Inele de aur cu pietre – 9 cele mai bune și noi colecții

Aurul este un metal strălucitor, valoros, care conferă unei persoane o personalitate fermecătoare și plăcută și o putere magnetică care atrage cu ușurință atenția celorlalți. Inelele de aur cu pietre devin din ce în ce mai populare, deoarece degetele sunt cea mai vizibilă parte a corpului uman. Orice inel purtat pe acesta reflectă stilul tău și reflectă și persoana ta față de modă. Pietrele împânzite pe inel pot fi diamante, rubin, smaralde sau chiar safir. Inelul poate fi purtat pe orice deget conform modului și percepției tale.

Modele de inele de aur frumoase și trendy cu pietre:

Să ne uităm la primele 9 tipuri diferite de inele de aur cu pietre împânzite pe ele.

1. Inel despicat cu trei pietre:

Inel despicat cu trei pietre

Acest tip de inel de aur despicat pune în evidență cele trei diamante montate pe el, făcându-l astfel să pară o strălucire remarcabilă și uimitoare atât pietrei, cât și degetelor purtătorului și pare scumpă în același timp. Inelul este realizat din aur de 18k, arată elegant și poate fi transportat în orice loc cu grație.

2. Inel de aur cu rubin pentru bărbați:

Inel de aur cu rubin pentru bărbați

Bărbații preferă, de asemenea, să poarte inele de aur care să se potrivească și chiar să le îmbunătățească stilul și să le adauge un aspect mai fierbinte. Pe măsură ce rubinul stă pe piatra puternică a universului și simbolizează prietenia și dragostea. Aceste calități inerente tip de inele sunt apreciate de bărbați și chiar la fel de ușor de conversat, că ai grijă de cei dragi.

3. Inel cu un singur diamant pentru bărbați în aur:

Inel cu un singur diamant pentru bărbați în aur

Unii bărbați preferă să poarte inele cu un singur diamant, deoarece conferă purtătorului un aspect elegant și regal. Inelul are un diamant mare de formă pătrată împodobit cu mici diamante montate lateral, adăugând astfel mai multă eleganță degetelor.

4. Aur roz de 18 K cu safir albastru:

Aur roz de 18 K cu safir albastru

Inelele din aur roz sunt de nuanțe roz și sunt puțin mai scumpe decât aurul normal. Inelul are un safir albastru frumos împânzit, iar coada despărțită în formă de pară conferă unui inel un aspect frumos. Inelul este realizat din aur de 18k și oferă un aspect plin de viață atunci când este purtat la orice petrecere sau ocazie.

5. Inel de aur cu pene de diamant:

Inel de aur cu pene de diamant

Fetele tinere vor să elibereze și să zboare sus ca păsările și să cucerească lumea. Acest inel în formă de pene este perfect pentru ei și le oferă un aspect uimitor și atrăgător. Pe o parte a penelor sunt diamante sunt încoronate, iar cealaltă jumătate este în a face să pară minunat și la modă.

6. Inel cu pietre prețioase multiple în aur:

Inel cu pietre prețioase multiple în aur

Mulți oameni cred că purtarea de pietre prețioase în degete le poate schimba viața într-un mod miraculos și poate aduce minuni în viața lor, atunci acest tip de inel este o alegere perfectă pentru ei. Pe inelul de aur, pietre prețioase lucioase sunt împânzite, făcând astfel să pară minunat atunci când sunt purtate pe degete oricine.

7. Inel elegant din aur cu pietre colorate:

Inel elegant din aur cu pietre colorate

Acest tip de inel de aur elegant arată superb când este purtat de femei cu degetele. Lucrări frumoase sunt realizate pe marginile inelului, iar pietrele colorate sunt încoronate în centru, făcându-l astfel atractiv și atrăgător pentru ochi.

8. Inel de piatră verde în aur pentru fete:

Inel de piatră verde în aur pentru fete

Piatra de smarald pare foarte atractivă datorită culorii sale vii. Această piatră aduce mult progres intelectual și o mai bună înțelegere în viață. Piatra contribuie la îmbunătățirea capacității mai bune de a înțelege, astfel încât fetele tinere o adoră datorită acestor calități extraordinare.

9. Inel de aur vintage cu piatră pentru femei:

Inel de aur vintage cu piatră pentru femei

Acest tip de inel este folosit de zeci de ani de către femei și face ca degetele să pară foarte frumoase. Inelul de aur are mici diamante albe împânzite într-un model special și este foarte convenabil de utilizat în scopuri zilnice și este bun pentru îmbrăcăminte de birou.

Inelele de aur cu pietre sporesc aspectul persoanei și conferă un aspect extraordinar. Aceste tipuri de inele pot fi purtate atât de bărbați, cât și de femei, indiferent de vârstă și culoare. Inelele ajută la adăugarea mai multor look-uri unei persoane și chiar îi ajută pe tineri să își creeze propria declarație de stil.