Cum să exfoliați pielea

Ce înțelegem cu adevărat prin exfoliere? Exfolierea în limbaj simplu este îndepărtarea pielii moarte din stratul superior al pielii sau epidermei. Cum ne exfoliam? Cea mai mare parte a exfolierii se face prin procesul cosmetic. Desigur, acum înțelegem că exfolierea ne va ajuta să obținem pielea netedă și, de asemenea, să ne ajute să reducem acneea și problemele asemănătoare cosului. Deci, practic, dacă vrei o piele bună, trebuie să scapi și de unele dintre ele!

Pielea în felul său natural se exfoliază sau se varsă poate peste o lună și avem o piele nouă. Cu toate acestea, unele dintre ele rămân înapoi și ne lasă pielea să pară plictisitoare, aspră și uscată și evită eliberarea de ulei din pori. Prin urmare, apare nevoia de a îndepărta aceste piele moartă prin mijloace cosmetice.

Cum să exfoliați pielea

Cum să exfoliați pielea:

Exfolierea regulată va ajuta la curățarea porilor și a pielii și, de asemenea, la creșterea circulației sângelui. Acest lucru va face pielea să arate strălucitoare și proaspătă din interior. Așadar, odată ce ne exfoliam în mod regulat, ne ajută și pielea să absoarbă eficient hidratantul și alte produse de îngrijire a pielii.

Această exfoliere se poate face prin exfolieri, produse de îngrijire a pielii, produse de casă sau mergând la un salon pentru a curăța pielea. Unele dintre modalitățile naturale de a exfolia pielea acasă pot fi folosind următoarele. Aplicați toate acestea pe față doar crude sau amestecând cu alte produse casnice precum besan, suc de lămâie, făină de grâu etc. și masați bine cu o mișcare circulară:

1. Dragă:

Mierea neprelucrată și crudă este un anti-septic, conține proprietăți anti-fungice și, de asemenea, este un foarte bun antioxidant. Masarea pielii cu miere asigură în mod regulat repararea pielii și, de asemenea, asigură hidratare, astfel încât să nu arate uscată. Are calități hidratante și astfel ajută la întinerirea pielii.

2. Bicarbonat de sodiu:

Ei bine, cu toții avem o cutie de bicarbonat de sodiu în itinerariile noastre de bucătărie și este posibil să nu fie prea folosite. Iată o modalitate de a profita la maximum. Bicarbonatul de sodiu sau bicarbonatul de sodiu este prezent în multe dintre produsele noastre de îngrijire a pielii pe care le folosim altfel. Prin urmare, adăugarea unei lingurițe sau două de sifon la pachetul de față sau la produsul de curățare vă poate ajuta, de asemenea, la exfolierea pielii, făcându-l astfel curat și clar și economisind ciupirea buzunarului la spa-urile scumpe.!

3. Iaurt:

În afară de furnizarea unei surse bogate de gust în bucătăria noastră, iaurtul este bogat și în hidroxi acid. Toate produsele noastre de tratare a pielii vor conține, de asemenea, acest lucru. Iaurtul este un produs de curățare natural și de netezire a pielii. Este un exfoliant foarte bun și poate fi folosit simplu ca o față nu numai pe față, ci și pe întregul corp. Lăsați-l după 10-15 minute și veți găsi corpul luminos, hidratat și curățat. Se poate aplica amestecând câteva picături de suc de lămâie. Iaurtul este, de asemenea, un foarte bun hidratant și demachiant pentru păr.

4. Suc de lămâie:

Sucul de lămâie este o sursă bogată de vitamina C. Este un fruct citric bogat în alfa-hidroxi acid și este, de asemenea, un ingredient în majoritatea produselor de îngrijire a pielii. De asemenea, pătrunde în piele și ajută la îndepărtarea pielii moarte din epidermă și curăță și calmează pielea. Sucul de lămâie este, de asemenea, amestecat cu miere sau iaurt și poate fi aplicat ca o mască de față.