aplicați Mitton pe petele albe și petele de piele în mod regulat.
 • După aceasta timp de o lună, veți începe să schimbați culoarea pielii și veți face ca problema să dispară.

5. Smochine:

Petice albe și pete pe piele pentru smochine

Se știe că smochinele purifică sângele și îmbunătățesc bine circulația. A avea smochine crude timp de 1-2 luni zilnic este tot ce trebuie să faceți pentru un remediu la domiciliu pentru a scăpa de petele și petele albe. Pudra de smochine uscate poate fi aplicată și pe zonă.

6. Suc de varză:Petice albe și pete pe piele pentru suc de varză

 • Extrageți proaspăt suc din varză și aplicați-l pe petele albe și plasturi timp de aproximativ 15 minute.
 • O clătire cu apă caldă ar trebui să urmeze acest lucru.
 • Urmați această idee zilnic pentru a începe să obțineți rezultate vizibile în câteva săptămâni.

7. Utilizați tratament de protecție solară pentru plasturi și pete albe:

Pete albe și pete pe piele pentru protecție solară

Deteriorarea razelor UV de la soare este unul dintre motivele majore pentru petele albe. Cel mai bine de făcut aici este să folosiți o loțiune bună de protecție solară cu conținut SPF înainte de a vă deplasa din casă. Împreună cu eliminarea problemei, acest lucru va promova și prevenirea.

8. Utilizarea mierii:

Petice albe și pete pe piele pentru miere

Proprietățile anti-bacteriene, împreună cu calitățile vindecătoare ale mierii, pot fi utile în vindecarea petelor albe și a petelor pielii. Trebuie să aplicați mierea o vreme pe piele și să o lăsați să se absoarbă. Acest lucru ar trebui să fie spălat bine cu apă călduță pentru a obține rezultatele – acesta este unul dintre cele mai bune remedii de acasă pentru pete albe și plasturi pe piele..

9. Beneficii de cupru:

Petice albe și pete pe piele pentru cupru

Consumul de apă din vasele de cupru este cel mai bun mod de a folosi beneficiile acestui metal pentru plasturi albi și pete de piele pentru tratament. Puteți păstra întotdeauna apa în vas pentru o noapte întreagă. Acest lucru trebuie luat pe stomacul gol dimineața pentru tratament.

10. Papaya elimină petele și petele albe:

Petice albe și pete pe piele pentru papaya

Conținutul unui fruct de papaya copt vă ajută să vă întoarceți conținutul adecvat de melanină al pielii. Pentru aceasta, trebuie să tăiați papaya în mai multe bucăți și să frecați petele albe de pe corp. Acum lasă-ți pielea să se usuce în mod natural, apoi freacă din nou bucățile. Urmați acest lucru în fiecare zi. Odată cu aceasta, puteți bea și suc de papaya coaptă pentru a repara petele albe de pe piele.

11. Coacăze indiene sau Amla:

Pete albe și pete pe piele pentru Amla

Acestea sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de fructe de gâscă și sunt astfel utilizate în multe părți ale lumii pentru tratarea petelor albe de pe piele. Vitamina C și alte conținuturi ale acestui fruct din familia buruienilor ajută la repararea problemelor pielii. Va trebui să extrageți suc din frunzele fructelor de gâscă, să aplicați acest suc pe plasturile albi și să repetați tehnica ca cea precedentă.

12. Stres:

Pete albe și pete pe piele pentru stres

Ar fi util dacă ați scăpa de stres ca tratament al pielii cu pete albe. Petele albe și petele de pe piele sunt, de asemenea, tulburări genealogice care se îmbunătățesc datorită stresului și oboselii. Acest lucru trebuie scăzut cu ajutorul multor yoga și a unui stil de viață foarte adecvat. Aceasta înseamnă că trebuie să respirați mult aer proaspăt și să consumați multe legume verzi.

13. Fugiți-vă de tatuaje:

Petice albe și pete pe piele pentru a scăpa de tatuaje

Tatuajele sunt o modalitate de a introduce cerneală în stratul de derm al pielii, iar acestea sunt un motiv pentru a spori petele albe ale bolii pielii. Din acest motiv, ar trebui să scapi de tatuaje și de orice alte activități de înțepare și pictare pe piele. Acestea sunt extrem de dăunătoare dacă observați deja probleme cu vitiligo.

14. Tratamentul cu frunze Neem pentru petele albe și petele pe piele:

Petice albe și pete pe piele pentru frunze de Neem

Cunoscute și sub numele de margosa, acestea sunt modalități excelente de a reduce pigmentarea pielii și petele albe pe piele. Trebuie să luați niște frunze de neem și apoi să faceți o pastă fină și fină din acestea și acum amestecați o cantitate de miere cu această pastă. După ce ați terminat, puteți consuma acest amestec de cel puțin 3-4 ori pe zi, timp de o lună întreagă.

