Cum se folosește miere pentru frig?

A avea o răceală este cea mai iritantă boală pe care o poți avea vreodată, toată lumea încearcă să o prevină și dacă o trece deja, atunci încearcă să treacă peste ea cât mai curând posibil. Evident, de fiecare dată pentru un tratament normal la rece, nu este recomandabil într-o măsură majoritatea oamenilor încearcă să-l lase să se vindece cu timpul, iar unii încearcă să ia remedii la domiciliu sau să înceapă să evite lucrurile cu gust rece sau acru.

Articolul se referă la modul în care mierea poate vindeca sau preveni răceala, deoarece este un remediu casnic, deci este un mod ieftin și, de asemenea, cel mai eficient în vindecarea frigului cât mai devreme posibil. Mierea este un medicament natural pentru tuse Mierea a fost folosită de secole pentru a calma simptomele afecțiunilor respiratorii superioare, cum ar fi tusea. Este deja dovedit științific că mierea reduce tusea pe timp de noapte și îmbunătățește somnul. Doza sugerată este doar două lingurițe de miere la culcare.

Există diferite moduri prin care puteți consuma miere, cum ar fi ceai sau apă caldă de lămâie amestecată cu miere, este un mod onorat de timp de a calma durerile în gât.

Cum se folosește mierea la rece

Mierea ajută la rece?

În mod tradițional, mierea a fost combinată cu ceai sau apă pentru a ajuta la calmarea frigului. Dragă, singur este un bun inhibitor al tusei. O mulțime de studii din ultimii ani au dovedit că mierea crudă ajută la suprimarea tusei și ajută la răceală, în special la copii. Cu toate acestea, mierea poate fi administrată numai copiilor cu vârsta peste 2 ani.

Miere cu scorțișoară pentru răceli:

Deoarece sezonul rece este pornit! Și gripa atinge apogeul, cel mai bun remediu pentru vindecarea sau prevenirea răcirii este un amestec de miere și scorțișoară. Acest amestec este adesea numit un remediu pentru răceli. S-a dovedit că a rezultat reducerea duratei de răceală cu cel puțin 2 zile și, de asemenea, reduce severitatea simptomelor.

De ce să aveți un amestec de miere și scorțișoară pentru răceli sau gripă

Știm că mierea are proprietăți anti-bacteriene, antivirale și antimicrobiene și, de asemenea, multe studii au arătat că este eficientă în combaterea infecțiilor externe și interne. În timp ce, dacă comparați, scorțișoara este, de asemenea, benefică, deoarece conține proprietăți antiinflamatorii, anti-bacteriene și antioxidante.

Prin urmare, mierea și scorțișoara sunt stimulatori imuni puternici! Deci, atunci când este luat împreună, va ieși cu un stimulent imunitar puternic. Folosiți acest remediu nu numai pentru a reduce severitatea răcelii, ci și pentru a preveni viitoarele răceli sau alte virusuri.

Ce fel de miere este cel mai bun?

Puteți găsi miere cu ușurință în apropiere de oricare dintre supermarketurile din locul dvs. Consumul unei forme pure de miere este cel mai bun și este mai eficient, mierea disponibilă în mod normal în magazine nu este cea pură. Din acest motiv, cel mai bine este să folosiți numai miere brută organică nepasteurizată. Mierea crudă conține cei mai mulți nutrienți, ceea ce o face mai eficientă pentru stimularea sistemului imunitar și evitarea virușilor. Remediul ideal la rece pentru miere crudă este mierea crudă amestecată cu orice ingredient natural din bucătăria ta. Puteți cumpăra miere și online!

Mai jos sunt câteva sfaturi și trucuri prin care puteți consuma miere pentru a preveni / vindeca răceala

Amestec de miere și scorțișoară:

Ingrediente:

 • 1 linguriță miere crudă.
 • 1/4 linguriță scorțișoară.

Instrucțiuni:

Nu este un proces complicat doar:

 1. Se amestecă miere și scorțișoară.
 2. Luați-l de 2 ori pe zi, timp de 3 zile de îndată ce simțiți că apare o răceală sau o gripă.

Și s-a făcut!

Ceai cu miere și scorțișoară:

Ingrediente:

 • 1 linguriță de miere crudă.
 • 1/4 linguriță scorțișoară.
 • 1/2 lămâie proaspăt stoarsă.
 • 1 cana de apa.

Instrucțiuni:

 1. Aduceți apa la fierbere ușoară, scoateți-o de pe foc și turnați-o într-un pahar.
 2. Adăugați miere, scorțișoară, lămâie și amestecați bine.
 3. Beți ceaiul de 2 ori pe zi, timp de 3 zile sau până când nu vă simțiți ușor de frig.

O altă modalitate ușoară de a lua amestecul este să o întindeți pe o felie de pâine ca o gem.

Avertizare: mierea nu este recomandată copiilor cu vârsta sub 1 an.

Mărci de miere 100% organice:

Mierea se consumă cel mai bine în starea sa originală sau naturală. În zilele noastre, o mulțime de aditivi sunt introduși în miere și nu sunt naturali. Deși nu există miere sintetică, este mai bine să consumi miere pură. Mierea organică se referă la mierea naturală prelucrată minim și fără adaos de conservanți.

Iată primele 3 mărci de miere organică:

Nature Nate’s 100% Pure, Raw & Mierea nefiltrată:

Unul dintre bestsellerurile Amazonului, mierea organică a Nature Nate vine direct din stup. Această miere nu este prelucrată sau pasteurizată. Nu există aditivi precum zahăr sau sirop de porumb sau orice conservant ascuns. Adăugați-o la ceai sau suc sau la mâncare, puteți consuma direct această miere fără griji.

Desert Creek Honey Mierea brută din Texas: