Cum se aplică și utilizează uleiul de măsline pentru față

Ai încercat vreodată ulei de măsline pentru față? Cum poți aplica ulei de măsline pe față? Majoritatea oamenilor sunt foarte familiarizați cu uleiul de măsline, deoarece este utilizat pe scară largă în gătit. Mulți oameni au aplicat acest lucru și pentru păr și piele, dar ce se întâmplă cu fața? Trebuie să știți că uleiul de măsline este utilizat pe scară largă pentru uz cosmetic. Uleiul de măsline joacă un rol important în vindecarea diferitelor probleme, cum ar fi coșurile, acneea, deoarece conține proprietăți antiinflamatorii, precum și o mulțime de antioxidanți..

Mod de aplicare și utilizare a uleiului de măsline pentru față:

Astfel, astăzi, în acest articol, discutăm despre modul de aplicare și utilizarea uleiului de măsline pentru față.

ulei de masline pentru fata

Beneficiile nutriționale ale uleiului de măsline pentru față:

• Uleiul de măsline este de fapt ironic în minerale vitamine, plus acizi grași naturali. Acest lucru este, de asemenea, cel mai bun pentru o piele sensibilă.

• Acesta este un element puternic al produselor anti-îmbătrânire pentru repararea pielii; amuzant în antioxidanți și evită îmbătrânirea pielii, sosirea ridurilor, precum și a liniilor fine.

• În plus, susține, revitalizează și protejează pielea.

• Uleiul de măsline este ironic în vitamina A și E și, prin urmare, beneficiază de prelungirea tinereții, își păstrează elasticitatea, hidratează pielea și blândețea.

Ulei de masline

Metoda de aplicare a uleiului de măsline pentru față:

• Luați câteva picături de ulei de măsline organic presat la rece și ungeți-l cu mișcare sferică pe față. Ajută la creșterea mișcării celulelor pielii pe lângă deschiderea porilor.

• Așezați pe un prosop folosind apă fierbinte pe față pentru a deschide suplimentar porii pentru a elimina contaminările. Se lasă 10 minute.

• O altă metodă este aceea că puteți încălzi în mod similar o anumită apă într-un vas, apoi vă așezați fața deasupra acestuia pentru câteva minute, de asemenea închiriați aburul și asigurați-vă că funcționează.

• Cu un prosop pentru a curăța uleiul de măsline inutil de pe față.

Măslin

Utilizarea uleiului de măsline pentru a vă profita fața:

Acum, mai jos am menționat câteva metode de utilizare a uleiului de măsline care sunt benefice pentru fața și frumusețea ta. Sunt după cum urmează;

1. Demachiant:

Se aplică demachiant

Uleiul de măsline vă face mai moale și vă condiționează pielea cu siguranță, creându-l o loțiune operativă pentru pielea deshidratată. Incertitudine, trebuie să frecați și să eliminați celulele moarte ale pielii pentru a vă îmbunătăți tonusul feței, pentru a strânge porii și a ridifica ridurile, pentru a spori un component ușor grosier, de exemplu sare sau zahăr. Pentru a face un exfoliant de curățare, amestecați 1/2 ceașcă de ulei de măsline cu 1 lingură de sare de mare. Aplică pe față. În acel moment, puneți un prosop fierbinte pentru ca acesta să se absoarbă, cuplând prosopul deasupra feței în numele a 10 minute. Scoateți prosopul, apoi strângeți-vă fața cu apă înghețată.

2. Hidratant:

hidratare3

Uleiul de măsline se răspândește adânc în piele, apoi îl lasă să fie plat și mătăsos. Acest ulei este o hidratare excesivă a pielii din motivul că acoperă acidul linoleic, un complex care nu este preparat prin corp și care evită dispariția apei. Uleiul de măsline poate susține pielea potrivită datorită vitaminelor A și E. Masați uleiul de măsline ușor pe piele, în timp ce este umed și liniștit. Aceasta este o protecție continuă a umezelii pentru a menține pielea uniformă și flexibilă.

