15 inele de platină potrivite pentru cupluri în relație

Tendința de a purta inel de aur nu mai există, în această epocă modernă doamnelor le place să poarte, care nu este de culoare galbenă, apoi alegerea de a purta argint, aur alb și platină. Argintul se oxidează foarte repede, iar aurul alb este comparativ mai ieftin decât platina, dar platina adaugă frumusețe și grație atunci când este purtată pe degete ca inel datorită aspectului său subtil și a mândriei care apare după purtarea celui mai prețios metal.

Pentru a obține câteva cunoștințe scurte despre metalul platinei ca inel care vine în diferite modele și design.

Inele de cuplu în platină:

Iată primele 15 inele de platină cuplate, care vor fi utile pentru alegerea doamnelor ca inel de cuplu și pentru bărbați.

1. Inele de cuplu platine plate:

Inele de platină pentru cupluri

Un inel de cuplu simplu, dar modernizat, ar putea fi cu siguranță un inel de cuplu simplu de platină, în care nu există un design pe inele sau orice tip de piatră. Cuplurile cărora le place inelul subtil, care nu strălucește decât acesta, este o alegere perfectă.

2. Inele de platină proiectate pentru cupluri:

Inel de platină proiectat

Un inel simplu de platină poate fi proiectat în partea din față și în interiorul inelului combinând pietre. Designul poate fi personalizat ca inele cu inimă, care este un design continuu văzut pe inelele pentru bărbați și femei.

3. Inel simplu de platină – piatră diamantată centrală:

Inel simplu de platină - piatră de diamant centrală

Cum pot uita cuplurile de diamante, care este cel mai prețios și elegant atunci când este utilizat împreună cu platina. Inelul este format dintr-un diamant central care poate fi tăiat cu smarald, tăiat prinți care este plasat pe inelul simplu de platină.

4. Inele de platină proiectate – piatră diamantată cu centru unic:

Inel de platină proiectat - piatră diamantată cu centru unic

În loc să alegeți un inel simplu centrat cu diamant, un inel de platină proiectat care poate fi fie linii paralele, modele florale sau design cupidon văzut în partea din față a inelului, care este combinat cu o piesă centrală din piatră diamantată Halo sau pentru o femeie cu prinți piatră și pentru el un diamant solitar în centru.

5. Inele sculptate de cuplu în platină:

Inel cuplat platinat sculptat

Designul inelului de platină sculptat este la modă în rândul cuplurilor tinere, acesta este un inel ușor de la forma sculptată în platină la forma de design în loc de o bandă simplă a inelului. Inelul masculin și feminin are același design, care arată, de asemenea, ideile lor asemănătoare.

6. Inele de cuplare cu design de blocare și cheie:

Inel de cuplu cu design de blocare și cheie

Acest design al inelului poate fi numit și un inel cu model dramatizat. În acest design, designul încuietorii este pentru ea și designul încuietorii, care este cu siguranță sexul masculin. Acest design poate fi o modalitate de a exprima faptul că cuplul este făcut unul pentru celălalt. Acest design este inspirat din arta franceză.

7. Inele cuplu diamante rânduri-platină:

Inel cuplu diamante rând-platină

Cuplurile cărora le plac diamantele și doresc să fie combinate cu platină, atunci acest tip de design este alegerea potrivită. În acest design, diametrul inelului mascul este de aproximativ 3 mm până la 4 mm, iar diamantele sunt aranjate în linie dreaptă, același model este urmat și pentru ea, dar diametrul este mai mic în jurul valorii de 2 mm.

8. Finisaj mat – Inele de cuplu de platină:

Finisaj mat - Platinum Couple RingPentru a reduce efectul strălucitor și lucios al metalului prețios și pentru a oferi inelului un aspect subtil, atunci inelul finisat mat este tipul potrivit de perspectivă. Oamenii care caută un inel nu atât de strălucitor, atunci acesta este inelul pe care ar trebui să-l caute.

9. Inele cupluri cuplu platină-aur roz:

Inel cuplu aur platină-roz

Aurul roz numit și aur rusesc este un aliaj de cupru și aur. Acest aur roz poate fi combinat cu platină, ceea ce oferă o combinație bună de culori, iar atunci când această combinație este folosită ca inel, aceasta ar fi cea mai bună alegere ca inel de logodnă, ceea ce face ca un eveniment colorat.

10. Inele clasice de cuplu platină:

Inel clasic cuplu Platinum 10

În inelul clasic de platină care are un finisaj mat, priviți centrul inelului cu aspect lucios la colțurile inelului. Acest design este folosit pentru ambele inele, singura diferență ar fi diametrul inelelor pentru El și pentru ea.

11. Inel mat cu finisaj platină – cuplu texturat:

Matte Finish Platinum - Lucrare texturată Inel cuplu

Inelul lucrat cu textură pe inelul de platină face inelul atât de frumos încât cuplul se va îndrăgosti cu siguranță de el. Designul texturat poate fi amprentele digitale pe centrul inelului cu o singură combinație de diamante sau designul urban poate face inelul mai diferit printre alte inele de platină.

12. Inele cuplate cu platină grooved:

Inel cuplu cu platină groovedit

Oamenilor cărora le place varietatea și unicitatea, inelul de platină canelat va fi o alegere potrivită. O parte a inelului are un efect de platină ciocănit, iar cealaltă parte a inelului are un efect mat, care oferă un aspect minunat. Acest tip de inel trebuie menținut bine prin curățarea regulată.

13. Inele de cuplu Infinity Design în platină:

Inel cuplu Infinity Platinum

Cel mai iubit conceput de tineri și cupluri de vârstă mijlocie. Acest design de simboluri laterale opt, infinit, scoate la iveală unirea până în eternitate. Cel mai romantic mod de a exprima iubirea infinită.

14. Inele de cuplu cu model Zig zag:

Inel cuplu cu model de zig zag

Acest design al modelului Zig zag este un design modernizat care este de obicei selectat ca inel de logodnă de către tineri. În tipul de inele, modelul de linie în zig-zag este văzut în partea din față a inelului. Inelul poate fi simplu sau combinat cu diamante.

15. Numele inelului platinat cuplu în relief:

Numele Inel de platină cuplu în relief

Numele desenului gravat în anii precedenți a fost realizat din aur. Era recentă s-a schimbat de la aur la platină. Numele cuplului sunt gravate ca schimbate în ziua logodnei. Este considerat cel mai romantic mod de exprimare a sentimentelor unul pentru celălalt.

Alegerea tipului potrivit de metal platinic joacă, de asemenea, un rol foarte important, inelul purtat în timpul logodnei este preferat să fie purtat sau păstrat o viață lungă. Pentru a purta mulți ani, nivelul de puritate și semnul distinctiv care vor fi menționate pe partea interioară a inelului. Aliajul folosit la realizarea inelului și calitatea poftei mâinii dacă cineva dorește o lucrare texturată sau un inel proiectat. Nu în ultimul rând, alegerea inelului potrivit, care merge bine cu degetul său, forma și designul care joacă un rol cheie.