9 Ultimele modele de inele promise pentru cupluri

Te gândești să-ți propui iubirea! Sau cauți un cadou prețios de duș dragoste pentru ea sau el în această zi de Îndrăgostiți! Pentru a-ți exprima dragostea ca o promisiune care va dura pentru totdeauna, există mai multe cupluri care promit design inele disponibile. Da, inelele de logodnă tradiționale sunt acum înlocuite cu inelele de promisiune care ar putea fi concepute în mod mic, dar includ fiecare model adorabil pentru a exprima dragostea.

Inele promise potrivite pentru cupluri:

Să parcurgem câteva dintre desenele senzoriale ale inelelor promițătoare pentru a le cunoaște importanța.

1. Inele de promisiune ale cuplurilor safir:

Cuplurile safir promit inele

Un inel de promisiune de platină pentru cuplurile cu un diamant mic safir fixat pe centru este perfect pentru un cuplu nou-căsătorit. Inelul poartă, de asemenea, cuvinte promițătoare pentru totdeauna dragoste, care arată profunzimea iubirii pe care o împărtășesc unii pentru alții.

2. Inel de promisiune cuplu inimă diamant:

Inel de promisiune cuplu inimă diamant

Un veritabil design pentru a-ți face cadoul Sfântului Valentin în acest sezon este inelul decorat cu două inimi cu diamante roșii și violete. Inimile sunt conectate cu o ramură florală, în timp ce inelul include și un mesaj ascuns care promite dragoste pentru ea.

3. Împărtășirea inelului promisiunii cuplului inimii:

Sharing Heart Inel de promisiune cuplu

O promisiune sună designul cuplului în platină cu un design inimă comună este cel mai bun pentru a prezenta un cuplu recent căsătorit. Conține un design de inimă realizat pe jumătate în ambele inele, ceea ce înseamnă că ambele sunt incomplete una fără cealaltă.

4. Inele de cuplu promise de regi și regine:

Regele și regina promit inele de cuplu

Vrei să exprimi că ea este regina vieții tale și el regele? Iată un design de inel de coroană pentru o regină și un rege. Inelul promisiunii este cel mai bun în timp ce îți propune dragostea de a fi regina ta. Inelul pentru ea primește un design de coroană inimă cu diamante pe acesta, în timp ce inelul său are un design încrucișat.

5. Oferirea inelului promisiunii cuplului:

Oferind inel de promisiune de cuplu

Un mod unic de a propune pentru orice zi specială este oferirea unui inel de promisiune care ține inima cu mâinile. Inelul este realizat din metal argintiu. Inelul are, de asemenea, o textură groasă în zig-zag, cu un design de mână îndrăgostit.

6. Inel de promisiune cuplu personalizat:

Inel de promisiune cuplu personalizat

Vrei să faci o zi memorabilă înzestrată iubitei tale! Iată un design de inele de cuplu promis, care este în relief cu data zilei de memorie, împreună cu numele cuplului. Inelul de platină poate fi dat atât lui, cât și ei.

7. Inele de promisiune cuplu de aur roz:

Inele de promisiune cuplu de aur roz

Un inel de cuplu din aur roz proiectat cu simboluri inimă și infinit este cel potrivit pentru dragoste promițătoare. Designul Heart din inel are un design infinit tricotat din mijloc cu diamante împânzite în el. Inelul este un simbol al iubirii adevărate, al acceptării, al senzualității și al relației fără sfârșit.

8. Design mini inel cuplu Mickey:

Design Mini inel cuplu Mickey

Prietenia ta se transformă în iubire? Iată un inel de promisiune drăguț pentru cupluri conceput special pentru astfel de cupluri. Inelul poartă designul fețelor Mickey și mini care se sărută. De asemenea, poartă un mesaj secret în interiorul acceptării iubirii.

9. Inel de promisiune cuplu Heart Heart:

Inel de promisiune cuplu Heart Beat

Doriți să transmiteți un mesaj că ea vă bate inima și invers! O pereche de inele de promisiune potrivite din aliaj de argint este cea pe care o căutați. Inelului negru i se oferă modele de bătăi ale inimii în alb, ceea ce înseamnă, de asemenea, că viața lor este acum conectată.

Drăguțele inele promițătoare pentru cupluri pot fi realizate din aur, argint, platină sau orice alt metal. Când inelul este înzestrat cuplului, le dorește o viață plină de dragoste ca o binecuvântare. O nouă tendință în inelele care promit cupluri este inelul magnetic promițător cu cuvinte personalizate pe el. Are un efect magnetic care atrage ambele inele unul către celălalt.