Cum se utilizează uleiul de ricin pentru constipație?

Uleiul de ricin este un ulei galben pal obținut din fasole de ricin, folosit ca purgativ, lubrifiant și în fabricarea produselor pe bază de ulei, istoria utilizării uleiului de ricin pentru a induce forța de muncă Nu se știe când practica utilizării uleiului de ricin pentru a induce forța de muncă a început mai întâi. Deși există multe modalități naturale de a induce travaliu, foarte puțini compuși sunt la fel de eficienți ca uleiul de ricin.

Cum se utilizează uleiul de ricin pentru constipație?

Mulți oameni, în special medici, sunt împotriva utilizării uleiului de ricin în mod regulat. Dacă ai nevoie de ulei de ricin pentru a-ți regla rutina zilnică, nu te uiți la problema în mod corect. Utilizarea excesivă a uleiului de ricin poate duce la dezechilibru al fluidelor și electroliților și la alte complicații.

Utilizarea uleiului de ricin ar trebui să fie într-un mod foarte punctual pentru constipație!

Constipația este o problemă foarte frecventă în rândul multor oameni datorită obiceiului de a bea mai puțină apă! Dacă nu ați mers la toalete în ultimele zile și s-ar putea să vă apropiați de o impactare fecală, adică trebuie să acționați rapid. Nu ar trebui să așteptați o altă zi. Uleiul de ricin poate ajuta.

ulei de ricin-pentru-constipatie

În timpul crizei de constipație, aportul zilnic recomandat de ulei de ricin este de o lingură pentru adulți și o linguriță pentru copii! Ar trebui să luați ulei de ricin cu stomacul gol; funcționează cel mai bine dacă este luat dimineața când vă treziți.

După ce ați luat doza, lăsați un decalaj de 4 până la 6 ore înainte de prima dorință de a merge la toaletă. Uleiul de ricin poate provoca, de asemenea, diaree explozivă. De asemenea, poate fi necesar să mergeți la toalete de mai multe ori, așa că nu vă îndepărtați prea mult de toalete sau toalete! Asigurați-vă că aveți acces rapid la toalete în orele de după ingerare.

Gustul uleiului este foarte neplăcut. Poate doriți să-l amestecați cu o cantitate mică de aromă acră, cum ar fi portocala sau un fel de suc sau doar să vă ciupiți nasul și să-l înghițiți. Mai ales copiilor le-ar fi greu să ia suma sugerată! Utilizarea uleiului de ricin pentru ameliorarea constipației poate fi urmărită din timpurile Egiptului Antic. În America, utilizarea uleiului de ricin datează din zilele pionierilor. Oamenii de medicină călători au vândut o combinație de ulei de ricin cu alcool pentru a trata totul, de la constipație la arsuri la stomac.

Astăzi, uleiul de ricin este încă folosit intern ca laxativ stimulant pentru constipația cronică. Extern poate fi utilizat pentru diverse iritații ale pielii, căderea părului și industrial este utilizat în orice, de la vopsele până la lubrifianți.

Avertizare: Nu utilizați ulei de ricin pentru constipație dacă sunteți gravidă!

Mai jos sunt discutate 4 pași simpli pentru a retrăi constipația folosind ulei de ricin.

Pasul 1:

Dozajul de ulei de ricin este diferit pentru un adult și pentru un copil. Doza poate fi, de asemenea, la nivelul constipației! Doza trebuie luată întotdeauna cu prescripția adecvată de către un medic sau un farmacist. Dacă în cazul în care nu puteți obține indicații de la cineva, puteți lua o lingură de ulei de ricin dacă sunteți adult, adică 4,92 mililitri și faceți să luați o lingură dacă sunteți un copil, adică 2,46 mililitri.

Pasul 2:

Acum trebuie să decideți dacă veți lua o lingură zilnic sau în anumite intervale între 3 și 7 zile. Acest lucru poate depinde și de severitatea constipației. trebuie să urmați instrucțiunile date de farmacist și trebuie să luați doza dimineața însăși cu stomacul gol pentru a obține cele mai bune rezultate.

Pasul 3:

Luați o lingură de măsurare adecvată pentru a lua uleiul. Ca și cum ai lua mai mult decât este necesar, s-ar putea să fii într-o mare agitație! De asemenea, puteți amesteca uleiul dacă nu puteți să-l luați direct cu mâncarea (micul dejun) pe care o consumați, rezultatele nu ar fi la fel de bune pe cât este necesar.

Pasul 4:

Dacă nu vă ameliorați de constipație în termen de 7 zile, contactați-vă medicul! Puteți deveni cel care suferă de o altă problemă care nu are legătură cu constipația.