Cum se folosește ceaiul verde pentru diabet?

Ești un băutor de ceai verde? Atunci ar trebui să știți că ceaiul verde joacă un rol major pentru diabet. Da, ceaiul verde scade nivelul zahărului din sânge. Populația consumă ceai de secole, precum și astăzi este a doua băutură acceptată în principal din lume (mai târziu decât apa). O parte din această reputație ar putea proveni din numeroasele beneficii cunoscute ale ceaiului verde, numărând puterea acestuia de a opri cancerul, precum și de a măcina sănătatea mintală. Cu toate acestea, în acest articol, discutăm rolul ceaiului verde pentru diabet.

Cum se utilizează ceaiul verde pentru diabet

Diabetul este o boală descrisă de secreția inadecvată, în caz contrar performanța ofensatoare a insulinei, care împiedică asimilarea corectă a glucozei în țesuturi, ducând, de asemenea, la o atenție ridicată a zahărului din sânge, care trebuie să fie în cele din urmă excretate în urină. Pe parcursul unei reacții biochimice multifacetate, ceaiul – în special ceaiul verde – ajută la sensibilizarea celulelor, prin urmare, acestea sunt mai sănătoase capabile să metabolizeze zahărul. Ceaiul verde este superior pentru diabet, deoarece ajută sistemul metabolic să funcționeze mai sănătos.

Avantajele ceaiului verde:

  • Scăderea riscurilor de apariție a diabetului de tip 2
  • Îmbunătățiți sensibilitatea la insulină
  • Mențineți tensiunea arterială sănătoasă
  • Preveniți cheagurile de sânge
  • Pericolul în scădere al creșterii cancerului
  • Posibilitatea de scădere a bolilor cardiovasculare

Mecanismul ceaiului verde pentru diabet:

De îndată ce amidonul este consumat, are nevoie de enzima amilază pentru a o rupe în zaharuri simple care pot fi absorbite în sânge. Polifenolii din ceaiul verde reduc amilaza. O lectură arată că doar o ceașcă de ceai verde a rezervat acțiunea amilazei cu 87%. Un alt studiu arată că îndepărtarea ceaiului verde compactează creșterea normală a glucozei și a insulinei în timp ce au fost ingerate 50 de grame de amidon.

Impactul ceaiului verde pentru diabet:

1. Ceaiul verde este moderat neprelucrat și este de două ori mai bogat în antioxidanți precum vitamina C. Absoarbe polifenoli pe care cercetătorii le consideră că ar putea spori activitatea insulinei. Mai mult, adăugarea de lapte în ceai scade proprietatea sensibilizantă la insulină a ceaiului.

2. Diabetul este o afecțiune de sănătate care este clasificată în general în tipul 1 împreună cu diabetul de tip 2. Dacă o persoană este diagnosticată cu diabet de tip 1, după aceea pancreasul nu creează o cantitate foarte mică de insulină.

3. Insulina este un hormon necesar pentru scăderea nivelului de zahăr din sânge, plus pentru a controla funcționarea normală a celulei. În cadrul diabetului de tip 2, celulele din corp nu sunt capabile să reacționeze la insulina care este formată de pancreas. Extra pe alimente pentru diabet

4. Ceaiul verde conține polizaharide care ajută la scăderea nivelului de glucoză din sânge și mai au și proprietăți anti-radiații, precum și anti-cancer.

5. ECGC din ceaiul verde este util lângă diabetul de tip 2, deoarece ajută la fascinarea glucozei în cantitatea necesară de către celulele corpului.

6. Verdele este unul dintre cele mai bune tratamente naturale pentru diabetul de tip 2, deoarece nu numai că scade nivelul zaharozei, ci și catechinele prezente în ceaiul verde ajută, de asemenea, la blocarea glucozei naturale din tractul digestiv..

7. Componentul plin de viață al ceaiului verde, care a fost expus la încetinirea glucozei intestinale plus absorbția lipidelor, este un fel sigur de flavonoid numit catehine galate. Se măsoară faptul că numărul de catehine galate esențiale pentru scăderea concentrației de glucoză din sânge poate fi obținut dintr-o cantitate regulată de ceai verde.

8. Pe de altă parte, cantitatea de ceai verde dorită pentru a reduce absorbția lipidelor din intestin este superioară și a fost expusă la efecte slabe la om. Odată ajuns în fluxul sanguin, catechinele galate pot crește într-adevăr conflictul de insulină, care este o consecință deprimantă, în special la pacienții obezi și diabetici..

Ceai verde pentru diabet