9 frumoase inele de logodnă pentru fete

Una dintre cele mai importante zile din viața fetelor este când i se propune. Logodna sigilează legătura dintre o fată și un băiat. Un băiat sau un bărbat va căuta întotdeauna cel mai frumos inel pe care să-l propună unei fete cu această ocazie foarte specială. Inelele de logodnă sunt de departe cea mai importantă bijuterie pe care un bărbat o va cumpăra și acest lucru poate fi și foarte intimidant.

Cele mai bune inele de logodnă ale designerilor:

Am enumerat mai jos cele mai frumoase modele de inele de logodnă pentru fete.

1. Inel de logodnă cu diamant Solitaire de la designer:

Inel de logodnă cu diamant Solitaire de designer

Acestea sunt cele mai prețioase inele de logodnă cu diamante de designer, deoarece conțin un diamant imens solitaire în centrul inelului. Valoarea karat a fiecărui solitaire este mare și, prin urmare, foarte valoroasă și costisitoare. Acestea sunt realizate în mod unic și sunt setate în mod normal în platină pentru a-i oferi un aspect complet regal.

2. Inel de logodnă de aur de designer:

Inel de logodnă de aur de designer

Aurul ca metal a avut întotdeauna un apel mai mare din partea maselor. Valoarea și utilizarea sa ridicate fac ca majoritatea oamenilor să opteze pentru ornamente din aur. Inelele de logodnă din aur sunt, prin urmare, cele mai căutate, deoarece arată elegant și elegant. Aceste inele de logodnă din aur sunt realizate cu modele complexe și pot fi completate cu alte pietre prețioase precum diamante, smarald, rubine, perle etc..

3. Inel de logodnă Princess Cut:

Inel de logodnă Princess Cut

Inelele tăiate prințesă sunt cele mai moderne și elegante. Liniile curate ale pietrelor prețioase utilizate în inelele tăiate prințesă sunt una dintre cele mai populare alegeri ale miresei moderne. Aceasta are un aspect contemporan și este folosită de designeri de inele de logodnă de top.

4. Inel de logodnă tăiat smarald:

Inel de logodnă tăiat smarald

La fel ca tăierea prințesei, există diamante tăiate cu smarald, care sunt așezate în inele. Acestea sunt fațete dreptunghiulare ale pietrelor prețioase și acest lucru aduce un aspect clasic și cochet inelului de logodnă al designerului. Inelul de platină în care este învelit arată delicat și regal în același timp. Acestea vă vor impresiona cu siguranță pe persoana iubită.

5. Inelul de logodnă Infinity Girls:

Inel de logodnă pentru fete Infinity

Acestea sunt cu adevărat ultimul inel de logodnă, deoarece esența logodnei, deoarece ideea pentru totdeauna este surprinsă în această bucată de frumusețe atemporală. Simbolul infinitului este frumos gravat în inel, de obicei, cu mici diamante care alcătuiesc simbolul în sine. Cei mai buni designeri de inele de logodnă folosesc aurul sau platina ca alegere metalică.

6. Design Halo Ring pentru logodnă:

Design Halo Ring pentru logodnă

Printre inelele de designer de top se află acest inel în stil halo care are micro diamante care înconjoară un diamant central. Acest lucru creează un efect de halou și se adaugă efectului de lumină. Acesta este un design elegant și frumos din punct de vedere estetic, care este utilizat pe scară largă pentru a conferi inelului și purtătorului inelului un aspect glorios.

7. Design inel cu trei pietre pentru logodnă:

Design cu trei inele de piatră pentru logodnă

Aceasta este o răsucire a designului infinit în care aveți trei pietre care sunt așezate în inel. Cele trei pietre simbolizează ieri, azi și pentru totdeauna. Pietrele sunt așezate în centrul inelului și dau strălucire ca nimeni altul.

8. Inel de logodnă cu piatră laterală de designer:

Inel de logodnă cu piatră laterală de designer

Cei mai buni designeri de inele de logodnă le plac cu atât efectul este mai bun. Inelul este incrustat cu un singur diamant în centru și apoi există mai multe diamante care sunt așezate pe laturile inelului. Acest lucru oferă un aspect mai complet inelului și îl face să arate elegant.

9. Inel de logodnă din aur roz pentru fete:

Inel de logodnă din aur roz pentru fete

Aurul roz este acum printre alegerile de top ale designerilor de inele de logodnă. Motivul pentru aceasta este nuanța feminină, care flatează toate tonurile pielii și conferă purtătorului o strălucire. Inelele din aur roz sunt acum cele mai căutate.

Oricare ar fi alegerea ta de inel de logodnă, este sigur că o vei face pe persoana iubită fericită și încântată. Această listă de inele de logodnă a designerilor vă oferă o cunoaștere directă a tipurilor disponibile. Apoi, poți alege care ți se potrivește cel mai bine ținând cont de aprecierile și antipatiile persoanei iubite.