15. Busuioc:

Petice albe și pete pe piele pentru busuioc

Combinația de busuioc și tei funcționează ca minuni și magie pentru petele albe de pe piele, iar utilizarea regulată a acestui remediu timp de aproximativ șase luni poate face de fapt o soluție perfectă pentru problema dumneavoastră. Pentru a face soluția, veți avea nevoie de niște frunze de busuioc și pene de tei. Extrageți sucurile din ambele, amestecați-le bine și aplicați acum pe plasturile și petele albe de aproximativ 3-4 ori pe zi.

16. ridiche și oțet:

Petice albe și pete pe piele pentru oțet

Combinația de ridiche și semințe de oțet face o pereche minunată pentru tratarea plasturilor de pe piele sau vitiligo simplu. Pentru aceasta, trebuie să obțineți niște semințe de ridiche și să le înmuiați într-un castron plin cu oțet alb simplu pentru toată noaptea. A doua zi dimineață trebuie să aplicați toată această soluție pe petele albe ale pielii și să le tratați.

17. Nucile:

Petice albe și pete pe piele pentru nuci

Sunteți deja cunoscut a fi excelenți exfoliatori ai pielii; puteți utiliza acest lucru chiar și pentru petele albe de pe piele. Pentru aceasta, puteți să luați câteva nuci și să faceți o pudră acasă sau să obțineți o pudră de nucă gata pregătită. Acum faceți o pastă bună și netedă cu apă și aplicați-o pe petele albe ale corpului de aproximativ 3-4 ori pe zi timp de câteva luni.

18. Tratamentul cu rodie pentru petele și petele albe:

Petice albe și pete pe piele pentru rodie

Pentru acest remediu, veți avea nevoie de rodii, precum și de frunze. În primul rând, trebuie să uscați frunzele și să faceți o pulbere. După aceasta, aveți nevoie și de o pudră proaspătă de rodie, care este de obicei disponibilă pe piață. Acum amestecați ambele cu apă simplă și apoi puteți bea asta de două ori pe zi timp de câteva luni pentru câteva rezultate excelente.

19. Lema Minor:

Pete albe și pete pe piele pentru Lema Minor

Acest lucru este, de asemenea, cunoscut sub numele de rață sălbatică, și veți găsi de obicei această buruiană în corpuri de apă, cum ar fi iazurile și lacurile locale. Ar fi util dacă le-ați folosi corect pentru a obține rezultate magice pentru Vitiligo. Pentru aceasta, trebuie să ridicați aceste buruieni și apoi fie le amestecați cu apă și beți-le, fie le infuzați în apă clocotită și beți-le ca ceai.

20. Alimente din zinc:

Petice albe și pete pe piele pentru alimente din zinc

Conținutul de zinc de aici este foarte bun pentru organism, în special pentru piele și orice probleme legate de piele. Aceasta este o modalitate de a obține rezultate bune pentru petele de pe piele. Va trebui să încorporezi cantități bune de ingrediente de zinc în ciclul alimentar zilnic și apoi să urmărești cât de bune vor fi rezultatele pentru tine.

21. Vitamina C:

Petice albe și pete pe piele pentru vitamina C

Experții și medicii au o opinie larg răspândită despre fructele bogate în vitamina C. Ei sugerează că persoanele care suferă de probleme cu Vitiligo consumă fructe bogate în vitamina C cât pot. Aceasta include fructele disponibile în mod obișnuit, cum ar fi tei, lămâi, portocale, amla și altele asemenea. De asemenea, puteți extrage sucuri din aceste fructe și le puteți aplica pe plasturile albi.

22. Tratamentul usturoiului pentru petele și petele albe:

Petice albe și pete pe piele pentru usturoi

Deoarece formarea ciupercilor este un motiv important pentru Vitiligo, usturoiul sună ca un remediu minunat pentru aceasta. De asemenea, usturoiul este un agent antibacterian și are anumite conținuturi care ajută la tratarea problemelor pielii. Puteți lua un pic mai multă cantitate de usturoi în dieta dvs. obișnuită și nimic mai mult decât atât.

23. Boabe:

Petice albe și pete pe piele pentru fructe de pădure

Tot felul de fructe de padure din familia fructelor sunt perfecte pentru problemele albe și ne scapă. Consumați fructe de pădure cât puteți și consumați sucuri proaspete din acestea. De asemenea, puteți extrage sucuri proaspete din afine, căpșuni, zmeură, afine și restul și aplicați direct pe plasturi.

24. Tratamentul ovăzului pentru petele și petele albe:

Petice albe și pete pe piele pentru ovăz

Acestea sunt, de asemenea, ingrediente minunate pentru a scăpa de problemele vitiligo care te fac să te simți rău și jenat uneori. Ovăzul poate fi consumat sub orice formă și se știe că nu își pierde bunătatea în niciun caz. De asemenea, puteți face pulberi fine de ovăz și acum amestecați cu apă și aplicați pe piele.

pete albe pe piele

Petele albe de pe piele, cunoscute și sub numele de Vitiligo, sunt foarte încăpățânate și nu se îndepărtează foarte ușor. Experții și medicii speră că odată cu utilizarea acestor remedii, veți primi ajutorul necesar.