3. Exfoliază:

Exfoliate - Mască de față

Acest ulei este un exfoliant uimitor, plus poate fi reciclat pentru a elimina cu succes celulele moarte ale pielii plus unitățile de murdărie. Nu este capabil să înfunde porii. Face pielea netedă și vă moderează pielea datorită posesiunilor sale inerente de antioxidanți. Se amestecă uleiul de măsline extravirgin cu sare de mare fină pentru a forma o pastă și apoi se întinde pe față. Frecați ușor cu o mișcare circulară. După aceea, spălați cu apă caldă.

4. Stimulați elasticitatea:

În timp ce uleiul de măsline este masat intens în pielea gâtului și a feței, acesta beneficiază de susținerea elasticității care anterior scade pliurile și suporturile pentru a evita pornirea celor proaspete. Frecați uleiul de măsline în piele în mod egal pentru a profita de acest avantaj.

5. Față cu aspect sănătos:

obține o față frumoasă

Amestecă 1/2 cană de ulei de măsline, 1/4 cană de apă și 1/4 cană de oțet și folosește-o ca o cremă de noapte care îți creează scânteia pielii. Oțetul diminuează urmele și uleiul de măsline relaxează și condiționează și distruge bacteriile și relaxează celulele moarte ale pielii. Stropiți puțină apă pe față, ungându-vă mai devreme.

6. Cremă de ochi:

Aplicarea cremei pe ochi

Uleiul de măsline este responsabil pentru hrănirea intensă a zonei plăcute din jurul ochilor, apoi în același timp scade liniile fine, plus ridurile. Ca cremă de noapte, hrănește pielea blândă din jurul ochilor și înmoaie liniile fine. Bateți ușor un anumit ulei de măsline sub ochi mai devreme înainte de culcare sau în dimineața zilei amestecați 1/2 cană de ulei de măsline folosind 1/4 cană de oțet în plus față de 1/4 cană de apă. Plop apă cu fața, în acel moment plan de amestec deasupra pielii. Frecați să mergeți mai devreme la culcare și apoi permiteți-l să acționeze toată noaptea.

7. Tratează acneea:

Cosuri acneice 987

Masați-vă fața cu ulei de măsline, concentrându-vă pe zonele dificile. În acel moment, puneți un prosop umed și cald deasupra feței, folosit pentru un moment extins, lăsând căldura să excaveze găurile și să scufundați uleiul de măsline. Recapitulează prin acțiunea fierbinte a prosopului; acum frecați-l deasupra feței cu o mișcare calmă. Uscați-vă perfect pielea, ungeți ulei de măsline suplimentar și, în acel moment, observați-l ușor cu un prosop de hârtie proaspăt.

8. Mască de față:

mască de față cu ovăz de morcov

Există multe tipuri de măști de față preparate din ulei de măsline și unele dintre ele sunt următoarele;

  • Mască de față cu ulei de măsline și banană: este cea mai bună pentru pielea sensibilă, deoarece vă hidratează fața. Se amestecă 1 linguriță suc de castraveți, 1 linguriță ulei de măsline și ¼ banane. Se amestecă bine și se unge pe față și după 10 minute clătiți cu apă.
  • Mască de față cu fragmente de ovăz: este foarte potrivită pentru tenul gras. Se amestecă 1 albus de ou, ½ lingură suc de lămâie proaspăt stors, fulgi de ovăz și 1 lingură ulei de măsline. Bateți toate ingredientele și frotiți pe față în jur de 15 min. Comută la fabricarea uleiului, scade sosirea mărimii porilor.

9. Cremă după ras:

Uleiul de măsline este un ulei normal și netoxic pentru o tăietură adiacentă, alta decât un element de condiționare, în loțiuni sau unguente după bărbierit. Crema după bărbierit pentru tenul uscat este gata combinând 2-3 linguri. de suc de portocale, 2 linguri. de ulei de măsline și 5-10 picături de glicerină.

Utilizați uleiul de măsline și obțineți o față frumoasă!