Top 8 beneficii ale fasolei

Mama ți-a spus mereu să-ți mănânci legumele și să-ți mănânci fasolea când erai mic și tot timpul ăsta blestemându-te pentru acest verde nerecunoscător, ai într-un fel aruncat cu ochiul să nu mănânci verdeață. Dar puțin știați că această legumă verde ca și celelalte este plină de unele dintre cele mai uimitoare beneficii pe care nu le-ați fi putut imagina niciodată înainte. Copilăria a dispărut, dar consumul de fasole pentru a obține cele mai bune dintre aceste beneficii poate fi în continuare o opțiune plauzibilă. Cu toate acestea, înainte de a ieși să cumperi niște fasole, recunoaște-te cu numeroasele sale beneficii.

Beneficiile fasolei 1

Îngrijirea cancerului:

Fasolea, în special cea verde, este cunoscută ca având un talent special de a adulmeca celulele canceroase și de a acționa asupra lor, reducând astfel riscul de activare a celulelor canceroase. De obicei, fasolea are o cantitate bună de antioxidanți, împreună cu flavonoide și fitosteroli. Aceste elemente se amestecă împreună cu celulele și reduc automat șansele de a deveni victima cancerului mortal.

Ironie de fier:

Fierul este o componentă importantă în corpul nostru și este responsabilitatea boabelor verzi să se asigure că acești antioxidanți umpluți cu vitamina C absoarbe cantitatea potrivită de fier și îl captează în corp, astfel încât să puteți rămâne în formă și sănătos. De multe ori s-a văzut că fasolea ajută la producerea de colagen care este responsabil pentru cartilajele din corpul nostru.

Control PMS:

Acum, un studiu recent a arătat cum manganul poate fi elixirul magic pentru crampele abdominale și modificările frecvente ale dispoziției. Manganul din corpul nostru controlează secrețiile hormonale, rezultând astfel mai puține schimbări de dispoziție. Un depozit bogat de mangan a fost găsit în fasole, unde aportul de fasole, de orice fel, vă poate ajuta în timpul sindromului pre menstrual.

Pierdere în greutate:

Fasolea a fost identificată drept unul dintre produsele alimentare eficiente care ajută la scăderea în greutate. Este o metodă dovedită că fasolea te-ar ajuta să combate problemele de greutate. Chiar dacă nu participă direct la topirea plăcii, conținutul bogat de fibre din fasole îți menține stomacul plin pentru o perioadă mai lungă de timp și reprezintă o creștere foarte lentă a zahărului din sânge. Acesta este cât de frecvent poate fi controlat consumul excesiv de mâncare.

Îngrijirea inimii:

Fasolea nu numai că vă ajută să pierdeți în greutate, dar vă ajută și să vă controlați nivelul colesterolului, astfel încât inima să poată lucra liber, fără a fi nevoie să vă odihniți cu creșterea problemelor de colesterol. Fitochimicalele și fibrele solubile găsite în fasole sunt direct responsabile de reducerea colesterolului, crescând în același timp tensiunea arterială. Drept urmare, persoanele care consumă mult fasole prezintă riscuri mai mici pentru starea inimii.

Îngrijirea articulațiilor:

Vitamina K care ajută la coagularea sângelui în momentul unei plăgi deschise este, de asemenea, responsabilă pentru oasele fragile și inflamațiile articulare. Aici intră fasolea. Vitamina K poate fi găsită din abundență în fasole și, prin urmare, durerile articulare, umflarea și inflamația pot fi tratate acum.

Nevoia de diabet:

Adesea, o persoană care suferă de diabet ar trebui să se confrunte cu o mulțime de restricții cu privire la listele de alimente necesare. Împreună cu produsele fără zahăr, adesea medicii prescriu un nu pentru anumite produse alimentare în care conținutul de glucoză ar fi ridicat. Într-un astfel de caz, fasolea de orice fel ar fi extrem de utilă pentru un diabetic. Glucoza chiar dacă este puțin încă este un element necesar în corpul nostru și amestecurile de proteine ​​din fasole asigură că cantitatea necesară persistă în corpul dumneavoastră.

Osul superficial:

La fel ca fasolea poate trata durerile articulare, sursa de vitamina K din fasole este, de asemenea, cunoscută pentru a avea grijă de os și probleme de superficialitate osoasă. Osteoporoza este o afecțiune în care oasele devin poroase și fragile și boabele sunt cele care le pot readuce densitatea pierdută.