Cum să obții un corp tonifiat acasă?

Având în vedere faptul că zilele moderne sunt sedentare și stilurile de viață devin din ce în ce mai ocupate și mai leneșe, mulți oameni suferă cu supraponderalitate. Excesul de greutate poate provoca volum în corp și vă poate oferi zone flas. Poate fi destul de jenant să ai o parte din mușchi care iese din haine. O soluție populară la care apelează mulți oameni este să se înscrie în săli de sport. Cu toate acestea, sălile de sport sunt destul de scumpe și nu toată lumea își poate permite să plătească pentru ele. Dar drumul nu se termină aici. În acest articol vom discuta despre cum să obțineți un corp tonifiat acasă, fără a fi nevoie să cheltuiți o avere. Citiți împreună pentru a afla cum să obțineți un tonifiat pentru bărbați și femei.

Cum să-ți tonifici corpul acasă:

Noua nebunie bruscă de a arăta bine este o astfel de prioritate pe care oamenii au ales să o urmeze și astăzi, în acest articol, vom vorbi despre cum să executăm cu atenție această prioritate, fără a fi nevoie să cheltuim prea mult pe mașini extravagante..

Cum să obțineți un corp tonifiat acasă

1. Consultarea unui nutriționist:

Prima pregătire pentru fixarea și tonifierea corpului dvs. este să știți exact ce trebuie făcut. Citiți reviste de fitness peste un sandviș cu brânză la grătar și urmăriți câteva spectacole de fitness în timp ce sărbătoriți cu acel hot-dog. Cercetați-vă bine înainte de a vă pune în mișcare planul. Bucurați-vă de libertate cât durează, deoarece odată ce începe rutina de tonifiere, va fi o presiune auto-provocată pentru a obține în cele din urmă aspectul rupt tonificat pe care l-ați dorit întotdeauna. Primul și cel mai important lucru înainte de decolare este să vă găsiți o sală de fitness adecvată și probabil să consultați un dietetician sau nutriționist.

2. Schimbarea obiceiurilor:

Mai devreme erau trei mese pe zi, un mic dejun greu și un prânz ușor și o cină grea din nou, dar dacă doriți un corp mai slab și mai tonifiat, trebuie să reduceți acele mese pline și să vă concentrați mai mult pe excursii mici la frigiderul și spatele. Mâncarea în mișcare este cea mai bună în acest moment. Începeți dimineața cu un fruct sau cam așa, luați un mic brunch de salată cu ulei de măsline și apoi un prânz ușor, poate o bucată de file. Gustarea de seară poate constitui niște shake-uri de proteine, iar restul o cină satisfăcătoare.

3. Controlul dietei:

Împreună cu antrenamentul, urmați pașii nutriției sau dieteticianului și faceți-vă mai puțin disponibil în jurul tratamentelor cu buze. Un burger dublu cu brânză imediat după un antrenament intens nu vă va ajuta deloc. pentru asta trebuie să știi ce să mănânci corect, astfel încât corpul tău să nu fie lipsit de energie sau substanțele nutritive necesare și, în același timp, să eviți grăsimile și articolele similare, astfel încât să poți pur și simplu să-ți întărești sau să tonifiezi corpul fără griji suplimentare. Pentru aceasta carnea roșie și puiul sunt o cerință principală și tofu și o mulțime de legume pentru vegetarieni. Pentru deșerturi nu ar trebui să existe produse de patiserie sau bomboane de ciocolată sau băuturi răcoritoare în timpul cinei, ci iaurturi simple sau caș de casă.

4. Tăiați sarea:

Sarea este principalul vinovat în stilul de viață modern. Nivelurile ridicate de sodiu pot reține conținutul de apă și pot adăuga excesul de greutate în organism. Reducerea conținutului de sare vă poate ajuta să reduceți tensiunea arterială și, de asemenea, să scurgeți toată apa nedorită din corp. Cu puțină mișcare și mâncare fără sare, vă puteți realiza cu ușurință visul de a obține un corp bine tonifiat.

5. Exerciții

Una dintre principalele modalități de a vă tonifica corpul este pierderea acelor faimoase flax sau transformarea grăsimii în masă corporală. Oricum ar trebui să meargă grăsimea, așa că faceți pregătiri pentru asta. Unul din pasul de bază este să începeți să faceți exerciții de mână gratuite, care ar include în principal încălziri și îmbunătățitori de flexibilitate, astfel încât să vă simțiți confortabil atunci când practicați în sala de gimnastică. Optează pentru întinderi și cranșe la domiciliu și așezări, mână liberă și apoi treci la sală. Acum există anumite exerciții de întărire a corpului pentru care trebuie să optați, dar în primul rând sunt benzile de alergat. Acest lucru vă va ajuta să intrați în mișcare. Apoi începeți să utilizați greutăți și încercați fluturii sau dibs-urile sau bancurile. Pentru fetele care merg cu bicicleta și se înmoaie, împreună cu înotul și yoga de putere, lucru pentru care pot opta atât băieții, cât și fetele.

6. Yoga:

Yoga este un alt mecanism puternic pentru a obține un corp tonifiat. Yoga nu numai că te ajută să-ți întinzi corpul și să arzi grăsimile, dar te ajută și să-ți relaxezi mintea. Starea departe de stres este unul dintre cei mai importanți factori ai pierderii în greutate. Cu Yoga, vă puteți controla mintea și corpul pentru a rămâne concentrat și a sta departe de diversiuni. Anumite asane ajută la pierderea rapidă în greutate și vă ajută să obțineți un corp tonifiat.

7. Stai departe de stres:

O modalitate bună de a reduce grăsimile corporale și de a le tonifica este de a vă lăsa puțin din rutina de zi cu zi și de a vă asigura că vă angajați la sfârșitul zilei. Lipsa somnului de noapte bună este o cauză principală pentru creșterea în greutate. La fel și stresul și depresia, așa că nu vă faceți griji să luați abur în weekend vizitând sau plecând pentru o scurtă vacanță.

Obținerea unui corp tonifiat necesită multă dăruire și răbdare. Pur și simplu nu se poate întâmpla peste noapte. Trebuie să urmați o dietă strictă și un regim de exerciții fizice timp de cel puțin 6-8 luni la rând pentru a obține rezultate bune. Rețineți, de asemenea, că aceste rezultate variază de la persoană la persoană. Pentru unii poate dura mai mult de 8 luni. Este esențial să consultați un nutriționist și să vă analizați corpul. Acest lucru vă poate ajuta la stabilirea obiectivelor. Trebuie să stabiliți obiective realiste pentru a atinge obiectivele la timp și pentru a rămâne motivați. Mai ales atunci când încercați să atingeți o astfel de țintă, trebuie să aveți niveluri puternice de motivație și o cantitate mare de muncă grea.